now I've had enough

svar till anonyms komentar: vi kan ju börja med det faktum att du är anonym.. det finns inget jag tar åt mig av sådana som dig. men det ska faktiskt inte finnas några risker med att lägga ut den bilden. jag lägger ut vilka bilder jag vill när jag vill eftersom att det är min blogg där jag uppdaterar om mitt liv och mina tankar.
men okej, jag tänkte faktiskt på om det verkligen var så smart att lägga ut den bilden, men vafan, jag visar inte mer än vad folk gör när dom går på stranden i bikini och jag är inte en annan människa bara för att jag lägger upp den!
så tack för omtanken.

Efter att jag nu fått skriva av mig på den fronten kan vi fortsätta med mitt riktiga inlägg hehe!
Idag väcktes jag inte av några hemska hamrande ljud eller något sågande precis utanför fönstret, nej! Utan istället väcktes jag av en plingade pojkvän som bara ploppar upp utanför min dörr sådär.... Men sånt får man väl ta. Och när jag väl hade orkat dra mig upp för att öppna åt honom bar det snabbare än snabbast ner mot sängen och värmen igen och där blev vi liggandes ett tag. Tills jag dock blev aningen hungrig och gick och åt.
Vid fyra kom Lisa förbi för att vi skulle tvätta mammas bil, så nu är vi hundra spänn rikare, hehe. Och sen blev jag helt enkelt lämnad ensam... Men nu ska jag ringa Hannah.

Puss!

rinnande mascara och nya naglar

Kom precis hem från stranden där jag var och sprang med Jessica. Det lilla vi sprang ( dvs det jag orkade...) var väldigt skönt och sen fick det bli ett litet mysigt kvällsdopp i det, faktiskt, inte allt för kalla vattnet!
Denna träning fick det bli efter en supervarm dag då jag bara gått på stan och varit och fixat mina naglar vilket tog aningen längre tid än vad jag hade förväntat mig... Men det löste sig och jag hann även lämna tillbaka Oliwers pass påvägen till stranden!:)
Nu tänkte jag äta lite med mamma, sen ska jag ringa Oliwer hade jag tänkt, hehe!


vad vore jag utan dig?

fresten, jag skrev ett långt och trevligt inlägg igår... men precis när jag skulle publicera det så slutade blogg.se att fungera för min del och funkade inte förens flera timmar senare.... och då var det ju inte lika kul att lägga ut det inlägget, därför det har varit lite sämre uppdatering!
PUSS

myskväll!

Nu blir det lite mys med popcorn och film innan jag och oliwer går och lägger oss! :)
Jag hör av mig imorn, puss!

I'd take my time, on you

Det planeras bara mer och mer med Jessica nu och det närmar sig bara mer och mer.... Jag är faktiskt nervös. Jag vet inte varför, men jag är nervös!
Men slutsnackat om min nervositet. Det blev stranden med Maddis och Sandra idag med, mysigt fast lite kallt i slutet så jag fick cykla med handduken om mig på vägen hem. Vi bestämde även att vi skulle ses på stranden imorn, klockan ett. Men jag funderar på att dra ner tidigare, kanske får dra i Sandra lite, för Madde pallar nog inte...
Nu ska det käkas lite innan älskling kommer hit, då han också spenderar natten här med mig :) vi får höras mer imorn kanske. Pussis & Kramis!


a helping hand

Fredag är det, äntligen. Eller om man nu kan säga så på sommarlovet, då alla dagar känns som samma dag, så är det iallafall för min del, oftast. Och det vill säga när man inte jobbar... På tal om jobb, jag skulle inte börja förens på onsdag nästa vecka, men blev precis inringd för att jobba ikväll, 22.00-02.00, det ska bli trevligt. Fast jag är faktiskt lite nervös... Men det löser nog, hihi :)
Nu ska jag väl umgås med min underbara pojkvän ett tag och sen blir det att käka och göra sig iordning inför jobbandet ikväll. Vi får höras snarast möjligt. PUSS!


♥♥♥ oliwer

if you love me, I got to know for sure

wihoooo, jag har bränt min rumpa
bara så att ni vet!

