fikamys i stan

skrämmande halloween, kom hit och dö (:

Jag vaknade klockan tolv, då mamma ringde mig och frågade om jag städat klart. va? "nej? jag erhm, sover(GÄSP)" hahaha. Gud.
Då gick jag upp coh tvättade mitt hår, och fixade till mig lite, för klockan två skulle jag ju vara hos Elin för att sedan gå vidare ner i stan och fika på Johanssons. Riktigt mysigt var det. För min del blev det annanaspaj och fanta, supergott! Och Elin valde den mer normala varianten, en stor kärleksmums och fanta, det var säkert också gott skulle jag tro.
Efter fikat gick vi rundor lite i stan och sen träffade vi Lisa och Anna efter ett tag, så vi, alla fyra gick och åt, korv och pommes för mig, och dom andra tog bara pommes. Så de t blev helt enkelt en superlyckad eftermiddag!
Nu lite senare kommer dom snart hit, till lilla mig, och ska kolla på film.
det är ju trots allt halloween
Och sen sover dom här hela natten.

Nu kommer dom nog snart, så det skulle väl kanske vara bra om jag fixade till lite mys vid tv:n
återkommer antagligen med foto imorgon.

tack!


*

nej, jag har inte uppdaterat, och jag tänker inte göra det heller
jag tänker inte heller berätta varför med fler detaljer än att jag inte mår bra
jag kommer kanske må bättre, men det kommer dröja.

varje vecka är det helg helt enkelt

musikhumör är precis vad jag är på

Andreas stack för ett tag sen, jag älskar honom.
Jag fick tillbaka min mobil idag också, och jag har verkligen saknat den, svårare att vara utan den än vad man tror.  Åt chips innan med, så imorn måste jag ge gärnet på tränigen, även om jag så orkar eller inte. och på tal om imron, så blir det "födelsedags fika" på lunchen med birgit och mamma, mycket mysigt tycker jag. Och sen bär det av till mormor och städning dära.
Jag ska vänta i en hel månad till med att få mina pengar, och då ska jag lägga undan helften. Då har jag massor med pengar på JULLOVET<3 För det är faktist snart. tack gusselov för det.
Nu ska jag bedömma lisas bilder, jag återkommer!

               


förändrad måndag, om man säger så

andreas, du får mig att vilja fortsätta leva



Vaknade för ungefär en halvtimme sen kanske, av att jag fick en massa sms. Genom dom blev dagen väldigt omplanerad, och jag ska snart till älskling. Sen ikväll kanske jag ska träffa min lilla fiddishboy som jag verkligen saknar<3
Men nu först av allt, måste jag faktist gå och klä på mig, och denna dag blir det verkligen bara mjukiskläder, för jag är fucking döendes trött, tro mig!


-

jag tycker faktist att jag förtjänar bättre än såhär
i vilket fall som helst, har jag snart ingen ork kvar

malmöiter och nicoooole

HÖSTLOV FTW

Vaknade klockan tio imorse då Niklas ringer och säger att han är i hbg och i ängelholm om 10 min. JIPPPIIIIIIEE, eller inte.  Sprang upp och började fixa till oss (jag och Nicole då alltså) och vi hann precis bli klarat tills dom kom.
Vi satt i mitt vardagsrum och glodde tills vi kom på att vi skulle till Sandra och Jenny, och sen vidare ner i stan, där vi åt pommes och drack fanta (yyyy) då även Niklas, eller det var kanske Lucas(?) som fick för sig att vi skulle till helsingborg, så dit bar det av!
Kom precis hem efter en underbar dag där med Jenny, Niklas och Lucas. FYFAN vad jag ska ner till er till julen.

