julskyltning

GUD VAD JAG ÄR TRÖTT! Jag somnar nog snart i sittande ställning, det är helt sjukt!
Efter kyrkan idag träffade jag Lisa utanför espressohouse för att vi sen skulle ta oss till frisören som fixade våra hår. Lisas blev asfräckt, medans jag såg ut som en krigare, eller en gladiator.. Ta det som lät bäst. Var där då från halv ett till sju någongång, jag menar, kan ni tänka er att gå runt i lilla ängelholms stad i sex och en halv timme, fram och tillbaka liksom? Kollade också på Hampus och Simon, dom var ju hårmodeller från break! Jag tyckte dom blev riktigt fina i håret, och jag dödar Hampus om han snaggar sig nu!!!! Jo, jag kollade på dom fyra ggr, jag menar: FYRA GÅNGER? det var nog ingen annan som gjorde det xb hahhaha!
 
Nu ska jag skriva färdigt min bokrecention och mitt SO arbete också... Jag suger på att plugga ska jag säga er...
puss och godnatt!


välalördag och kyrksöndag

Nu sitter jag här tidigt på morgonen en söndag sådära hos Hanna. (vaknade vid halv nio faktiskt....) 
Igår var vi på väla, jag, Hanna, Olivia och Susanna. Klänningsmaraton och lite så... Köpte mig en tajt svart klänning på Gina Tricot och en svart tajt kjol på JC. Skitsnygga om ni frågar mig liksom ;)

Om tjugo minuter så ska vi vara nere i kyrkan för samling innan gudstjänsten och efter den så träffar man Lisa och blir fixad i håret, sen jobb och julskyltningen. Blir säkert super kul!
pUUUUss

I AM IN LOOOOOVE

GUD. shopping på G imorn ju. Ska till väla med Olivia, Hanna och Susanna för att köpa nyårsklänning. Men nu funderar jag skarpt på att beställa hem någon av dessa istället. För dom är ju så jävla fina, och inte så värst dyra heller! Jag får se hur det blir närjag kommer hem imorn :) Jag kanske hittar något liknande..



och favoriten (båda bilderna är samma klänning)



vad tycker ni om dom? var dom fina? :)
det kommer komma bilder på dom jag tycker är fina och provar imorn med, sen är det väl bara att bestämma sig.. (och det kan ju bli ganska svårt om man heter denise liksom...)

28 november

Jag antar ju att ni vill veta vad jag har gjort idag, right? Jo! Jag har varit i skolan och haft matteprov, och det sög balle! sen hade vi massa tyska och sånt och det gick supermega bra och nu har jag fått nians bok som extra shit, för att jag äger alla på tyskafanet! Efter skolan så åkte jag till mormor och tjänade pengar & sen åkte jag till stan och gjorde av med det igen :D fan va bäst jag är, helt seriöst! JO föresten! I stan var jag med min Cecilia, som jag har saknat ihjäl och enligt mig hade vi kul iallafall. Först åt vi på Grafitti och sen blev det kaffelove på espressohouse<3 (fast än att jag fortfarande inte har råd). Sen träffade vi Lisa, och drog hem. Lisa stack direkt, men jag och Cicci satte oss där nere för att snacka lite och sånt tills klockan blev tjugo i sju då hon skulle hem. Tack för dagen ditt cpbarn :)
Nu ska jag väl snart ta något att äta, för jag är helt utsvulten! Och ikväll händer det väl inget som vanligt? om ingen har lust att hitta på något och ringer mig inom närmsta timme:D

  

give my blood
love denise

bollywood-städning typ?

Kom precis hem från mormor, där jag varit med min fisalisa. Var tror ni att vi råkade hamna på hemvägen?(a) om inte Espressohouse?!?! Jag som intalat mig själv att jag inte har råd till det! Men så är det när man är trött...
Nu borde jag egentligen plugga tills jag dör, men jag upptäckte att jag hade fel engelska bok med mig, och tyskan pallar jag inte.. så då är det ju bara matte kvar. Och brukar jag plugga till matteprov? skulle inte tro det va! Fast jag ska nog läsa igenom det endå.. Och sen skriver jag väl lite till på min svenska bokrecension och på mitt SO arbete, så blir det jättebra! fan åt skolan
Imorn blir det att träffa min lilla bitchflicka i stan vid tre tiden och umgås med henne hela dagen, mysigt det kommer att bli! Sätter nog min kamera på laddning också, så ska ni få se den galna flickan sen med!
Men nu ska jag fortsätta ragga killar, eller något i den stilen?!
HEJDÅ OCH PUSS PÅ VÄNSTRA SKINKAN