Men även fast jag har haft den oturen så bär det av till stranden imorn, dock med 24 i solskyddsfaktor på hela min kropp! Vill ju inte bränna mig mer liksom.... Så helldre det!
Efter stranden imorn ska jag träffa Oliwer, hihi, för vi har ju två månader då (a) så ett litet grattis förtjänar vi allt! Så då blir det väl att stanna hemma och mysa med honom hela kvällen. (d.v.s att jag kommer sova bredvid honom hela kvällen, ha-ha!)
Nu ska det bannemä ätas pasta och köttbullar med mamsen, vi får höras, kanske imorn vem vet? hehe.
Puss och Kram, skomtom

i sandler av plast går jag i solen och tänker på dig

Och så var man hemma från stranden... Som jag faktiskt inte varit på, på dagen, en ända gång iår än faktiskt... Inte för att sola och bada iallafall, och det är dock inte så likt mig! Fast det är ju klart, vädret har ju inte heller varit det bästa! haha.
Jag märkte dock när jag kom hem (och efter att några personer sagt till mig att jag var flammig på ryggen) att inte jag smörjt mer än precis den lilla delen där man når själv... Inte så duktigt Denise, inte så duktigt alls faktiskt... Men jag överlever, ska ju trots allt ner till stranden imorn igen, så det är det utjämning som gäller ;) hehe.

med saltvatten och självfall i håret...
och helt utan smink, precis som det ska vara på stranden!


Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan smörja in mig med lite aftersun! Vi får höras senare. Puss!

if I was a man

Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket, men jag har faktiskt jobbat och det är ju super väder ute! Så jag antar att det kommer att bli lite såhär under hela sommaren... Men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!

MIDSOMMAR, FREDAG
Min midsommar tillbringades hos Helen och Benke i Strandbaden tillsammans med mamma och Oliwer plus lite annat folk, ganska mysigt men jäkligt tråkigt tyvärr.... Gick och lade oss ganska sent men gick ändå upp redan vid halv tio dagen därpå för jag skulle ju upp och jobba. Väldigt roligt! Hahaha.

     

Men jobbet gick bra och på söndagen fick jag ju vara ledig, så på lördagen blev det lite tältning med mina flickor. 

TÄLTNING, LÖRDAG 
träffade Jessica, Frida och Lisa i stan där det bestämdes att det skulle tältas hos mig på kvällen och precis så blev det, men tyvärr minus en Lisa. På kvällen var vi först hemma och fixade oss och sen drog vi till Richard med Oliwer, Mike och Elliot. Sen hem och fixa lite till och sen ut igen, kom hem ganska sent men mysigt hade vi, ellerhur?



SÖNDAG
Igår fick bli en riktig dagenefter dag. Träffade Oliwer ett litet tag och så. Men även fast att jag fick stå ut med både huvudvärk och mensvärk så överlevde jag faktiskt dagen!

MÅNDAG
Dagen började med att jag försov mig och kom försent till jobbet, men det löste sig och jag piggnade fort till. Jag jobbade hårt ända tills klockan blev tre då jag satte mig på uteserveringen med Oliwer och Hamphe istället ända tills jag kände att jag höll på att somna vid bordet och då gick hem och lade mig i solen och somnade direkt.
Nu tänkte jag fixa lite med mina naglar och sen väntar jag på mamma då vi ska äta.

Imorn blir det sista dagen jobb innan jag har en veckas ledighet, det ska bli skönt att bara för lov att slappa och vara den soldyrkare jag egentligen är. Kanske tillochmed så att man drar sig till stranden några dagar, vem vet?;)
♥pussis

taking over the world


DENISE FRIEMANN DENCKERT
♥♥♥puss


was it really worth it?

Nej, jag tänker inte be om förlåtelse för den dåligaupdateringen en enda gång till! Jag vet att jag är dålig, haha.

De senaste två och en halv dagar har varit trevliga. Blev att jag sov hos Sandra i förigår då vi var ute på kvällen och lite så. Dagen därpå, det vill säga igår, åkte jag till Helsingborg för att träffa Tim. Vi åkte rundor lite och sen blev det fotboll och film, trevligt värre.
Idag fick jag jobba till tusen... och ja, jag gick upp halv sju i morse vilket jag måste göra imorn med och sen åker jag nog till Strandbaden och firar Gabbi som fyller år, så ett stort grattis till min lilla fjulleprutt! :D
   
Nu ska det sovas för hela slanten, pussis!♥


dear life, I hope you don't mind

Har precis duschat lite och så. Ska snart fixa till det sista och sen kilar jag till Sandra för att planera lite inför kvällen och så för att senare kila vidare till Väla med min lilla brutta! Ska bli mysigt. 
Fast vi vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll.... Men det kommer vi två på, lättfett! HE-HE =) 
Ska väl även hinna ringas och pratas med min älskling ett tag.

Nu ska jag fixa mig tills jag blir snyggis. Puss♥

todays outfit

Ja, jag kände för ett litet outfit-inlägg och det är precis vad det blir!

