jag lever idag

Idag fick jag lämna av Emilia på bussen, för nu var det dags för henne att åka hem igen.
Jag orkar inte dra upp veckans händelser mer än att vi har haft gäster, Rebecca, Daniel och då Emilia och det var trevligt.
Jag är inte det minsta på blogghumör men kände ändå att jag var tvungen att höra av mig... Hehe.


och jag saknar jeeesssiica :(

diamonds are forever


och fyfan vad jag saknar mitt hår, och min hannah, och allt som var då. BLÄ

Jobbade idag, jobbigaste på länge måste jag säga! Fast att få träffa Mackan igen är alltid en höjdpunkt i mitt annars jättetråkiga liv =)
Efter att jag jobbat bjöd jag hit Simon&Susanna. Jag bjöd dom på glass och sen somnade jag, naturligtvis... Men jag tror att dom lyckades underhålla sig själva (a) hehe.
Sen åt jag och sen kom Oliwer. hihi.
Nu ska jag packa upp, sen dyker jag ner i min efterlängtade säng! Jag vet inte heller om vi hörs imorn... Men det lär ni märka. pussis♥

SNARK :)

svar till Isabell: Jag har berättat så mycket jag kan, tyvärr. Ställ frågor annars, så svarar jag så gott jag kan! :)

Nu är det verkligen dags för mig att sova en slurp, för imorn är det dags för jobb igen! Börjar klockan åtta och slutar runt tre snåret, hoppas faktiskt på någora extra timmar, men vi får väl se hur det blir med det...
Sen ska jag shoppa skor, tror jag, vi får väl se hur det blir med det också... Och eftersom att imorn är den ända dagen på typ två veckor jag kan träffa min pojkvän så får jag väl träffa honom lite fort också, hihi. i will miss you
Och sen ska jag ju försöka göra mig hörd här med så att ni alla, mina söta läsare, får en update på mitt liv och sådära.  He-He =)

Nu bär det av mot sängen
love ya all, pussis♥


hem ljuva hem

Sådär! Nu är jag äntligen hemma efter allt ståbalder hit&dit.
Känns som att jag svikit er, men jag hoppats att ni klarat er och haft en bra vecka utan mig?

Åkte ju somsagt till Kalmar/Öland med Oliwer i onsdags, vi har haft några supermysiga dagar nu. Vi har ätit gott, shoppat loss, badat i blått och klart vatten och haft långa sovmorgnar. Det ända som saknades var det strålande solskenet... Men det blir vad man gör det till, är det inte så?

 
terroriserad tidigt på morgonen... he-he-he

sex wienerbröd på två dagar... icke bra denise, ICKE bra!

våran vackra kvällsutsikt...

som oliwer gärna fyllde ut med en öl här och var.... hahahah

Nu ska jag fortsätta shoppa undan alla mina pengar, kanske.
Vi får höras sen, pussis ♥


hemma igen!

Nu är jag hemma igen, men har absolut ingen tid för detta! hihih (a) FÖRLÅT MIG!
Vi får höras senare ikväll och då kommer det även bilder m.m. Puss på er! ♥

inte utan dina andetag

Snart ska jag börja packa. Ja, sent som vanligt, men bättre än aldrig, så tyst!
Imorn 09.04 går tåget mot Kalmar med första stoppet i Helsingborgstad!
Detta betyder att jag inte kommer att vara särskillt trevlig här på bloggen fram tills på söndag, inte efter det heller, men bättre än nu iallfall! Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig vecka 'cause now I'm out of here!




catch me

Jag vet att jag är dålig, men jag har varnat er!

Har precis kommit hem från Oliwers bror där jag tillbringat min kväll och ska jag vara allvarlig så hade jag skittråkigt, men det är vad man gör det till, så jag får väl skylla mig själv!

Jo och så är det ju såhär att jag nu går på penicillin för urinvägsinfektion, mycket mycket roligt, verkligen!  Åkte ner till sjukhuset i morse vid nio och fick det konstaterat.
Jag kunde knappt sova inatt, så när vi kom hem från sjukhuset blev det bara att fixa lite käk, för klockan var redan lunch då! (Så ni kan ju tänka er hur drygt det var på sjukhuset... Haha!) Och efter lunchen blev det att jag sov några timmar, dvs fram tills det blev kvällsmat vid sju.
Nu ska jag ta min sista pilla för idag och sedan sova.
peace and love, denise


en superhärlig dag!

Nu har vi kommit hem. Eller ja... Vi kom väl egentligen hem för ett tag sen. Efter att ha haft en lång, varm och superskön dag.
Tänkte faktiskt köra min dag i bilder, vilket jag personligen tycker är mycket roligare. Att både kolla och läsa ger ju en en mycket bättre inblick. Och så ser det inte ut som att man ska läsa en hel roman... Men detta beror ju också lite på vad det är man ska skriva om, hehe.
Men nu kör jag!


