2008nyår2009

Gud, det är nyårsafton redan imorgon. Jag fattar inte vart året 2008 har tagit vägen för nu försvinner det? Bara sådära. Taskigt värre! Men vi får väl hoppas på ett soligare, varmare, trevligare och bättre 2009 dådå :)

Kom nästan precis hem. Har varit i Helsingborg med Marcus idag och lite sånt. Var egentligen meningen att vi skulle till Malmö... Men Niklas blev sjuk så han kunde inte möta upp oss, och Jenny flickebarn hade annat för sig :/ men så kan det vara ibland. Hade det mysigt i hbg i Marcus i vilket fall!
Jag ska faktiskt vila ett tag snart (usch, jag känner mig som en gammal gumma när jag säger så!!!) men jag är faktist sjukt trött! sov cirka tre timmar inatt. Det blir du inte jättepepp på precis.. Och imorgon är det ju trots allt nyår!
Den firas hos Maja, och vi behöver tips. Ring mig, har mobilen med hela kvällen.

puss!

innesittardag-tusen

jag har ludd i mitt nagellack och jag blir förbannad! (:

Gick upp sent idag bara för att irritera mamma (: för hon hade inte alls tid med det, för MORMOR och MORFAR(?!?!?) skulle ju faktist komma på middag! Man bara: OHMYGOD, mormor och morfar? Vi träffar dom minst tre gånger i veckan, jag tror inte dom bryr sig så värst mycket om du glömt vika en filt mamma xb Sur blir jag, för jag måste ju göra en massa och springa fram och tillbaka som en jävla helvetesbög. Så dagen har varit skit! Hur har eran varit? Bra? Sämre än min kanske? Äsch, det får vi ju verkligen inte hoppas iallafall!

Imorn ska jag ner i stan med Marcus och få min julklapp, även fast jag redan vet vad det är för något (: hihihih. Och sen vidare till honom, och innan jag ska hem ska jag hinna med att dra en sväng inom solariet också. Tror jag frågar om jag får äta hos honom :D så slipper jag dra hem så tidigt. Vi får se!

             
skorna jag köpte på väla (:
200 kronor



  

LALAL THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOOOORE

Hade ingen tid igår, därför det inte kom något inlägg.

Blev väla och IKEA med Maja igår, trevligt hade vi. Köpte nya skor till nyår precis som jag hade bestämt mig för.

Blev även lösögonfransar och glitterspray till håret. Även det införskaffades till nyår. Allt ska vara perfekt, har jag redan bestämt!:) Efter väla satt jag hemma och dog tills Alexander kom hit med min julklapp, ETT COFFEECARD liksom?!?!?!??! Fatta lycklig jag blev och sprang rundor och skrek!!! :D 
När han hade gått fick jag sån in i helvetes mensverk typ. Åt tills jag spydde med. SUPER (y) 
     
Imorse vaknade jag av att mamma skulle iväg och handla och innan det skulle dra upp mig. Trevligttrevligt. Fixade till mig och lite så och kilade sen ner på stan med Maja där det blev fika och inhalndling av en tröja. Femtio kronor och supersnygg, bättre än så kan det ju inte bli. I love REA
Senare blev det Väla med Majsan och Johan, och sedan hem.
Fixade med mina vackra fötter och så och nu springer jag mellan TV:n och datorn, för det är ju faktiskt körslaget ;) Och om jag ska vara ärlig är det ett riktigt trevligt program, om dom bara hade sjungit mer och slutat prata hela jävla tiden.
Jaja, nu blir det körslaget igen ett tag, så ni får ha det bra, så hörs vi!
(bilderna på mina nyinköpta skor verkar inte gå att lägga upp? men det kommer, I promise!)

PUSS PÅ BALLEN! :D

godjul........ i efterskott (a)

FÖRLÅT. Jag har verkligen försökt att skriva, men mina inlägg har inte lagts upp, det har cp:at hela julhelgen. Men sånt kan det vara ibland.
Hur har eran jul varit då? Bra? Fast kanske inte lika bra som min? (; hahaha. Sötnosar.
    