Ikväll ska jag bara sitta hemma och slappa och glo tv, för jag är så jäkla trött. Men ring om det händer något! Och sen ska jag sova arslet av mig till klockan jättesent imorn, och då kommer Nicole igen, fy vad kul vi kommer ha! Ellerhur bruden?;)


min jenny är typ fräckast i världen
(bild från förragången hon var här)
och det kommer bilder från hbg sen

en fräck lördagskväll

freaky saturday, may I say

Jenny sov ju här igår, som ni redan vet. Gud vad saknad hon varit!
Vi vart busungar igår, och sjukt pepp, men vi är bäst, ellerhur jennydarling?:D
När vi vart ute träffade vi Marcus, Oliwer och massa fler, sjukt kul hade vi iallafall.......
Ikväll sover min saknade lilla prutt Nicole här istället, och vi kommer inte vara mycket mindre busigare skulle jag tro........ :D Hör av er om det händer något vafan!!!!!!

tack.

jennylöööööööv

heart

Jennnnnny kom idag, och vi ska snart "sova" om vi säger så.............
HEJDÅ:D

GODNATTTTTTTTTTT!

lisa är en Ko0l festprisse och hänger med mig, vad kan det betyda då?

Nu ska jag sova, för jag är jättetrött.
Dagen har varit bra, och jag är nu svarthårig, för dom som ville veta, och visa sitt intresse åt mitt liv genom att läsa denna blogg som jag skriver på varje dag om jag är duktig.

GODNATTT!!!!!!!

tack

tomt utan dig

Jag kan inte förklara känslan jag känner just nu, mer än med ett ord, tomhet.
Det är bara helt tomt inom mig, helt ihåligt. Det är sånt här jag vill komma förbi och slippa känna, slippa utsätta mig för denna smärtan, för den bryter ner mig in i från. Jag vet inte hur länge till jag klarar av det..


sovmorron är ju perfekt

who gives a shit about you?

Gick upp tio i tio, så jäkla skönt att få sova ut! Sen vart jag tvungen att duscha! Så nu sitter jag är i min übermysiga morgonrock och blött hår, super mysigt, speciellt med detta vädret. hoppas jag hinner dra ut och ta några foton innan jag börjar, men om det ska hända får jag nog dra och fixa mig lite nu.
Jag drar upp på skolan för mat och skolkatalog sen, där jag kommer att möta hanna, superkul är hon (:

tack!


GLADHAPINESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det finns ingen som jag älskar så som jag älskar dig, andreas lock!

Andreas stack precis, och vi hade det väl mysigt och kul som jag alltid har med min lilla pojke!

Vid kvart i fyra slutade min prao och då åkte jag hem till älskling ett tag, innan han skulle ner på biljardhallen med Reinfeldt som var redan vid fem. Då åkte vi ner i stan idag och jag satt där ett tag och gjorde ingenting, sen kom älsklinsLisaFisa<3 och vi stack till dansen. (ingen dans för mig, något konstigt med ryggen typ. Och jag vet att jag sa igår att jag inte pallade dansa, men det hade jag faktist gjort om jag inte hade haft så ont ;s) Sen när jag kom hem så kom Andreas hit och vi tittade på TV och åt maaaaat.
Det har verkligen varit en superdag, och jag har nog aldrig varit så glad som jag är idag. helt sjukt? men det kom bara nu på kvällen.........

tack!

prao

51 veckor - inte så länge juuuu

Praoen började för mig just idag egentligen, på Sassas salong. Jag fick spriga äranden och sopa hår, koka kaffe och vika handdukar, men gud vad mysigt det var! Något bättre jobb skulle jag inte kunna föreställa mig. Imorn börjar jag klockan nio och går till fyra, och sen orkar jag inte med träningen, för jag har så grymt ont i min rygg. Ska nog tvinga mamma att massera mig ikväll, jag tror jag behöver det.
Nu ska jag gå och lägga mig, för jag behöver verkligen sova. GODNATT SÖTNOSAR!

tack!

första praodagen

andreas
 
Första praodagen fick jag ha hos mamma, bara för att dom inte hade öppet på Sassas idag, och sortera papper var vad jag fick göra, tack för den mamma!
Nu ska jag snart iväg och träna, Lisa kommer hit vid tio, kvart över.
Sen ikväll ska jag duscha och sånt, sen imorn börjar jag klockan nio, fucking chill.

tack!

kvällsmys hos maja = perfekt

prao i en vecka, slippa skolan i två. perfekt ju! OCH Jennysaknad kommer med.