     

i'm a fashion icon, so fuckyou

HANNA ÄR TILLBAKA! älskar det. :)

Gick hem från skolan vid tio(?) och har sovit sen dess, jag hade sån jävla mensverk! Men innan jag gick så fick jag min present av Hanna som var en tröja, som vart jättefin! "I'm a fashion icon" stog det på den. Tack för det!
Nu kommer snart Lisa hit och då ska vi cykla till mormor. Och sen kanske vi gör något? Vad vet jag liksom.
 

onsdagsmys. v

you better die young

Chill dag i skolan idag. hade bara svenska, tyska och SO, resten satt man i idrottshallen och kolalde på basketen. Slapp även 30 min av vår meeeeeeeggggggggaaaaaaaalååååångggggaaa SO lektion, för att vi är bäst! (för att se finalen mellan kungs och nyhem, med både killar och tjejer.) Tyvärr så kom Nyhem tvåa, och Kungs vann.. Fast det kunde man ju nästan räkna ut så som deras lag såg ut ;) haha!
Efter skolan stack jag, Maja och Emma ner på stan för att köpa trosor till Maja och fika på mitt supermysiga espressohouse. Haha Hanna! :D (som kommer tillbaka till skolan imorn :D<3) Och efter träningen bar det vidare till träningen som faktist var ganska kul idag, även fast man trampade lite fel.. :( men det lär jag inte dö av. Nu ska jag snart äta, och sen plugga glosor resten av kvällen, jättekul ju! Tror jag gör mig en latte eller något med och äter kakor till, kommer säkert att bli super! Önska mig lycka till.

puss er supersöta deniseeee =)

miss you hannaaaaaaaaaaaaa :'(

Måndag, och därmed ny vecka. Ja, vad ska man säga? Stressdag till tusen. (+ att vi saknade hannah, allahopa :()
08.15-15.30 skola - bajs teknik, fast julklappen till mamma blev klar.
15.45-16.20 stan - med lisa.
16.30-18.00 träning - gick väl ändå hyfsat, lärde mig ju lite faktist!
18.20-18.45 plugg - fysik till provet imorn
mat
19.?? - nu    plugg - svenska bokrecension & till fysiken
JÄVLA DAG!!!! fan liksom. För imorn, då jävlar har vi fysikprov, men jag vill inte! jag kan inte!!!
Men, jag ska även få ett jobb(y) och få hundra kronor av mormor. Så lite glad kan jag väl vara då. Men nu måste jag fortsätta plugga.
godnatt älskade bloggläsare.v


söndagsgäster

I'm that special girl, you know?!

Idag är det söndag, och jag kom hem från Maja innan. Och vi hade super kul igår, right? tack gumman säger jag bara!
När jag kom hem idag så började jag packa upp massa väskor och grejor som låg på golvet, allt som skräpade alltså (a) och sen fixade jag faktiskt till mina små fiskar också, och det är inte ofta det händer! Mitt under mitt städande så ska jag hämta galjar (stavning?) till mina klänningar, och ni tror inte att Lisa kommer bakom mig och skrämmer livet ur mig eller? Jag trodde helt seriöst att jag skulle dö!!!
Nu sitter jag bara här och väntar på att våra gäster ska komma, Ola och Jenny, med deras små pojkar och Helene och Benke med Gabbi och Carl-Axel. Hoppas dom är lite roliga för en gångs skull iallafall... för annars pallar jag fan inte vara kvar här :o
Nu ska jag nog gå och hjälpa min mutti med maten! vi hörs senare my lovelys.