(tomtarna är från mormors tomteskåp..)

Mina julklappar är super älskade. Speciellt tre utav dom:
  
svarta strumpbyxor
mascara
presentkort på kicks
pengar till dator   *1500
och mycketmycket mer.
tack för ett lyckat litet julaftonsfirande!:)

Idag har det mest varit att sova och bli bättre och så. Gick upp vid ett och duschade. Sen gick jag en runda, fotade lite och så. Hälsade på Hannah ett tag, och Elin. När man väl kommit hem så kom lilleman hit och underhöll mig till halv sex någongång. Och nu sitter man här, som vanligt ;) hahah. så skriver jag i varje inlägg, men jag sitter ju här alldeles för mycket också. Iallafall!
Imorn bär det av till REA-folket på väla för att försöka hitta ett par skor. Har någon lust att träffas så har jag ju min mobil med mig. Ska in en runda inom IKEA också och köpa galgar och ett överkast till min säng (: Hoppas på en toppen dag imorn. Bäst att det blir det också då... :)
 
Nu ska jag kila över till Maja med lite grejor och så ska man själv låna lite av henne. Men vi hörs, senare inatt eller så kanske?(:
GO' KVÄLL ♥


höganäs, here we come

Jupp, nu sitter man här och väntar på mammsi som snart kommer och hämtar mig, för att sedan hämta Sandra och köra oss till Höganäs för barnpassning, pengar I love. Jag vet att ni kommer sakna mig, men dom har ju datorer så fuck the world you know.

Sov i 14 timmar gjorde jag faktist inatt. Somnade redan vid 8 igår, skitskönt. När jag vaknade idag så blev det en sanbb dusch och så, och sen blev jag supersnygg med lite smink, fattar det knappt själv! Efter det bar det av till espressohouse med Jessica, Hannah och Lisa, som vanligt... Är helt pank nu. (Fast mamma är skyldig mig 80 spänn faktiskt.)
Satt där, och sen kom där en kille, som var skit lik bj btw.. och sen kom Kim, och det visade sig att dom två faktist kände varandra. Kim kände inte igen mig först, men jag tror faktist han gjorde det till slut, det tyckte jag var lite fräckt. Och ja... Det är nog bara sandra som fattar vad fan det är jag snackar om, men sånt är livet och om ni vill veta så är det bara att fråga på, inte för att det är säkert att jag tänker berätta för er, men endå :D det är ju alltid värt ett försök.
LALALAAAA
Nu kommer mamma snart, och jag måste kolla så att jag har packat ner allt så att det blir en perfekt flick-kväll med sandra i höganäs, MÖJSPÖJS liksom.
Vi hörs nog senare. adjö<3


snart julafton..

let me hold you for the last time
it's the last chance to feel again


Men det är ju så. Det är julafton om 3 dagar. TRE DAGAR? Om ni frågar mig så känns det fortfarande som regniga oktober, inte alls som något juligt snöigt vintrigt december... Men det kanske bara är jag som är konstig och det kanske inte alls är någon annan som känner som jag?! Men jag bryr mig inte, för jag har ingen julkänsla alls iår, och det tycker jag faktist är lite synd, för julen är endå en jätterolig tid på året liksom.
Men det blev kanske lite bättre idag endå. Skulle egentligen till Jessica ikväll, men det blev inget av det :( så satt hemma med mamma i stället.

vi började med att göra knäck. (vet att bilden är mongo, men säg en gång då jag inte är det?!)

sen efter det städade jag och pyntade mitt rum

och sen satt vi och slog in julklappar

Medans vi tittade på love acually... :)
Riktigt mysigt hade vi ikväll endå. Och den dära roliga kvällen med Jessica får vi ta efter att hon kommer hem från Egypten. Jag kommer sakna henne till döds! Och jag menar det. För att ibland behöver man verkligen henne för att liva upp en dag, men nu åker hon, bara sådära, i TRE VECKOR?! Fan Jessica, FAN!
Fast din heldag kommer:D