 


vitt linne med nitar  - Gina Tricot, 129:-
jeans - en kompis gamla
svart kofta  - JC, rea 149.50:-
jeansjacka  - Gina Tricot, 349:-
väska med gulddetaljer  - mammas gamla
pilotbrillor  - Kicks, från förra året.

time is so short

Fick nyss mitt schema för jobbet i sommar, kan väl inte precis säga att jag är så värst nöjd.... 16 dagar på en hel sommar, med tre månader. Det är inte ens månad, känns väldigt lönt ju... Men jag får väl göra det bästa av det hela.

Duschade för ett tag sen och nu har jag precis lackat naglarna. Ska snart fixa till mig och sen äts det med mammsen och sen kilar jag till Oliwer där han, Richard och Madde väntar. Blir att chilla hos Oliwer ikväll då alltså... Hör av mig imorn, om jag orkar, hehe.
Puss!

summerlovin'

Det som började som en ganska hemsk avslutningsdag slutade ändå ganska bra.
Efter skolan och så kom Oliwer hit ett litet tag och sen vid fem bar det av till Jessicas place där det var massor av släkt och studentsfirande av hennes bror och kusin.
Vi satt väl mestadels uppe på hennes rum men vid tio fick vi idén att bada... YES! Vi cyklade genast ner på stranden och bestämde oss snabbt för att det skulle bli årets första nakenbad i de stora vågorna. Tänk att alla galenheter är med dig jessy.... HE-HE-HE, i love you (=

Nu har jag precis kommit hem efter att ha träffat min pojkis och karlsson ett tag, det var väl faktiskt ändå helt okej, och jag tycker inte riktigt att det här regnet har förstört allt för mycket faktiskt.
Nu ska det nördas lite till, sen blir det sovdags för min del. Imorn bar det av till mormor och sen på kvällen blir det väl att hitta på något roligt :)

Puss&Kram... skumbanan

ooh, I wanna dance with somebody

Äntligen är det slut! Att slippa att gå upp till den jävla skolan (eller fängelset, kalla det vad ni vill) varenda jävla dag är en jävligt stor befrielse och det tackar vi för!
Sången gick väl an, fast än det blev lite fel hit och dit, men vem bryr sig, jag hade ju kul iallafall!:)
 
(dagens outfit: vita klackar från skopunkten, klänning från BikBok, kofta från JC, armband från tomas sabo, och ring från Glitter) 
Iochmed vädret blir det inte att titta på utsläppet för min del, så jag sitter väl hemma i min ensamhet. Och ikväll har jag faktiskt inte en aning om vad som händer.... Men det löser sig nog! Haha.

HAPPY TIMES!

Okej, regnet öser ner och det ser inte ut som att vädret kommer att bli bättre... Men inte nog med att vi slutar i skolan imorn och har 3 månaders sommarlov framför oss, utan jag träffade Sebbe (vår idrottslärare, men som tyvärr blivit avsagd och avtackad idag...:/) påvägen hem från stan idag. Vi började snacka lite och kom snabbt in på det dära med vilka som blev avsagda. Tyvärr fick jag höra att både Emma och antagligen Johanna fick gå, MEN att Nina stannar! Har nog aldrig varit gladare än såhär! (Och då håller jag ju även mitt MVG, hehe...)
Till det hela berättade även Sebbe att han hade höjt mig i idrotten nu, så jag har ett VG, även fast det är lite svagt och så.... Men det fixar sig! :D
Och nu vidare till en helt annan sak! Jag kommer inte riktigt ihåg om jag berättat att jag skulle klippa mig idag? Men det har jag gjort iallafall. Det blev bra men det kommer tyvärr ingen bild, inte än iallafall, för naturligt vis fick man gå i regn hem... Fast så är det ju ibland!

Nu ska jag njuta av mitt sista kaffe och så ska jag nog äta mitt sista godis med ;) Vi hörs senare!

Puss & Kram!


kalmar studen -09

Blir bara fyra bilder på en utspringandes Rebecca, för dom andra har på något konstigt vis försvunnit, men det löser sig när jag snor mormors kamera.... he-he-he


shut up and drive

Kom hem vid fem igår, men kände mig illatvungen att träffa Oliwer ett tag då, så det blev ingen uppdatering... Men jag tänkte kolla igenom bilder och fixa lite nu så får vi ju se vad som kommer upp sen, för att jag är ju ledig idag. ;) Det kändes inte riktigt lönt att gå till skolan på EN lektion och den lektionen var syslöjd där jag ändå redan är klar med allt.... Nej, fick bli sovmorgon och stanna hemma istället.