              

breathing your love

and I take back all the things that made you feel like that

Kväll och natt är vad det är nu.. Men det har det ju inte varit hela dagen :)
Efter att jag skrev sist så satte jag och lisa oss ner i soffan och bubblade om vad vi skulle göra, tillslut kom vi fram till att vi var sugna på pizza på Acapulco. Och gud vad gott det var! Efter att vi hade ätit så stack vi till Åhléns och köpte en mössa till mig, (som jag faktist fortfarande har på mig!!!) en vit sådan! Och efter det gick vi hem i snön.
Senare åt jag med mamma och sen tittade vi på Idol. Haft det jättemysigt med henne ikväll ju! Ibland tycker jag ju faktiskt om henne!
Nu sitter jag här och ska snart sova. Tänkte bara lägga upp någon bild, om det nu vill funka.. för det har det inte viljat på hela dagen. godnatt!(L)

  
där ser ni min nya fina vita mössa, är den inte fin? =)

snöstorm in tha city

hugg om ni vill, jag känner det inte längre

Imorse vaknade man av en söt mamma som kom in och sa att det snöade, men du tror jag trodde på henne eller? fuck heller! Men det visade sig att det var sant när jag väl kommit upp ur min varma sköna mysiga stora säng för att äta frukost. Sen bar det av till skolan, med lite engelska, och matte. Även en gnutta biologi och tyska. Men allt gick bra för en gångs skull, det är nog första gången på flera veckor jag har varit kvar i skolan en hel fredag, fattar ni?!
Nu har min lilla lisafisa kommit hit och hon ska mysa med mig. Eller vi kanske drar ner i stan? vem vet liksom.. Det är Lisa och mig vi snackar om..
Ikväll ska jag ut och äta med mammsi tror jag. Mysigt värre! Och sen vet jag inte vad som händer? Ring om det finns något att hitta på.

löööövday

JAG HAR INGET ATT SKRIVA. jag är trött, ska sova snart
Imorn är det jobbigdag men det klarar lilla jag lätt
Idag har varit helt okej, va ju "ute och gick" med simon på idrotten.
mysigt var det!
 GODNATT MINA PUFFNISSAR<3

tönt dag till fucking tusen

Jag vaknade i morse och tänke: "äh! skit i att jag är sjuk, det är ju endå bara bio idag.."
Så det blev upp och hoppa för min del. fick skjuts ner till stan av mamma och sen blev det bio, this is england, hette den. Helt okej.. Efter det så fick vi fika och sen bar det av till skolan igen för lunch och sen även en se lektion, men det vart ganska chill.
När jag sedan kom hem efter den väldigt ansträngade dagen, så skulle jag laga mat. Men bara för att mamma ringde så brände jag min hamburgare?! HYGGLIGT!!!!!
Nu sitter jag och töntar mig på msn, ursäkta mig, för dom som blir utsatta för det. Men jag har ju så jävla fucking tråkigt

stekt ägg och bacon på dig med


varm choklad och döda råttor



det regnar ute, det regnar som fan och jag är sjuk

Här sitter jag nu igen, framför datorn och skriver blogg inlägg med en mugg varm choklad och tror att jag är något..
he-he-he, eller inte! Snarare tvärt om typ.
Här sitter jag nu igen, framför datorn och skriver blogg inlägg med en mugg varm choklad och känner mig som en död råtta.
Hela denna dagen är ju bara åt helvete typ? förutom min Jesper som underhåller mig!!! och Lisa som såklart alltid får mig på bra humör. Idag hade hon lämnat ett paket till mig i brevlådan med en film och en jojo i, och så väckte hon mig med smset: waky waky! check ya mailbox love
Fan va bra att ha henne som vän, hon lyser verkligen alltid upp ens dag! speciellt dagar som denna dådå..
Jag funderar på att ta några alvedon och snart gå ner och lägga mig igen, (jag som sa till mig själv igår att jag skulle få så mycket gjort, så att mamma skulle bli lite glad på mig..) och sova länge, för jag tror jag behöver det för att bli frisk. Men hemska tanke endå? Gå och lägga sig klockan elva och vakna vid 4?! vafan. Medans alla andra får slava i skolan, gud va hemskt.. Eller något i den stilen... hihihi (a)

haudie ma friends


villha-lista

Nu när det närmar sig jul finns det så hemskt mycket grejer man vill ha, håller ni inte med?
Det bara kryllar av små saker i huvudet som man bara skulle älska att få, men man får dom inte, för när någon väl frågar en vad man önskar sig så har man glömt allt och säger pengar. VARFÖR LIKSOM? så onödigt.
Jag kan kommit på en massa sånna småsaker jag vill ha, som mamma inte ska få röra, inte ens om hon ber jättesnällt!