Idag blev det som sagt Hallands väderö med mamma, och vi kom dit redan vid elva då det var stråland solsken och nästan inget folk.

Vi beslöt oss efter en lång diskussion att lägga oss i sanden, och detta var då våran utsikt där ifrån! :) 

Efter många om och men så gick mamma ner till vattnet för att ta sig ett dopp. Men fegisen själv vågade inte. Är där tusen brännmaneter i vattnet så är där!....


Sen var det ju dags att åka hem, vilket vi gjorde vid halv tre. Då vi fick stå på bryggan och vänta på båten ett tag tog jag tillfället i akt att sitta och dingla med fötterna och äta en nektarin. :)

När vi väl var tillbaka i Ängelholm åkte jag och mamma och handlade lite och fixade och vi var väl hemma runt halv fem/fem någongång. Efter det har det bara duschats och lite så och nu tänkte jag fixa lite mat och sen blir det bara chill resten av kvällen.
Som sällskap ikväll tänkte jag har chips, dippa, popcorn, burn, kanske någon cider och naturligtvis någon superbra film till det hela.
Så nu blir det att fixa inför en mysig hemma kväll. Vi får höras senare, så fort som möjligt jag lovar!
puss♥

hallands väderö? HERE WE COME!

Sådär, nu är allt packat och klart inför en lång och mysig dag i solen för bara mig och mammsen. (Trots att jag håller på att riva ut ögonen vill säga...)
Vi får höras när jag kommer hem istället, för nu är det lite brottom!
puss ♥

& så var håret borta...

Nu är det borta och äntligen friskt igen. Det är jävligt kort och jag är inte riktigt nöjd, jag känner mig lite tantig... Men en skönhet klär i allt som man säger:

Det bästa med allt är att man fortfarande kan sätta upp det i en liten tofs!
och nej, det är absolut inte den bästa bilden, men det får ni helt enkelt ta :)

Nu ska jag och mamma planera morgondagen då vi antagligen tar oss till Hallands väderö! Pussisar♥

told you i'll be here forever

Sitter och lyssnar på massa covers som McFly har gjort på hur många tusen låtar som helst och har det supermysigt. Saknar dock Oliwer en aning... Men jag klarar mig nog!

Jag har fått några hårförslag nu, fyra stycken av en tjej som heter Isabell faktiskt! Dock tycktejag att två utav dom var lite för korta för vad jag vill ha, eftersom att jag vill låta det växa, men alla fyra var riktigt snygga!
Men dom två jag då gillade mest var dessa:
  
bild ett: en kort page, med en snygg snedlugg. gillar't starkt! men passar det mig som blond?
bild två: en lite längre page, men riktigt snygg... funderar på det, men kanske liiite kortare? och mer uppklippt?

Tack för förslagen! Nu ska jag sova på saken! Det kommer väl en bild imorn. Puss och godnatt ♥

ett mardrömshår!

Som jag skrev för några dagar sen så skulle jag bleka mitt hår... vilket blev blondt, det blev det! Men jag märkte att vitt hår är inte riktigt min grej.

nej, precis!
Så dagen efter så färgade jag det askblondt istället, och hade det tills igår, då jag lade i lite blonda slingor, och färgen nu är ursnygg! MEN mitt hår ser ut som svinto. Jag testade att använda min hårinpackning och lägga i en extra kur, men efter att håret hade torkat märkte jag att det inte skulle räcka. Även fast den inpackningen är superbra!
 
Så i all förtvivlan beställde jag idag en tid för klippning klockan tre imorgon eftermiddag hos frisyrmakarna på Väla.
Jag antar att det blir en lite längre page och så... Men är inte riktigt säker än! Om ni hittar frisyrer som skulle kunna passa mig, så säg bara till eller länka bilder! Jag behöver verkligen all hjälp jag kan få för tillfället. (även fast jag lägger ner hela min själ i "mitthår-projektet" haha)

Nu tackar jag för mig och återgår till mitt glassätande! Puss♥


wääähuueoo


just like crushed glass


Jag har absolut inget att skriva om för tillfället, därför blir det lite segare uppdatering nu. Men jag återkommer, jag lovar! ♥

så ställ ner ditt glas

svar till anonym: jag skriver definitivt inte ut numret i bloggen! skriv namn och mail så skickar jag det!