Just nu väntar jag på att Hannah ska höra av sig om genrepet. Det blir det först i eftermiddag och lite senare bär det av till frisören och sen vidare till Oliwer skulle jag tro... Måste ju visa upp mitt hår för fan!
Men nu först av allt ska det ätas frukost, vi hörs senare.
Puss!

en ölands fantasi

Åh vackra Öland och jag är äntligen framme!
Efter en hel dags bilresande, stress, glömska och firande så sitter jag äntligen ute på underbara öland och bara tar det lugnt.
Visst, jag har haft en trevlig dag, eftersom att Rebecca tog studenten så blev det ju mycket firande i allt ösregn och så. Jag fick träffa mycket nytt trevligt folk men lite kallt var det dock. Bilder kommer, tro mig, fast inte före jag kommer hem.
Och fy vad skönt det är att känna att man slipper åka bil på några dagar nu, är helt trött i rumpan ju, hehe!
Men nu ska det snart bäddas lite och somna tidigt tror jag, efter att jag har pratat med Oliwer ett litet tag då... och sen imorn så ska jag ut och promenera i det vackra landskapet, allvaret som det heter, hela dagen (om det inte regnar...)! Det ska faktiskt bli riktigt skönt.

Nu ska jag sluta skriva här och vara lite social med min släkt innan jag dyker till sängs.
Puss och godnatt!

finding myself making every possible mistake

Nu är jag klar med allt dansande, och det var nog ett av de värsta framträdande vi någonsin gjorde som en grupp. Fast det var ju egentligen inte vårat fel, utan musikens så ja... Det gck väl ändå ganska bra.

Nu ska jag kila hem till Oliwer och titta på fotboll. Får se om jag kanske bloggar lite därifrån. Hehe.

Puss!


it makes me wanna, ahahah-oh!

when the rainy days are gone

Igår blev en hemsk dag, och jag räknade ut idag att jag sov bort den mesta tiden. Det vill säga 18 timmar av 24.... Men är man trött och på sämre humör så är man.
När jag vaknade i morse räknade jag även ut att jag inte ätit något på de 24 timmarna heller... Så det första jag gjorde när jag gick upp var att ta en risifrutti och lite cider till det, den nyttigaste frukosten genom tiderna skulle jag tro! Sen duschades det och så och nu har jag precis målat mina naglar.
Om en timme ska jag vara fixad och klar och stå på torget tillsammans med grupp 13, så det är väl dags för mig att lägga på danssminket och packa danskläderna nu!
Vi får höras senare ikväll, efter åtta någongång. Puss!


school's out

Dagen jag har längtat efter såååååå länge! Den sista dagen i skolan för min del, om man räknar bort torsdagen då vi bara har slöjd och sedan slutar, vilket inte ens är säkert att jag ska till, och fredagen då vi slutar på riktigt. Så jävla underbart!
Idag blir det iallafall bara att ta det lugnt hela kvällen, äta upp de sista påsarna popcorn och kanske måla naglarna och lite sånt.
Jag antar också att det inte blir så mycket bloggande framöver, eftersom att jag åker till Kalmar, men ni får hålla utkik ;) hehe.

Nu ska det lagas mat! puss.

if you ever need me

Torsdag idag och jag vaknade med ett stort leende på mina läppar, men det försvann väldigt fort. Det vill säga den sekunden jag satte foten innanför dörren på skolan, usch.
Efter det blev dagen bara värre och värre, men jag drar inte upp några specifika grejor här, känner inte att det passar sig, för inte riktigt alla har inte med det att göra.
Efter skolan blev det snabbt ner till stan med Jessica och sen gick jag till Oliwer och träffade honom ett tag. Nu har jag ett antal timmars osocialitet framför mig, då jag bara ska sitta här och kanske plugga lite biologi och förbereda mig inför hör och tal sektionen av tentan imorn, då jag ska berätta om min fritid, hehe. Efter det sticker jag till Oliwer igen, då mamma har sina arbetskompisar här på en grillkväll och jag verkligen inte vill ta del av detta.

Jag har även bestämt mig för att inte tatuera min handled, även fast min mamma tillochmed gick med på det nu. Blir på något annat ställe istället, har nog redan en idé, men jag håller den hemlig framtills det ska göras.

Nu ska jag läsa igenom biologin litegrann och så. Vi hörs nog senare ikväll!
♥puss!


right in front of me

Igår kväll blev det bara lite prat med Oliwer tills jag nästan somnade med telefonen, så vi fick lägga på.