DENISE VILLHA:
långa guldiga halsband
STORASTORASTORA väskor
en söt liten nyårsklänning (gärna svart)
massa fräcka nagellack
fina trosor, i mängder.
(jag älskar fina underkläder, finns inget bättre (a)
ett bodylotion, som gärna luktar mega gott!
skärp, i skarpa färger, rosa orange grönt och sånt
halsdukar, många i olika färger
och ljus, i olika former och färger, det får gärna vara doftljus med

Det var lite saker iallafall, sånt som inte är nödvändigt, men som ändå bara flyger runt i huvudet, som jag vill ha!

Jag har varit sjuk och därmed inte i skolan idag, kanske ska dit imorn. annars kommer jag iallafall på onsdag, hoppas vi! Nu ska jag nog snart ner och sova igen (a) för att bli frisk till min helg med majsanbajsan.

PUSSOCHGOOOODNATT!


fredagsbilder och kyrkklockor

I fredags hade vi ju bara för jävla kul, ellerhur brudar?!
(kvällen kommer i bildformat alldeles snart :)

Idag började dagen med att mamma kommer och väcker mig med en bild av lilla Hampus som (i sovande form) är med i dagens tidning, det tyckte hon var kul! hahahah. Sen var det bara att gå upp, fixa sig och klä på sig, för sen kom ju Hannah, Alexandra och Olivia för att hämta upp mig. Det var kyrkdags!!!! Precis som att man skulle tycka att det var kul på något vis att sitta där. Men om jag får lov att säga vad jag tycker så tyckte jag faktist att det var helt okej, med lite hostningar och skratt, även lila klädda gummor kan förgylla en hel dag!
Efter det skulle ju lilla söta jag träffa Andreas, hur lyckat det sen blev kan man fråga mig privat om man skulle bry sig.
Sen blev det en superskön promenad med Lisa, och det tyckte jag nog att det behövdes.

Imorgon har jag sovmorgon, den som har rast, ringer och väcker mig vid tio, tack! :)

tack för en supermysig kväll ifredags tjejer. det får bli av snart igen faktiskt!

(bilderna gick inte att ladda upp?!?!?!?! men jag ska fortsätta försöka!!!)

ta tag i ditt liv, för fan!

Jag blir så jävla förbannad. Varför sitta och ta upp min tid med din jävla tystnad. Så arg blir jag.
Ta tag i ditt liv och prata med mig. Du vet precis varför allt detta hände och det har inte något att göra med att du gjorde fel någonstans, bara så löjligt.. förlåt, men fan va förbannad jag blir.

hos maja :)

Sitter just nu hos Maja med lilla Lisa också. Ska snart upp till Onoff igen, med min jävla cp mobil! går ju inte att ladda den nu igen, ofc.. Min mobil kan typ bli slängd i väggen, någon som vill?! :D
Nu kommer väl mamma snart, så jag måste måla klart mina naglar lite snabbt.
bilder från igår kommer senare

myskväll hos hannah

jag vill se dig le igen, pappa jag saknar dig

JAG HAR PRECIS FÅTT MIN JACKA OCH JAG ÄLSKAR DEN!! :D

      

Ikväll blir det mys hos hannah, kilar dig om sådära 15-20 minuter, när Lisa och Maja kommer hit. Där ska vi äta och sedan titta på Idol. Vi får väl se vad som händer där emellan och efter det. Kul kommer vi ha iallafall!

Var på stan med Maja och Lisa innan också, för lilla Elin hade ju inga pengar.
Köpte en ram till mammas julklapp och även ett svart nagellack, ska nog måla dom sen.
Jaja, ring mig om det händer något annat ikväll, vet ju aldrig om man får ut brudarna en runda?:D

kiss on tha cheeeek

slingor och lost danceshoes

du fick mig att falla alldeles för långt

Jag hann inte skriva igår, men det hände inte så mycket ändå.. Mer än att jag nu mår jättedåligt av det som hände, men så är det fan!
Idag har skolan vart skitchill. jag och simon ska ju sjunga på skolaavslutningen ;) ellerhur simon? :D hahah, inga komentarer! Efter skolan cyklade jag och lisa ner till friskis och hem igen, för att kolla om vi kunde hitta min ena danssko som jag blev av med igår?! Men jaja, sånt är väl livet dåva.. Iallafall, påvägen hem så stack vi inom åhléns och köpte hårfärg, blond, till lisa. Så nu är hon jättesöt! (fast det var hon ju redan innan)!

tack för allt alla sagt idag, det har stärkt mig.