Ni kanske vill höra lite om gårdagen också? Var ju hos Simon som blev fjortisboy igår :) Jag och Hannah hade ju lättfett den bästa presenten! Jaja. Vi hade skitkul. Vi åt (jag åt mest, och längst av alla, så tillslut tog dom bort maten bara för att jag inte skulle få äta mer. Lite taskigt om ni frågar mig...) Sen kollade vi The Ring, fast fick stänga av ganska snabbt, för att Hannah var så rädd och det var ju även dags för desserten som jag var så duktig och hjälpte Cattis med.
Klockan blev snabbt tolv då det var dags att ta sig hem, synd det, fast även skönt (och det tyckte nog susanna och simon med ;)). När jag sen väl kom hem så sov jag som en stock till klockan ett i dag.

Tack för helgen, även fast den inte blev som jag förväntade mig.
puss och godnatt.

skolavslutningggg

Gick upp vid 5 i 7 i morse för att fixa mig. Något rött, svart eller vitt skulle jag ha på mig och det blev min svarta tajta kjol och en vit t-shirt och mitt hår låg enkelt och nersläppt med luggen uppsatt. Jag tyckte att jag var söt iallafall :D
Kören lät som ganska dålig sådära hahahah, men Hannah och Andreas var underbara måste jag säga! :) Efter alla uppträdande slutade vi. (och ja, jag fick mina betyg med ;))
Men nu kommer Hannah snart hit, och sen ikväll bär det vidare av mot Simons place, 'cause guess whos b-day it is today?!??!?!?!?
GRATTIS SIMON :D<3
Så är det, precis så. Men nu ska jag byta om, så ni får ursäkta mig, men jag återkommer så fort som möjligt med bidler från kvällen... Ska hämta min kamera hos Lisa sen eftersom att hon tog den efter julklappsfikan igår, den kommer jag också att berätta mer om.

pussssss.


dagen i listform

  • skola
  • hem
  • stan, med hannah och lisa
  • spend money
  • hem
  • träffa petter
  • duscha
  • sova

    jupp på sämst dag (:

    du förstör mig inifrån och ut.

    godnatt.♥

lalala, 8 dagggaarrrr

megabautatönt, julkören suger dasefitta

Jo, nu är det ju såhära, att Jessica, Hannah och Lisa är döende.... -.- NEJ gud vad hemskt. Men seriöst... I HAVE NO LIFE AS YOU KNOW:D
Var på stan med Lisa och Maja idag, skulle egentligen köpa julklappar, men får göra det med Hannah imron istället... Och efter stadsbesöket med Lisafisa och Majabaja så stack jag till mormor och fick grejor av henne :D och sen hem.
Imorn ska man då till skolan, och efter ner i stan med Hanna. Sen träffar man nog Petter som hänger med mig hem, ett tag sen man träffade killen ju... saknar honom lite faktiskt.

Jag kommer inte att ha så mycket tid i veckan, så det blir nog inte så många inlägg, därför detta korta med... sorry med STORA bokstäver.
PUSSOCHGODJUL! v

your hair was looooooong

FIKATAJJMMM! heheheheheh3heh3heheheh3
Kom hem för cirka en timme sen, efter två lektioner och en kör övning, med det vill jag säga att jag började vid kvart i ett idag :D Jaja. När jag kom hem satte jag mig här efter att ha gjort mig en kopp varm choklad, värmt 4 kanelbullar och lagt upp godis på värsta tallriken. Supermysigt! Och om sådära 2 timmar kommer saknade bitchmaja hit och besöker mig med mysiga filmer och så. TrevligTrevligt.
CAUSE' I'M MR. BRIGHTSIDE

och med det säger jag adjö :*
  

forgive me.

Jo, jag glömde lite saker:

Jag ska färga håret på hampus när det har blivit lite längre :D göttt assåååå!!!!
torsdags blir det julklapps fika med brudarna på espressohouse aka expensivehouse, supermysigt kommer det bli!
Det är bara tio dagar kvar till julafton, då jag hoppas på att få en massa pengar :D
Jag och mamma har snackat om nyår, och det fixar sig brabrabrabrabra nu!
 
