lets make out in the middle of the street

Man märker bara mer och mer av hur mina blogginlägg blir färre och färre, men så är det nu inför juletider... Bara denna veckan har jag fyra prov, två svenskainlämningar, en stor religonsdiskussion att förbereda, julavslutning med dansen (öppethus 14.00-14.30), luciaträningar och jobb. Jag kommer att sova i helgen, sova så hemskt mycket.
Det ända jag ser framemot denna veckan är dansavslutningen, för då får vi alltid en godispåse, och det är najs. Det värsta är bara att Sofie alltid dödar den dagen, hennes snurrar är för  j ä v l i g a. 

Imorn blir det hur som helst inte någon uppdatering alls. Har fullproppat schema om man säger så (även fast lilla milispilis inte tycker det...)
Börjar med skolan klockan åtta imorn, går egentligen till fyra men har luciaträning så där kan vi lägga på 45 minuter. Sen bär det av direkt ner till stan för att vara konfirmationsfadder, en pigg sådan helst, ända tills klockan slår sex. Nu har jag den enda pausen under hela dagen och då ska det ätas pizza med Jessica! Sen vidare tillbaka till Arken för att vara på ledarutbildning till halvtio, direkt hem för att slänga sig i sängen med alla tusen böcker! Så ni kanske förstår mig?

Jag hör av mig så fort som möjligt!
PUSS&KRAM!

Som jag saknar Tenneriffa! Vill åka nununuNU!
(och ja, bilden är från -05 heheheh)

so wrong for so long

I Torsdags följde mamma med mig till stan och köpte min nyårsklänning till mig. Det blev ingen utan dem jag visade utan istället blev det denna skönheten, den ska bara sys kortare!:



Snart ska jag gå in i duschen och sen kommer Oliwer hit. Då ska det fixas mat, för jag är hungrig heheh, och sen bär det av utåt.

Imorn är det ju julskyltning i Ängelholmsstad. Det är alltid så mysigt!
Förra året gick jag med mina då närmsta vänner, vi köpte brända mandlar och jobbade i ett. Men iår, då ska jag gå med Oliwer, och jag hoppas att det blir lika mysigt och skrattigt som det var förra året!:)
Imorn har jag förhoppningsvis kameran med mig, om inte mamma tar slut på alla batteri idag, då hon lånat den! Jag hör av mig så fort jag kan, orkar eller vill!
PUSS&KRAM

push push push

Var hos mormor innan och somnade i sittande ställning framför något konstigt program, helt slut efter två timmars städning.
Gick till träningen i regnet och var så lite peppad som det är möjligt att vara, men Sofie var tillbaka och vi pressade. Jag klantade mig som vanligt lyckades sträcka min ljumske så nu kan jag bara gå i framåt-lutande ställning. Alltså som en gammal tant, mycket intressant och så!
Kom hem för en timme sedan och satte mig då och åt med mamma, en stor skål med ärtsoppa och det var faktiskt efterlängtat.
Efter allt slit och jobb, det vill säga nu, så ska jag slänga mig i soffan med något gott.... ska gå och checka kylen.
Vi hörs imorn, eller kanske senare ikväll!
PUSS&KRAM!


it's the bestselling show

Det är redan torsdag igen, så jag sitter alltså hemma på hålan och börjar inte förens om en timme med matte. Då tänkte jag att jag skulle passa på att packa träningskläderna till i eftermiddag och skriva lite snabbt här!
Ikväll blir det somsagt träning och sen pluggas det framför Glee klockan nio på kanal fyra! Men vi kanske hinner höras innan det.

Slänger in en liten outfit nu innan jag börjar, bara för att jag är så snäll hihi.

jeans - BikBok
vitt linne (under) - MQ
randig tröja - zara
sjal - köpt i thailand
armband - thomas sabo, vockorevyn och pappas gamla
ringar - JC och Glitter

PUSS&KRAM!♥

dagens outfit



Detta var vad jag lyckades slänga ihop imorse medans jag nästan fortfarande halvsov, hehe :)

leggins - gina tricot
klänning - lånad av madde
kofta - gina tricot
sjal - köpt i thailand
ringar - gina tricot & ur&penn
armband - veckorevyn och gina tricot

Tänkte snart slänga mig i sängen, prata med Oliwer och läsa igenom min religon! Vi hörs imorn.