                 

 

VÅFFLOR LIKSOM

don't think that it will ever be the same, that it will be the way it was before..

skola: mådde skit, livet blev bättre av Hannnnnnah Liiiiisa och Jääääsica!
hem: göra våfflor och varma mackor. v
(sticka till konfan)
konfan: antar att vi kommer leka, gå igenom mässan tills söndag och vara i kyrkan. & fika såklart!

Efter konfan sticker jag till andreas, äter väl något där skulle jag tro. Och sen senare sticker jag hem igen.
önska mig lycka till! men förtjänar jag inte bättre än det egentligen? fan

jag har tråkigt, mitt liv i bilder

         
         
         

nu ska jag snart sova, min mobil är med mig överallt
och jag har gratis sms nu igen, så smsa mig!
GODNATT


korvmåndag

FAN HELVETE OCH POTATISMOS. varför ska allt vara så jävla dumt alltid?!?!?!?!

Det finns nog ingen lärare som jag hatar så mycket som "schvend", han med hans "kjumelujé" och "bjedbänd". Vill du ta kol på oss eller? Och två½ timme var jag tvungen att stå ut med honom i morse, hemskt va? Fast jag tror inte precis att han längtar efter våra lektioner heller.. (6)

Fick sluta en timme tidigare idag, Roger skulle på kurs, så slapp SO:n. Efter det satt jag med Lisa här hemma, och lekte cool, och fyfan va vi vart coola!
Efter det blev det träning, och man glömde allt det man ville och skulle iallafall. Snart blir det en varm dusch, precis efter maten, som jag ska äta nu.

have a nice evening!!!!!!!!!!!

fredagsbilder och idrottshat

      
två bilder får räcka :) haha, på vart vi!


Jag hade för cirka tjugo minuter sedan en väldigt trevlig diskussion med hannah om idrott, och deras idrottslärare Håkan. Dom som känner Hannah vet att hon hatar idrott och även deras lärare, fast det är hon ju inte så ensam om... (ni skulle bara sett honom i fredags!) Vi kom fram till att i slutet av nian, när hon fått sina betyg, eller iallafall när betygen är klara så ska hannah ta sig en privat stund med Håkan:

Hej Håkan! Jag ville bara berätta en sak för dig. Jag hatar dig, och ditt jävla kuksugarämne idrott. Och du äcklar mig och alla andra på denna skolan med ska du veta, du är asful och ett jävla pack som tror att du kan ta på alla tjejer precis när du känner för det. Du är sämst! Hejdå nu tar jag mitt mvg och sticker till gymnasiet.
Hoppas han tar åt sig och går i förtidspension, för jag tror verkligen ingen på skolan tycker om honom..

Nu ska jag snart sova. Imorgon är det teknik i 2½ timme först, inte så pepp på det faktist. Men smsa mig, för nu är det gratis igen!!!!!! :D

PUSSOCHGODNATT(L)


fredag hos maja

varför ska jag alltid göra allting så svårt för mig?

I fredags sov jag hos Maja och kul hade vi. Vi började fixa oss vid sex kanske och var uppe på villan vid halv åtta, då vi skulle hålla lite koll på småungarna i en halvtimme. Sen bar det vidare upp till kungs, till eidis, där det vart "förkrök", haha, men iochmed att festen sen inte blev av, så kan man ju knappt kalla det det heller?! Jaja, ingen fest iallafall så vi drog ner på stranden och vart där ett tag, tills jag och maja skulle hem. Vi vart väl hemma i tjugo min(?) och drog sedan ut igen, fast då hade ju alla andra stuckit, jo men tack typ. det går inte att lägga ut bilder för tillfället, men det kommer