Så denna kvällen blev lyckad trots allt! Eller ja... Nästan iallfall.


but if his love don't pass the test...

been a long time since I did something good for myself
but why should I be put through hell?
he's doing what he wanna do
and then I finally found somebody else...

Nu sitter jag här och känner mig som en av världens bästa vänner alltså.. Mer om det lite längre ner i inlägget.

Vaknade klockan två idag också (a) eller ja.. Jag hade ställt klockan på tio, men det gick ju som det gick. Jag gick upp och satte mig vid datorn och sen ner igen för att  tvätta mitt hår och fixa till mig lite, för då hade jag ju precis hört att hannah gått och blivit sjuk igen och jag var ju så sörens sjukt sugen på en capuccino, och det vet vi ju alla vad som menas med det... Det bar av raka vägen ner mot stan och espressohouse, MEN där hände något pinsamt måste jag säga...
Jag stog i kön, som faktist var ganska lång för att vara en söndagseftermiddag, för att få beställa mitt kaffe. När jag kommer fram till kassan så säger hon som står där: "En stor capuccino?" Och jag som bara stog där i världens chockläge medans alla tittade på mig bara log och sa: "Ja, och en liten, och så ska jag ta dom med mig också!"   Jag tror jag var i närheten av en nära svimma upplevelse! hahah! jaja.. Efter att jag då köpt dessa fina capuccinos sprang jag hem till Hannah för att de inte skulle hinna bli kalla, och gud vad hon blev glad! :D (så där kom delen med att jag var en bra vän :D jag menar, vem lägger ut massa pengar på kaffe till en sjuk vän? Jo, jag; Denise Friemann Denckert!)
Satt hos henne och kollade deperate hosewifes till klockan blev tio i sju, då det var dags för mig att kila hem.

Men nu tror jag faktist att jag ska sätta mig och måla naglarna eller något så att jag slipper tänka iallafall...
Tack Hannah och Emilia som verkligen har fått mig att må bättre idag, jag älskar er.

Fresten.. I och med att jag har sovmorgon till kvart i ett imorgon så är jag upptagen med filmer långt in i natten som jag fått låna av Hannah, börjar väl med satc och fortsätter väl sedan med de andra två.
Men godnatt får jag nog säga endå.. För jag lär inte sitta här hela natten iallafall... :) så;
GODNATT

     

helveteshelg man tackar

Fredagen blev lite sådära.. Tittade Idolfinalen hos Sandra, där Kevin vann! Och sen hem och sova min fjorton timmars långa sömn :D så jävla skönt!!!!
Idag gick jag upp vid två och fick skjuts till mormor för att städa och sen bar det hem, satt vid datorn och så och lite senare på kvällen stack jag hem till Lisa för att kolla på MammaMia (mama's mummy, HAHAHAHHAHA). Sen hem, och ni sitter jag här ju :D
Imorn blire väl att gå upp vid elva någongång för att då städa, och tvätta bort en massa glitter från badrummet... Sen ska jag fan i mig ner på epressohouse, för jag har varit sugen på kaffe hela jävla dagen, men alla bara dissar hårtsatan så neheeeeeeejsan!?!?!? Så jävla taskigt! Men imorn, då jävlar.
Sen kanske det bär till Fidde för att titta på film :D Saknar killen som fan asså... Men det ska det bli ändring på!



lussevaka

Så, äntligen har man fått tvätta sitt äckliga hår... och nu sitter jag bara här och väntar på Sandra som ska ringa mig vid kvart över tre, halv fyra någongång, då vi ska till Karlsson och platta hans hår (y) haha.
Ikväll blire chill hemma, och kanske lägga sig ganska tidigt med? Förjävlarns trött är jag! Eftersom att jag gick upp halv sex för att kolla på lucian på mammas jobb. Duktiga var dom iallafall :) Louise, Hannie, Moa, TA ÅT ER! haha.
HA EN TREVLIG HELG OCH LUSSEVAKA MOTHERFUCKERSSSSS
         