Var hos Maja igårkväll, gud vad det var kul! Vi tjejer kan verkligen ha härliga kvällar. Vad sägs om att kanske ha något på nyår?
Det började med mat, och sedan blev det film, först kärlek och sedan skräck. Jag tyckte båda var bra, eller ja, bättre än bara okej iallafall. Vid tolv började vi gå hemåt, jag och Lisa, och vid tjugo över någongång var vi väl hemma. Då började vi kolla film, eurotrip fick det bli, och det vart väl också bra. Sen sov vi.
Mamma ringde och väckte mig i morse, klockan tio, då jag fick gå upp och så, sen kom hon och hämtade mig vid elva. Vi åkte och köpte kakor, och sen åkte vi hem för att förbereda och baka m.m. Klockan halv tre började gästerna komma. Trevlig dag faktist.
Vid tjugo över fem kom Lisa hit och vi kilade ner på rönne skolan för att se en teater om kvinnoförtryckningen i öststaterna med dansen, helt okej. Fast jag höll på att somna hela tiden, jag är verkligen skittrött och ska snart sova.
Nu kommer också bilderna från igår, och så! Tack för världens trevligaste kväll tjejer. Jag älskar er!


yeah, you know lisa and hannah.... (efter skräckfilmen om jag inte har fel för mig)

snygga miner my ladies ;) ni ser väl hur kul vi hade eller?

Jo, ni vet. Jessica hon älskar kameran hon, Lisa filmen, och Hanna vill bara dö för att slippa se den :)

MIN LILLA FJORTISMAJA, äntligen din tur! gud vad vi kommer ha kul nästa år :D
fisalisa kan inte hålla sig ifrån glasen, hon pussade även på dom.

Tack för en underbart kul kväll gumman! Nu är du officiellt fjorton fucking år!

pussochgodnatt typ

I can't make it without you

nu kilar jag snart iväg till Lisa över natten. När jag kommer dit, ska jag byta om och fixa mig litesånt snabbt, och sen vid 6 ska vi vara hos Maja. Vi kommer ha så sjukt kul verkligen!
Nu väntar nog Lisa mig snart.

tack!

kamera


min nya kamera, som jag tycker är jättefin :)

mys hos maja

kamera in my <3

Vaknade av maja och mamma imorse, ska ju snart till hbg och checka kamera. Gött som fan!

Ikväll befinner jag mig hos Maja, och sover sedan hos Lisa. För Maja fyllde ju fjortis igår .... ;)
Vi kommer ha så fucking kul brudar!!!!!!
(Bilder och sånt kommer sen, med min nya kamera antagligen :)

tack!

FÖDELSEDAG! :D

andreasälskling, du är det bästa som hänt mig

Jag hade min fjortonde födelsedag igår, men hade inte tid eller ork till att skriva, helt andra saker för mig ju... :)

Jag vaknade på morgonen av sms, mamma som kom sjungade med frukost och massa telefon samtal, redan där var det ju bra. Jag kommer till skolan och hoppas på en härlig och trevlig dag med alla, och det fick jag med!
Före idrotten kom jag till mitt skåp, där Maja och Lisa stog och väntade, och Maja med ett 200g marabou i handen(a) som jag naturligtvis fick.... :) sen kollade jag på mitt skåp 

Och där satt ett paket i, med en karta.
Lisa hade fixat värsta skattjakten till mig på skolan! Med massor av godis och sånt.
Så fucking bäst är hon!(L)
Efter skolan kilade jag och Sandra hem till mig för att baka en tårta (som blev bäst) för att ta med till dansen. När vi var färdiga sov vi, och sen kom Isabel darling med muffins till oss, supergoda, tack gumman! Och sen bar det av till träningen.
När det var tjugo minuter kvar skulle Sofie "gå och kissa", men tillbaka kom hon med våran tårta :D så härligt! 
Senare på kvällen kom mormor, morfar och älskling hit. Vi åt och jag fick paket:
500 av mormor&morfar
världens finaste harlsband av älskling
Tack så jättemycket!
Detta var verkligen den bästa födelsedagen hitintills, men det kan ju alltid bli bättre, inte sant?:) bara ett år kvar nu....
Och tack så hemskt mycket för alla grattis sms, för er som är intresserade, det var väl cirka 70 stycken kanske?.. ;)

tack!