Igår vaknade man vid åtta av hundar och småbarn, fast jag skulle ju inte väcka maja förens vid elva, så jag fick ju ligga där med min ickepenga mobil och ha tråkigt i tre timmar. Men tillslut blev klockan elva, och vi gick upp och duschade och sånt. Sen vidare till coop och hämta min cykel och sen för min del vidare hem.
Lite senare på dagen träffade jag Andreas ett tag som sedan drog hem. Men vi träffades ju sen igen faktist.
Sen gick jag faktiskt och la mig, men precis innan jag skulle sova skulle ju sandra och isabel ringa mig :o så jävla onödigt flickor små :)
Men sen somnade jag faktiskt!
Vaknade vid halv tolv idag av att maja ringde mig, och vi pratade ett tag och sen blev det datornörd för hela slanten (y)

Nu kommer snart mormor och morfar, för mamma ska ju faktist fira sin far idag. (för min del blir det ju lite svårt)
Så nu ska jag faktiskt gå och klä på mig och sånt. HEJDÅ!


jag glömde...

... säga att jag sover hos min lilla "tant" imorn kväll.
Dom som vet fest får gärna säga till typ, det blir ju förfan första F för min lilla gumma ;)
hehehe.
Önska henne också lycka till eller något.
pussisar på baken :)

(ville inte vara sådära jättenogrann på orden, men dom som är smarta fattar)

torsdag

hejsan alla, hur är det med er idag? bra förhoppningsvis?!
Idag har varit en helt okej dag faktist, tror jag åtminstonde.
LALALLALA. Fast jag har jättetråkigt nu när min lillasötaälsklingsandreas har gått :( fast det var jag som tvingade iväg honom, måste plugga engelska och så. Har prov imorn, vet inte ens på vad. Tror det är typ på adjektiv komperation och det kan jag faktist ganska bra! Så jag klarar mig säkert! Och sen är det ju Ninas prov vi snackar om ;) hehehe.

Men nu ska det ätas glass och ha det mysigt där nere med lite ljus och sånt. Önska mig lycka till på provet imorn!

sovgott sen sötnosar :D

musik och sömn, the perfect day

jag har sovit sen halv tolv igår, eller nja, ta minus 3 timmar så blir det lagom. Jag ska snart sova igen, för jag är trött.
Nu ska jag snart äta, och jag hoppas på att någon uppiggande ringer och gör mig glad ikväll? vem vet.

              

*gääääääääääääääsp* (a)

Jag är så fruktansvärt TRÖTT, ska nog sova snart tror jag. Vet ni varför jag är trött? Nej, trodde inte det va... ;)
Nej, men det är ju så att pga min sjuklingshet och förkylning och allt vad det är så kunde jag inte sova inatt, och jag somnade inte förrens halv sju i morse, och min väckarklocka ringde kvart i. Det betydde att jag sov i femton minuter, och det är inte så värst mycket. plus att vi sprang nyhemsloppet idag med (37.54 - faktist fem minuter bättre än förra året :) och det gick väl helt okej med Maja och sjukdomarna och allt vad det var.
Efter skolan bar det hem att sitta här lite, som ni vet, och duscha gjorde jag med. Sen ner till konfan, där jag bara kanske liiiiiiiiiiiite råkade somna i kyrkan mitt på en bänk rakt pladask ner, men dom får faktist skylla sig själva, dom visste att jag var dödstrött och dom säger åt mig att ta av mig skorna, lägga mig på bänken och blunda? vad förväntar dom sig liksom? dumbommar hela högen somsagt!

Imorgon är det skola, som jag verkligen inte vill gå till. Jag kommer vara precis lika död som idag, om inte mer och det är faktist jobbigt när man ska vara i skolan. Tror jag stannar hemma.
Men sticker nog på träningen, kan inte skippa fler nu, då kommer jag inte kunna något på dansen alls, och det är ju lite trist.

Nu ska jag gå och knarka alvedon, raztifarm, hostmedecin och halstabletter.

KISS MA ÄS BIATCHES!


nyhemsloppet

Nu har jag varit en duktig flicka och sprungit hela loppet utan att trilla eller skada mig, klå det ni! Och snabbare än förra året var det också, hela fem minuter! Jag är faktist ganska stolt över mig själv.
När klockan sedan blir kvart i fyra kommer kära Maja hit så ska vi cykla vidare ner på konfan, precis vad man känner för ikväll ju. Efter det blir det film och så, för vi tyckte faktist att vi kunde unna oss det en kväll som denna.