PUSS&KRAM♥


does it take your breath away?

Önskelistor, Jul, Nyår, Kalender, Pynt, Julsånger, vad mer? Jag dör snart!
Jag tror jag skickar ut min jäkla önskelista varje dag nu alltså, hjälper mamma sätta upp adventsljusstakar medans jag går runt och trallar på lusselåtarna som ska sitta som smäcken den 11 december! Jag är nästan redan trött på julen även fast den knappt börjat, eller kan man verkligen säga att jag är trött på själva julen? Eller är det bara julsakerna jag är trött på? För det verkar kanske mest så... ha-ha.

Tog bussen nästan direkt efter senaste inlägget in till stan för att klippa till luggen ju! Bytade även mina vantar som på två veckor låstnat i sömmen. Jag hann också med att gå runt och kolla både det ena och det andra, t.ex. nyårs klänningar, här har vi två jag blev lite sugen på, vilken är mest jag?


1. paljettklänning med transparenta ärmar
2. volangklänning med blomma
(båda kommer från kappahl)

Eftersom att jag skulle möta upp mamma hann jag inte med att testa skönheterna, så det sticker jag inom efter skolan imorn och gör. Efter det tar jag mig vidare till mormor och sen blir det träning!
Ska även försöka att hinna köpa oliwers julklapp. hihi 

Nu ska jag hjälpa mamma med maten! Vi hörs senare ikväll, då jag hoppas att det kommer upp en liten outfit!
PUSS&KRAM.


when darkness falls

Kvällen är kommen, och det är mörkt ute om en halvtimme, sören också!
Om en kvart tar jag bussen in till stan för att klippa min lugg, den har blivit aningen lång nu... Och eftersom att min frisör gör det gratis, varför då riskera att den blir sne genom att klippa den själv?

Vi hörs senare! Då kommer även en outfit, om min kamera vill samarbeta vill säga...
PUSS&KRAM!

hold my heart in your hands

Tisdag. Värsta dagen i veckan!
Massor av lektioner och en lång j*vla dag + konfabarn som beter sig som treåringar (med det menar jag inte att jag är bäst i världen... heheheh. men skärpning, hallå!).
Nu är jag död, alltså, jag menar verkligen död. Därför ska jag nu ta på mig att läsa 7 sidor i biologin om genetik och DNA, även städa badrummet och dammsuga mitt rum. Allt detta inom två timmar då jag ska kila till Coop med Oliwer, för att köpa snus till honom.... Jag håller mig till mina popcorn!

Imorn är det onsdag, dagen efter tisdagar alltså... Börjar inte förens halv tio, då vi ska samlas i stan och sedan kolla på flyga drake. UTAN POPCORN OCH FANTA?!?! Hur ska detta gå liksom? hahahaha..... oops *ängelmin*.
Efteråt tänkte jag köpa något att äta och sen bär det av mot två lektioner på skolan! En stor redovisning om judendomen ska jag hålla i under den första lektionen, min grupp ska verkligen vara glada att dom har mig, shit alltså!

powerpoint + skola + 9D = a huge disaster.

Jag hör av mig imorn, skulle jag tro :)
PUSS&KRAM.♥


if it kills me

Sådära ja! Nu är jag tillbaka, fast allt är fortfarande inte helt lugnt. Denna veckan är kaotisk. Totalt hemsk. Jag behöver nog inte förklara det mer än att ni genom ett år förstår - skola.
Så det blir kanske glest med inlägg och så...

Jag tänkte att ni skulle få ta en titt på min garderob, även någon bild på mitt sminkplace. Jag hoppas detta uppskattas! :)

Detta är då min vackra (läs: hemska) garderob,
som jag faktiskt helt själv tapetserat och bytt handtag på!


Om man fårför sig att öppna min garderob så ser det ut såhär! Ganska
lagom med färg och massa olika grejor, och sakerna är naturligtvis
vackert vikta enligt mina egna bestämmelser!

Accesoarer, såsom smycken, sidenband och stora armband hängs på
krokar på sidan, och jag försöker få till så att jag bara har samma
galgar till alla kläder, bara vissa kjolar som får undantag.