älskling

I can't wait anymore
don't even talk about the consequence cause right now you're the only thing that's
making any sense to me and I don't give a damn what they say, what they think
cause you're the only one who's on my mind
I'll never ever let you leave me, I'll try to stop time for ever
never wanna hear you say goodbye

I feel so untouched
and I want you so much that I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now need you so much somehow
I can't forget you, I've gone crazy from the moment I met you

kan man ens kalla detta dag?

you better die young baby

Gick upp liiiite väl sent idag, fem i åtta.. Men jag kom inte försent eller så faktiskt. Började med film på engelskan och sen bara vanlig matte, och sedan kom det, kemiprovet. det gick åt helvete! Men sen blev det fysik, och vi fick tillbaka våra prov VG, riktigt nöjd faktiskt! Och sen slutade vi.
Jag drog dirket till mormor för att städa, och göra lite nytta helt allmänt för att sedan efter det åka ner till arken för konfan. Idag skulle vi upp på kyrkogården, något jag kanske inte precis såg jättemycket fram emot, men man måste faktist göra även sånt man inte tycker om ibland. Nu har jag hunnit med att äta och allt också, och sen ska jag ner där nere och plugga.
Jag lär få en väldigt fin dusch imorn verkar det som... bilder lär väl också komma? om jag känner typ SANDRA rätt..... -.- Men om man är snäll kanske man åker på en överraskning själv? vem vet:) LISA :D

tack


espressohouse-mys

loving me for me

Efter att jag slutat idag, pallade jag inte träna och stack då istället ner på stan och tog en fika med min lilla Anna som jag inte träffat på flera år! Mysigt =) Sen vart jag tvungen att vara kvar i stan, för mamma ska ju inte veta att jag inte tränat.. så vi stack till källan och satt dör typ till tjugo över sex, sen drog vi :)
Nu har jag bara blivit jättefet och uppsvullen, bajs på mens och tack och hej.
Jag vill faktist ha tillbaka min mobil nu, det är helt sjukt? jag har inte haft den på två½ veckor nu. FAN. Jag dör snart, men sånt är väl livet.
Nu måste jag plugga till mitt kemiprov som jag har imorn, och jag har inte ens börjat, men KEMI? vem fan bryr sig.

tack!

popcorn och plugg

i have to quit you

Jag har precis varit och poppat lite popcorn till mig och mitt plugg, allt lär gå lättare då:) Imorn blir det att träffa Anna efter skolan, och sätta sig på espressohouse och plugga, det kommer bli mysigt! Har inte träffat min Anna själv sådära på hundra år typ. Vi har mycket att prata ut om också tror jag..
Men nu ska jag faktist ta tag i mig själv lite sådär, ha en trevlig kväll och så.

tack!

sovmorrN

fjortis, tjohej

Älskling är på väla, och jag ska nog träffa Alleboy. Min Helt Egna ALLE, som jag typ inte träffat på hundra år eller något? typ sen ljusfesten..... Sen ska jag nog plugga på min Kemi som jag skjutit fram 2 dagar nu, ganska tvungen till att göra det ikväll faktiskt, så jag ska göra det ikväll.


min helt egna alle är bäst! :)



tack!


helg(((:

this time

kom precis hem från Munka och älskling, och vi har haft en jättemysig kväll. Det började med fotboll (Sverige-Portugal) som sedan övergick till film och film och POPCORN! :D Och så fick jag ju träffa nicole igen, och det var riktigt längesen! Och busa med albin, som drog ner mina byxor hela tiden... Eller ja, minaochmina, dom var faktist Sandras, för vem tror du inte blev plaskblöt på vägen dit? jo, jag..

Lite om igår kväll dådå:
Efter att vi hade ätit och sånt mysigt här hemma med mamma så kilade jag och Andreas iväg till honom, för han skulle byta om. Sen började vi gå, och när vi nästan var framme kom typ Anton och dom och sa att vi skulle till kulltorp istället, så vi stack dit, och när vi kommit dit, skulle vi gå hela vägen tillbaka IGEN. Dom ville verkligen ha kål på oss:( Vi gick i 2½ timmar, och det är långtid en fredag kväll när det man minst vill är att motionera......
Men det blev en lyckad kväll och jag älskar min Andreas.