your love is my love


just like this day
run from your problems girl

onsdag

Denna dagen kan typ snarka eller något? Gick upp vid halv 8, som blivit en ny bättre vana och klädde på mig. Kände mig förkyld, kunde inte prata eller knappt andas... Men till skolan bar det av, med först en liten lugn svenska lektion, G+ i svenska, jahaja.... Sen tyska, där det var redovisning och sen fick vi sluta 20 minuter tidigare. Efter det en chill idrotts lektion som för mig innebar 10 minuters badminton spel och sen rakt in i duscharna! Sen hade vi faktiskt det aldra första kompisstödjarmötet för iår, välkomnade sjuorna och lite nya och så, ganska trevligt. Fast hoppas dom väljer ordförande snart(a) RÖSTA PÅ MIG GOTT FOLK:D Och sen vårat långa SO-pass som varade i 2 timmar... Men jävligt chill idag faktist eftersom vi fick reda på betygen och så, och han gav mig VG och sen tror han att jag har ett lätt MVG i slutbetyg (a) fatta gött !!! Men det var det med det.
Efter skolan drog jag ner i stan med lisa, och har varit där tills nu då jag sitter på mammas jobb och väntar på Jonatan för att sedan kila vidare till espressohouse med honom, trevligttrevligt!

Antar att han ringer snart, så ska inte involvera mig för mycket i skrivandet. Vi hörs älskade gullungar :)


bilder från i fredags

I fredags blev det att efter skolan kila ner till stan med Lisa, och mysigt var det :D
Innan det fotade vi lite nere vid ån, och här kommer några bilder





jag älskar dig lisa hendess

volleyboll foton


snacka om att vara riktigt jävla snygga :D

hannah, jag vet att du älskar mig

Det vinnande laget you know ;) tionde plats och allt!

snyggingar på G

Som ni ser, så var vi utklädda, alla lag var något. eller ja, typ?
vårt lag var glittrigt, ellis tomtar, lisas katter m.m :)

volleyboll med glitter



Ni klarade er knappt utan mig, ellerhur?:D Jag vet att ni saknade mig, liiiiiiiiite iallafall! Känner mig väl inte sådära värst mycket bättre, men det kändes inte bättre av att stänga sig borta från detta heller, jag har ju faktist börjat vänja mig vid att sitta här och skriva om mitt händelserika liv varje dag nu och jag tyckte att det funkade ganska bra tills i fredags iallafall.
Jaja! Idag blev det till att gå upp redan klockan tio över sju då Cornelia ringde och väckte mig och sa att hon var hos mig om tio minuter. Började med att sminka på det första och sen väntade jag på henne tills hon kom med allt vackert glitter, sen efter ett tag kom Sandra med. Mysigt hade vi det och snygga blev vi!!!!
Vi spelade våran fina volleyboll och kom faktist på en oväntad sjundeplats, vilket var bättre än 8B som kom på tionde och det vill säga sista plats, men ni vart ändå duktiga! hahahahaha..........
Efter skolan bar det hemåt för att göra smet<3 och sen vidare ner i stan, där helvetet började.. Men orkar inte snacka mer om det idag... Eller inte nu iallafall.
Fast sen träffade man ju då Hannah och allt blev så jävla mycket bättre och med henne blev det ju en expensive fika på espressohouse och så träffade man ju Jonatan med, det var lite trevligt!

Nu måste jag skriva min Kemigrej som ska vara klar någongång, typ imorn tror jag?

(bilder från volleybollen och lite från helgen, när jag var ute med lisa kommer sen!)
Sen till sist vill jag ju bara tipsa er om Linas blogg också, som jag verkligen tycker att ni borde läsa! :D

godnatt typ, eller något sådant... </3


bloggpaus

Gud, jag tror inte man kan vara på sämre humör. Och detta hemska humör gör att jag tar en bloggpaus tillsvidare, sorry, men jag måste tänka på mitt egna bästa. Men jag lär vara tillbaka till innan lovet.

LAAAAAAALALALLA

Jag har jättetråkigt
Jag borde plugga biologi
Jag är hungrig
Jag är trött
Jag är jävligt glad
Jag måste läsa mitt Mozartfanskap
GODNATT

dancing with tears in my eyes

sorry för att det inte blev något skrivet igår, men hade inte tid, ingen ork.