Idag har det varit mest kalabalik i skolan och jag har varit sjukt stressad och nervös. Men iallafall! De första två delarna på tentan är klara och de andra två gör jag på fredag eftermiddag på nästa lektion då.
Sen var det bara mest att springa och leta efter Pelle hela dagen, men det vara bara förgäves, för han var ju naturligtvis inte där idag. Efter det bar det av till banmuséet med klassen och Roger. Det var helt okej och vi fick sluta en halvtimme tidigare.
Nu sitter jag här och väntar på Oliwer som inte kommer förens om en timme typ och sen senare ikväll blir det att träffas med dansen i hembygdsparken, jag antar att vi ska gå igenom nationaldagsdansgrejen eller något sådant.

Nu ska jag äta, vi kanske hörs senare om jag hinner.
Puss & kram!

pictures

Hannah skickade lite bilder till mig från eftermiddagen, så dom kommer här i ett enda svep.


frida, jag, jessica


frida, jag


jag, jessica, elaine


alexandra, hannah


frida, jag


lisa, och ja... vem kan det vara? (;

är vi inte söta? he-he-he.
en helt vanlig vardag i våra liv, puss!♥


step to the edge

Kom hem från stan för en timme sen, och mätt och belåten var man också!
Det blev att vi köpte mat, jag köpte en kebabrulle (& ja, jag åt hela... haha) och så köpte Frida och Jessica vars en kebabtallrik och de andra köpte lite annat smått och gott, men mätta blev vi iallafall och sen efter det blev det lite glass också.
Efter cirka en och en halv timme ville Hannah gå till kicks, så dit gick vi även fast Alexandra och Frida stack hem, för att plugga. Men när Hannah hade köpt eller kollat efter sin foundation så gick vi också hem och här sitter jag nu.


elaine, jessica, lisa

kram denise!

you know that I wanted more

Nu ska jag alldeles strax kila ner i stan, har med mig en filt att sitta på och en kofta om det skulle bli kallt, men det får vi ju inte hoppas!
Väl i stan ska det nog köpas glass och så, kanske en pizza om någon känner för att dela med mig, annars får det ätas mackor ikväll eftersom att mamma är ute och spelar golf.

Och innan jag stänger av datorn tycker jag att Lennart "prinsen" Denckert förtjänar ett grattis på 49 årsdagen. Grattis morbror!

Nu bär det av till staden, puss!

just fine

Fint väder är det även idag och jag är redan hemma.
Gick till tandläkaren vid elva tiden för att röntka tänderna, så att det inte hänt något med de, sen bar det av till banken för att sätta in mina tre hundra, som jag jobbat ihop. Efter det kände jag att jag inte orkade gå tillbaka till skolan av en massor av olika anledningar
1. har bara fysik kvar, och jag har redan skrivit klart om Einstein, vilket är det enda vi ska göra.
2. jag har förjävlig mensverk, så jag ska snart lägga mig ett tag och ta massor av panodil.
3. mina pollenbesvär håller på att ta kål på mig, blä.

Så istället blev det då att gå hem, vilket är jäkligt skönt.
Vid halvtre ska jag möta upp Hannah, Jessica, Frida, Lisa, Alex och Sally utanför koffes då vi kommer att och sätta oss i parken ett tag och ikväll går jag igenom lite tyska. Har ju tentan imorn och jag är ju bara lite lagom nervös....
Nu ska jag lägga mig ett tag så vi får väl höras senare. Puss!

 


the city's on fire

Slutade skolan för en timme sen då det blev att steka lite på balkongen, börjar visa lite resultat på det nu. g-u-t-t!
Och om ni inte tror mig kan ni ju kolla med egna ögon:
  
Tänkte bara ge er en liten snabb update innan mamma ringer upp mig då vi ska ner till kjollan och äta pizza och bli feta, hehe, sånt som jag och min mamma verkligen älskar! Har på mig bikinin också, om jag nu skulle få för mig att ta ett dopp också... Sånt vet man ju aldrig med mig! ;)
Efter det ska jag nog träffa Oliwer ett tag och så ska jag plugga till kemiprovet vi har imorn, som jag inte ens öppnat böckerna till, men såhär mycket vet jag: Det handlar om vardagkemi!
Nu blir det bara att fixa till sig lite och klä på sig, sen bär det av till stranden. Kanske hinner höras senare, men har ju lite att göra, hehe.
Pussisar. =)

RSS 2.0