Nu ska jag snart sova, men jag sitter nog här ett tag till. Min mobil är ju på, så ni kan ju alltid slå mig en pling eller så :)

tack!

fototime

Här kommer en rad foton från när jag var ute med Lisa igår. Vi hade mysigt och gick runt en massa.
( Dom flesta fotona är dock på mig, eller glas på marken, eftersom att Lisa höll i kameran. )









jag älskar lisa =)

bajsplugg

en vecka

Min älskade Lisa gick precis iväg med sin mamma, vi som hade det så mysigt när vi åt spaghetti bolognes. Så nu får jag väl sätta mig och plugga på mina jobbiga glosor som jag hatar över allt annat, bajs på det säger jag bara! Och vet ni varför jag ska plugga? JO! För att jag ska vara bättre än alla tyska-pluggisar imorn på tyskan, för jag äger allt och alla på det, på allt förutom glostesten... Undra varför? Jo, det ska jag berätta för er! För att jag inte bryr mig ett dugg om tyskan, för för några veckor sedan sa hon till mig att jag får MVG i tyska vad som än händer.... Ibland bara tycker jag om Cecilia.
Jag tror jag ska göra lite kaffe till mig med, för allt blir mycket lättare med kaffe. Och så ska jag äta något gott till med, typ massa frukt, gud vad gott!
Nu ska jag vara duktig.
tack!

      


latte in my (L)

i love you

Skolan vart skitchill, slutade tidigare varje lektion och kanelbullar på hemkunskapen, så fucking gott!
Nu drar jag till stan med min fisalisa och dricker latte, puss på allt idag. Jag orkade tillochmed sminka mig efter idrotten, jag är GGLAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDD! :D:D:D:D

tack!

jag är så fruktansvärt trött!!!!!

and all the problems would just disapear

Jag sov väl kanske 2 timmar inatt, max! Och nu är jag bara så hemskt fruktansvärt trött.
Började morgonen med världens mest chill svenska lektion, jag diggar Kristina ( som jag för den delen såg med hennes pojkvän på stationen innan idag, och inga komentarer till honom......).  Sen efter det var det tyska, diagnos, fast jag tror det gick riktigt bra för min del. Sen var det bara Idrott, där vi kollade film, och SO kvar, som också var helt okej idag faktist. Efter att jag slutat drog jag hem och väntade på Lisa. Vi skulle ut och fota!
Vi kom ut, och gick lite, i chirka en timme, med foto-pauser såklart =) Men sen gick vi hem igen.
När klockan var fem kilade jag upp på skolan igen för att ha mitt utvecklingssamtal, som var riktigt positivt, det enda negativa var att jag inte gjorde mina tyskaläxor tillräckligt bra typ....... (a)))))) Men sånt kan det vara ibland! Efter det ganska okej utvecklingssamtalet, fick jag skjuts till Friskis&Svettis för att träna, som jag verkligen kände att jag behövde, och där gjorde vi massor nytt på en ny dans, och jag fattar som vanligt ingenting, men jag tycker jag är duktig ändå! puss på dans!

Nu ska jag ner och ta itu med min tyska och göra läxan, sen ska jag läsa lite hemkunskap, platta mitt hår och sova. För gud vad jag är trött!
Godnatt ma' darlin's!



tack!

nutids orientering och fysikprov

8 dagar

Jag vaknad imorses av att älskling ringde mig. Var i skolan 5 över åtta och skulle ha första lektionen med Nina ("nutids orientering" - massa frågor om samhället, som alla 8:or-9:or(?) gör.) Och hade sedan massa håla fram tills matten, det var inte heller så farligt, fick tillbaka våra prov, och jag hade VG och det blev jag ganska nöjd med. Sen kemi, som alltid är chill... eller iallafall för det mesta. Lunch, och sedan fysik med prov. Fast det var endå inte så jättesvårt, och jag hoppas på ett G eller kanske G+? vi får väl hoppas på det bästa eller?
Nu kommer snart mormor hit, för jag ska tjäna lite pengar, och sen kommer älskling också. mysigt värre!

tack!