Var precis och hämtade en glass, kände att jag behövde det efter allt mitt hårda tyskaplugg! Ska ha redovisning imorn om Mozart.... Och innan jag gjorde det var jag tvungen att översätta en text till Ellinor med. Men det fixade sig och nu har jag ju faktist min älskade glass! Så nu sitter jag här, med bara Biologin kvar, eftersom att vi har prov imorn, om ekologi. Man bara, jaha, wtf. Jag kan väl i helvete inte det?:o haha! Men jag ska vara duktig och klara det!
Mamma kommer nog snart och hämtar vi, så åker vi till mormor för lite mat, det behöver verkligen min mage nu känns det som!
Imorn ska jag nog göra något med Lisa. Kanske ner på stan eller något, fota kanske? Vi får väl se. Men ring om ni har lust :)

w760<3<3<3

Stack upp på onoff och hämtade min mobil innan, den har varit saknad!!!
Hjälpte mamma att laga lite mat, morotsstuvning och falukorv, supergott! Och sen satte jag mig här igen. Finns ju inte så mycket att göra när man är sjuk..
Jag har fortfarande inte visat bilder på min kjol och min klänning som jag köpte i lördags... Kjolen kommer det en bild på nu, men klänningen får ni inte se förrens på nyår :)
 
vad tycker ni om den?:)

Nu ska jag snart sova, godnatt ((((LLLLL))))

all I need is time


I'll light up the way for you

Hemma från skolan idag, fast kommer antagligen imorn. Sov länge, till kvart i två någongång tror jag? Vaknade av mardrömmar... Inget roligt alls! Men sedan jag vaknade har jag hunnit med en massa grejor.
Skrivit klar min bokrecension
Fota mina pyromanigrejor
Äta och laga maten då ofc
Sitta och bara vara social vid min älskade dator
Få besked om att jag får tillbaka min mobil ikväll<3
Och det är faktist inte så jäkla dåligt på 1½ timme! Så försök inte ens få mig att tro det.
Imorse när jag vaknade började jag med att öppna det andra paketet i min presentkalender och min älskade mamma hade köpt ett frisörset till mig, TACK! Så nu är det bara att komma och klippa sig ju!
Nu ska jag väl snart klä på mig, för litesenare så kommer mormor hit så att jag får föna hennes hår så att jag kan få lite pengar. Så roligt så! Får väl bli att man bjuder henne på lite fika då eller något.
Garderoben väntar.. så puss:)

sometimes

wanna believe in everything that you say 'cause it sounds so good
but if you really want me, move slow
there's things about me you just have to know
sometimes I run
sometimes I hide
sometimes I'm scared of you
but all I really want is to hold you tight, treat you right
be with you day and night
baby all I need is time

frisör på G

wrong way on a oneway track

Jag sa ju igår att jag skulle plugga... Hur tror ni det gick? Inte sådära värst bra! SOn ska vara klar på onsdag, så som svenskan, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva.. Hittar ingen jävla fakta ju, ganska svårt att skriva då må jag säga... + Att halva världen bara ringde och smsade, och då är det svårt att plugga koncentrerat, right?
Jaja. Idag hade jag sovmorgon precis som vanligt varannan vecka, men fan va dåligt jag mådde. Till skolan bar det av och sånt, men inget blev bättre, råkade bara slänga min guardian angel i marken så att den pajade.. lyckat denise, LYCKAT! Drog hem innan bilden, pallade fan inte vara kvar och må piss bland allt jävla snack -.- stannar nog hemma imorn med.. Lite senare kom Maja eftersom att jag skulle klippa henne, håret blev ganska kort, lite längre än axlarna bara men även riktigt snyggt! Någon mer som vill bli ett av mina expriment?(a) det är bara att ringa!
Nu ska jag sova ett tag och sen äta. Mamma är på ullared så jag lär väl få fixa mat själv, om jag pallar och har lust eller något. godnatt!


RSS 2.0