Nu ska jag faktiskt gå ner och duscha, jag återkommer senare ikväll när Maja har kilat hem igen.


chocolatecoverd cherrys


one step at a time

                              

GUD VAD JAG HAR TRÅKIGT, ni som läser min blogg har gjort min dag, tack för det då va!
Nu är det såhära att jag sov länge idag, och det var skönt. Var i skolan kvart i elva och gick runt där lite innan vi hade idrott. (äntligen inne, hehehe) Efter skolan kom Lisa hem till mig och vi bestämde oss faktist för att inte träna och bara vila upp oss för nyhemsloppet som är imorgon, tro mig det är inte roligt att springa det sjuk!
Lite senare sen fick jag skjuts till mormor för att hjälpa henne, och när jag var klar med det kom jag hem, och sen dess har jag ju faktist suttit här och varit onyttig. Hur ska mitt liv sluta egentligen? Typ i diabetes och övervikt, jaja jag har ju faktist mig själv och ingen annan att skylla.

Nu tänker jag snaarrrtttt gå och göra min tyskaläxa och sedan slösa mina sista gratis sms.
Önska mig lycka till imorgon.
Godnatt puddingar!


kläder


            
          
har bara bilder på detta, men jag tror ni klarar er :)

blus - gina tricot         249kr  
skor - björn borg        500kr 
chinos - gina tricot     299kr
örhänge - glitter         34,50kr
stövlar - vagabond     999kr
leggins - gina tricot    99kr
strumpbyxor - cubus  99kr

spargrisen sprack :/

Jag tänkte skriva redan i morse, för jag tänkte vara en duktig flicka och inte ha datorn på ikväll, och gå och lägga mig och bli frisk istället. Men det sket sig ju totalt, för nu sitter jag ju här som vanligt igen när klockan är tio . Så typiskt mig att det är synd alltså.

När jag gick upp imorse vid tolv så var jag ju tvungen att duscha snabbt och sånt, och sen bar det av med mamma till Familia för att köpa skor, där det blev ett par höga björnborg, svarta med gul text.(bilder på detta kommer faktist sen, jag lovar.) När vi gått några varv runt där inne, och även vart lite snabbt inne på citygross och köpt mat körde vi vidare till Väla för att köpa stövlar, som varken fanns i storlek eller färg på Familia. Så ett par svarta på Nilssons blev det, och även lite kläder. (även detta kommer det bilder på lite senare, och ja, jag lovar)
När vi sedan var trötta, och hade handlat mammas konto tomt, nästan iallafall (a) så åkte vi hem och lagade mat.

Imorgon är det då skola igen, som jag verkligen inte orkar, fast ganska chill, första lektionen klockan elva, idrott. Efter skolan är det träning och sen ska jag hem till mormor och fixa lite, sen bara snabbt hem och fixa med läxor och sånt. Sen lär jag nog sova ganska jättegott.

Nu ska jag sitta här och vänta på att min älsklingskusse ringer mig(L) och då ska jag faktist lägga in bilderna och sen ska jag sova.
godnatt mina snyggingar, så hörs vi imorgon!

lördagschill och tomatsås med kassler

i'll fly with you

GODKVÄLL ELLER NÅGOT
fy vad jag är trött, uttråkad och inte sugen på skolan alls. Men det brukar väl kanske alltid vara så efter lov?! Och en sak till: JAG SAKNAR EMILIA OCH KALMAR!!!! Någon som har lust att bara dra härifrån nu typ?

Jag vaknade vid elva i morse, med en klängande Lisa över sig, för vi somnade ju i vår lilla säng med ett täcke efter att vi tittat klart på filmen igår och skrattat oss till döds åt fötter och snarkningar, även lite stön ibland, iallafall om Elin fick tycka till. Alla hade stuckit vid två, och då fick jag hjälpa mamma att städa, så det är vad jag har tillbringat min dag med.
och föresten, det kommer inga bilder från igår, kanske bara en isånafall

Nu ska jag snart gå och hämta cola och sätta mig i soffan och ha en mysig tvkväll.
Ska nog även poppa mig lite popcorn och sånt mysigt. Tack gud för att tv finns kvällar som denna. Och sen ska jag ju även få mamma att titta på The grudge, jag säger bara lycka till eller något i den stilen, för hon hatar skräck. (y)
Men nu ska jag kila bort till mamma och myselimysa. sååoooolong
 
min mamma kan också
vara en cooling på foto:)

RSS 2.0