Jag och mamma hade
några mysiga timmar igår.
Jag tycker om dig :)


6 oktober

3 veckor <3
10 dagar <:o)

Jag gick upp klockan 09.37 imorse, gud vad det var skönt! Gick direkt och klädde på mig, och gick upp till coop, laddade min mobil. När jag kom tillbaka från coop var klockan 09.59.. Jag hann alltså med massa morrongrejor + att gå till coop och tillbaka på 22 minuter. Fatta jag är bäst! 25 minuter senare gick jag till skolan, fråga mig inte varför, men jag hade inte något bättre för mig.. Klockan elva började vi, och då började vi med "idrott", vi gick 3.7 km igenom stan typ.
Efter skolan, som vart extremt chill, sket jag i träningen (a) och stack till Andreas istället, jag älskar dig, och terrade Adam lite, men det håller vi tyst om :)
Sen skulle han till sin pappa, och plugga på sitt, som han påstår, stora prov, och jag hem, och plugga på mitt..
jag kan inte någonting överhuvudtaget
Men jag pluggar mer sen, och i skolan lite extra imorn.
Fresten, jag har massor med gratis sms nu igen, så det är bara att smsa, för jag känner mig väldigt ensam i dessa mörka tider.. Och ja, bilder från tåssjö ska komma, men jag har inte hunnit få dom av sandra än... men dom kommer :)

tack!

fredag, lördag, söndag: min helg

If you want me to wait, I will wait for you

Jag vet att jag har blivit världens sämsta bloggare, men nu ska ni faktist på information om min helg:

I fredags, när jag kom hem från skolan, kom Andreas till mig. Och nej, jag började inte platta mitt hår eller packa förens en timme innan Maja skulle komma och hämta mig. Så duktig är jag på att planera...... När vi väl hade kommit iväg, och tagit oss med bil till Tåssjö lägerskola, blev det att välja rum, och för våran del ( jag, Sandra, Vendela, Linn, Evelina och Maja ) blev det rum "G", för det var det väl? Vi hade riktigt kul, ellerhur?:D hahah. helt sjukt? Vi skulle vara på våra rum vid 2 någongång, och då kom även Emelie, Rebecca och Petronella in och lade sig hos oss, sen satt vi uppe till halv fyra(?), men såklart somnade man inte förens vid fem.
På morgonen vaknade man av Albert(?) som sprang runt och smälde med grytlock. Jag hatar honom:D
Sen hade vi sånna grupper och skulle skriva en massa positiva och negativa grejor om killar.
Maja:"Killar tror att dom äger sina tjejer.."
Carl:"Men det är ju bara för att vi tycker om er :$"
Det var riktigt gulligt sagt tyckte jag. Men iallafall, tack för en riktigt trevlig halv helg. (bilder kommer senare)

Senare på kvällen kom Lisa till mig, och skulle även sova här. Mamma stack vid 6 någongång, och vi bestämde vad vi skulle äta. Det blev pizza på acapulco(stavning?) (: Där vi träffade Michelle, Linn och Krille. Och sen Martin och Vik(c)tor.
Vi stack ut med dom, och satte oss i parken. Sen drog jag snabbt till Koffes och träffade MINalle :D.
Han är bäst, och MINNNNNNNNN. Jag har saknat honom, något otroligt mycket!
Sen gick jag tillbaka till Lisa & dom, men efter ett tag frös vi och stack hem, och gick och lade oss tidigt. Och idag var hon kvar här till ungefär fem, om jag inte har fel för mig?

tack!

3 oktober

Lynn Anderson - Rose garden
Kinks - Superman
Sugerplum Fairy - last chance
Stealers Wheel - Stuck in the middle with you

Fredag idag, och jag ska på konfirmationsläger, jippie! (y) Vi lyckas nog att göra det kul skulle jag tro.
Jag kommer hem imorn, och då sover lisa här. Kul ska vi ha! Men nu måste jag faktiskt packa..

tack!

fis&fisa



JAG ÄLSKAR LISA
snacka om snyggingar vi är............. (a)

bilden är från dansshowen i våras

2 oktober

stay with me, don't fall asleep to soon. the angels can wait for a moment

Jag hatar skolan :D sådetså!

Jag har absolut inte något trevligt alls att skriva om, mer än att min mobil är inlämnad, men jag har mormors, så det är väl ganska lugnt.
Ska snart äta, och sen dra upp på coop och köpa godis och sånt tills imron, då det är fredag och jag åker på läger. bilder kommer då. Jag lär inte skriva mer här innan dess, och om jag gör det, så har ni väl tur dådå :)
Jag funderade på att lägga upp lite bilder från tyskland, men dom är inte så roliga... men vi får se.

tack!


RSS 2.0