Ikväll har det kollats lipstick jungle, vilket är en av de bästa serierna som någonsin skapats, samtidigt som jag målade mina naglar och pratade strunt med min mamma. m y s i g t !
Efter det gick jag ner och la på en ansiktsmask samtidigt som jag började städa min garderob och byta sängkläder! Så nu är mitt rum så vackert som det kan bli, för imorn får vi ju sthlms besök! Haha.
Nu tänkte jag snart gå och lägga mig, ska väl bara ta något snabbt att käka och sen bär det av neråt till sängen!
Vi får höras imorn, chingchong! ♥


dagens outfit




blommig miniklänning - rut m.fl 299:-
svart kofta - JC - rea 50:-
svart väska - beyond retro - 229:-
vitt/svart armband (elements of love) - mr. Pepper - 99:-

Nu ska det kollas lipstick jungle och målas naglar! vi hörs sen :)

sommaruppdatering! ni överlever

Jag blev precis påmind om att jag skulle skriva om mina naglar vilket jag helt har glömt bort. Men då bestämde jag helt enkelt att jag skulle göra det nu med det samma!
Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, så ni får ursäkta om det inte blir så bra, hihi.

Jag fick ett tips om två systrar som går en sånhär nagelutbildning av en kompis för några månader sen. Jag fick ett mobilnummer som jag skulle höra av mig till, antingen smsa eller ringa, spelade inte någon roll vilket av det jag gjorde. Efter att jag hade hört av mig så fick jag en tid, då jag skulle komma hem till henne, och jag fick även reda på priset vilket var 300 kronor.
Naglarna är gjorda av gelé, som stelnar i uv-ljus. I och med att detta var första gången så tog det ganska lång tid att göra det, men jag måste verkligen säga att det är värt både tiden och pengarna (även fast det inte var så dyrt... haha!) Men jag har fortfarande inte tappat någon eller så, så dom håller riktigt bra också! Lite förvånad är jag allt.. hehe.
Den systern jag gjorde det hos heter Josefin och bor här i Ängelholm. Hör av er om ni känner för att lägga ut trehundra kronor på er själva, så får ni numret av mig! :)

blondin? ohja

svar till anonym: nej, jag har inte skaffat hårförlängning, ser det ut som det? hahah

Blev ju inte precis som jag hade hoppats på, men det blev inte så värst gult iallafall, och det är jag glad över! Nu har jag precis haft i min nya fantastiska inpackning och ska snart föna håret och sen ska jag faktiskt lägga mig tidigt ikväll.
Vi hörs nog snart, puss!


hemskhet, wiihps BORT

Kände att min hemskhet till utväxt skulle bort, så nu sitter jag med blekning i håret. Vilket jag gör i en halvtimme till...
Det kliar.
Om det blir bra så kommer resultatet upp här sen, men förvänta er inget, heheheh

en lång vecka!

Jag förstår inte att tid kan gå så sakta... Men det har det gjort denna veckan. Antagligen för att jag har blivit tvingad att bo hos mormor sen i måndags, men det är ändå konstigt.
Nu drar jag igenom hela veckan, lite kort och gulligt.

MÅNDAG
I måndags var det bara jobb och massor av chill, hade mormors lägenhet för mig själv så Oliwer kom över ett tag då vi kollade på tv och bara tog det lugnt. :)

TISDAG
I tisdags blev det tandläkaren, bestämdes att jag skulle på en till kontroll i oktober innan dom är helt säkra om något är skadat eller inte, och allt har vi Marcus Karlsson att tacka för! -.-
Efter tandläkaren mötte jag upp Jessica och fixade lite, sen snabbt hem för att duscha och fixa mig och sen bar det av till Båstad med Jessica och Frida! :)



ONSDAG
Var iväg med Jessica hela dagen och jag säger bara en sak, vi var i PARADISET!
Det var verkligen en underbar dag och jag gjorde av med 3300 kronor, vilket kan verka mycket... Men har man sparat till något sånt här så har man!
Tack för årets underbaraste dag Jessica!:D


jag säger bara: frukost middag lunch!

TORSDAG
Igår umgicks jag bara med Oliwer hela dagen och det var mysigt, har saknat honom ganska mycket faktiskt. Har inte haft tid att ens snacka med honom på nästan en vecka nu ju!:( Men nu är det löst!

Idag blir det nog bara att slappa en massa, sen ska jag nog hinna träffa oliwer ett tag med, och så ska jag klippa till min lugg lite sen med :)
Vi får höras senare, pussis!

lördag kväll på en söndag

Igår var det lördag och idag är det söndag. Och gårdagens uppdatering kommer nu!

Igår vid åtta tiden kom Sandra hit för att packa ihop det sista inför kvällens strandgrillning, det vill säga bestick, servetter och melonsallad, och sen bar det av ner till Klitter med Micaela, Elin och Emma.
Vi började att sätta fyr på grillen och så vilket tog ganska lång tid, men duktiga som vi är så lyckas vi tillslut och grillar våra spätt. Dom blev faktiskt väldigt goda tillslut.
Efter att vi ätit kom Oliwer&co. ner för att hålla oss sällskap, även Amanda och Isabel. Vi satt i vår egna lilla håla och drack några öl, några cider blev det med och bara snackade. Innan jag och Sandra fick för oss att bada. (vilket slutade i en katastrof, men slutsnackat om det!) Vattnet var superskönt, varmare än luften. Vad mer kan man begära?
Efter det kilade vi hemåt, och Oliwer hängde med mig. Vi käkade, kollade film och mös lite innan det var dags för oss att sova vid fyra på morgonkvisten.:)
Efter vår sena insomning så vaknade vi inte förens halv fyra idag... Hehehehe. Då vi duschade och åt frukost, innan han skulle vidare och träffa Elliot då jag skulle städa och lite så.
Nu senare på kvällen har det ätits pizza för min del och så har det bara tagits lugnt. Nu ska jag packa det alldra viktigaste för veckan, då jag bor hos mormor. Så jag antar att det inte kommer bli jättemycket uppdateringar. Men jag ska försöka så gott jag kan!

jag har även hittat världen snyggaste hår som jag nu suktar så hårt efter


 


♥jag är nu kär i denna kvinna♥
vi hörs imorn, förhoppningsvis!

en strandsnygg kväll

Ja, nu var det två dagar sen det blev ett inlägg... Men ni är väl inte förvånade när jag säger att det blev ändringar om den kvällens planer.
Själv hade jag planerat att stanna hemma och bara ta det lugnt. Titta lite på tv, kanske någon film och poppa mig lite popcorn. Även skriva långa mysiga inlägg med kanske några bilder.. Jag skulle även hinna med att duscha och fixa mig lite. MEN istället blev det att sticka hem till Oliwer med honom, Richard och Elin där vi kollade på film. The Texas chainsaw massacre. Snacka om äcklig. Fast jag tror att jag har sett den innan... Heheh.

Igår blev det först superjobbigt jobbande (+ en timme) då den stora förvaringskylen gick isönder.... Allt blev dåligt, hehehe. Men det var ju deras problem efter att jag hade slutat.
På kvällen bar det av till Jacob med Oliwer, Elin och Richard, där vi träffade Jacob, Elliot och Sandra. Och det var väl ganska trevligt.

Har jobbat även idag fast fick sluta redan vid två, så då bar det av till stranden och har varit där nu i några timmar med Madde, hihi. Antagligen sista dagen nu ju, innan det dåliga vädret kommer tillbaka :( Men det löser sig!
Ikväll har jag inte en susning om vad som händer, men jag får väl se... Vi hörs nog :) Puss!


denise is talking!

en jobblivsstil



Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Blev att jag jobbade lite längre idag eftersom att jag inte började förens klockan elva idag, och skönt var väl det! Men imorn bär det av till vanliga vanor igen.
Som sagt så sov Oliwer här inatt och höll mig vaken med snarkningar och ett evigt hostande hela natten. Eller ja, iallafall till klockan fem! Efter det fick jag äntligen sova lite tills klockan ringde klockan sju då han skulle upp och jobba, men jag fick ju ligga kvar i sängen 3 timmar till.... Och då var han ju nog inte lagom avundsjuk, hehehe ;)
Nu tänkte jag faktiskt baka lite pizzabullar eftersom att Jessica gjorde mig sugen på det :(. Vi hörs senare ikväll, då jag även tänkte dra lite snabbt om naglarna. Puss!

snabba ändringar!

Det blev inget mys hemma ikväll inte, utan istället bar det av på grillning hemma hos Richard med honom, Oliwer och Mike. Mysigt värre!
Nu ska jag och Oliwer lägga oss eftersom att båda ska upp tidigt imorn och jobba. (fast båda inte lika tidigt, heheheh)

och ja Isabell, klart jag ska berätta om naglarna! inom de närmsta dagarna. :)

PUSS!

en kvick outfit!

En snabb update har väl aldrig skadat? 
Nej, jag menar väl det!
Har precis duschat och fixat lite, snart kommer Oliwer, antagligen precis efter att vi har ätit, för nu ska jag hjälpa mammsen med maten! Hihi, sen ska jag tjäna lite pengar med. Vi hörs nog senare ikväll! pussis.
 
slappiskläderna för kvällen
jeansshorts - inköpta i tyskland 2007
t-shirt - snodd i hannahs garderob - från zoul
örhänge - 3 par för 59.90 - glitter

things isn't the same nomore

Nu känner man verkligen i hela kroppen att det börjat med jobb igen, från och med idag och en vecka frammåt! Fast det är ju goa pengar (; hehehe. 
Jag kom väl hem för någon timme sendan då jag direkt la mig och sov fram tills nu, det var skönt. Nu ska det duschas!!! hahaha. Sen tänker jag träffa Oliwer, om han så vill eller inte.
Fresten.... min mage är uppsvullen!
puss


bild från sommaren -07, från öland med elin.

RSS 2.0