Min sminkhörna
består av två likastora korgar, med ögonsmink och
cremer i den ena och foundation och puderborstar i den andra.
Framför detta har jag ett hjärta som jag fick i konfirmationspresent
som är målat med oxblod.

Nu har vi då genomgått min garderob lite, tyckte det var lite kuligt. hihi.
Nu ska jag återgå till mina böcker och hemskheter. PUSS&KRAM♥

It's your arms I'm longing for


ERIK & TOVE.
Bättre kan det väl knappt bli? Nej skulle väl inte tro det...
Nu återgår jag till Idol, Mariette väntar!

PUSS!

ps. saknar min pojkis♥

I need my angel back

Har verkligen inte orkat mycket idag, därför det inte kommit något inlägg tidigare och jag får se hur det blir ikväll. Beror ju lite på vad jag hittar på att göra... Men jag ska nog försöka fixa med att blogga lite senare.

Som sagt var jag ju på Ullared igår, jag hittade världens snyggaste väggklocka, en snygg tavla och en mysig lampa till mitt rum, även ett antal armband, världens mysigaste varmchoklad-paket och annat smått och gott (bilder kommer). Har faktiskt inte hunnit packa upp kassen än så jag får väl se om jag hittar något jag totalt glömt bort... hehe.

Nu tänkte jag fixa med mina naglar och lite så, även poppa popcorn, för jag känner att jag både behöver och förtjänar det. Vi hörs! puss♥


through the rainstorm

det regnar
det blåser
det är mörkt

och min mamma har fått för sig det mest otänkbara, att gå ut och gå.

Iallafall, TADA!!! Här är jag, igen.
Jag somnade i soffan innan och vaknade inte förens det började lukta mat, så jag har alltså nyss ätit, det var gott, för jag var hungrig. Jag är alltid hungrig fresten.... Glad att jag inte går upp i vikt! Annars hade jag sett ut som ett hus by now! Men sen tycker jag det är konstigt att folk inte tror på mig när jag säger att jag äter mycket.
Jag kan tillexempel berätta om linn i min dansgrupp, hon fick ju förfan en hjärtattack när hon såg hur mycket jag åt på danstävlingen i fredags, och Simon bara skrattade åt mig när jag berättade för honom, även Mike, men han lyssnar på Oliwer som tur är och Oliwer vet om att jag äter mycket...
Nej, nu ska jag sluta snacka om min mat och återgå till varför jag faktiskt skulle skriva dethära inlägget överhuvudtaget, nämnligen:
Jag tänkte köra en outfit, och imorn eller på fredag tänkte jag göra något kanske lite mer oväntat, men det får ni se då!

Nu kör vi outfiten istället.

(jag vet att det är svartpåsvart och att det är lite svårt att se, men ta då tillfället i akt att träna ögonen för det är bara bra!)

strumpbyxor (100%bomull) - cubus
svart tajt kjol - JC
svart ribbat linne - JC
svart stickad kofta - Gina Tricot
silvrigt halsband - H&M
armband - Lindex
grå stickad mössa - Gina Tricot

Vi får se om jag får något tillfälle att skriva imorn eller om vi hörs mer ikväll, annars hörs vi på fredag!
PUSS&KRAM.


there is so much more...

Ja, nu är jag tillbaka, efter sådära några dagar. Kunde inte hålla mig längre. Kanske är för att jag faktiskt inte har något alls att göra idag, mer än att städa, som jag faktiskt ska ta tag i snart!
Jag tänkte att jag drar en snabb sammanfattning av helgen/veckan och så lite smått och gott. Bara precis som en snabb kom-igen-start!

LÖRDAG.
Efter mat och allt stack jag till Oliwer och fixade till mig, sen bar det av till munka med Simon för att fira Amanda och Tessan. Så jag tackar för en trevlig kväll!


Grattis brudar!

SÖNDAG.
Vaknade redan vid åtta hemma hos Oliwer, han vart pigg och hoppade rundor som en jävla huckapärkaboll medans jag desperat försökte att sova... haha. Gick upp vid tolv och kilade till mormor. Stannade där och städade i fem timmar och sen kom mamma och så stannade vi och åt.

MÅNDAG.
Skolan, som vanligt.
Jobbig, som vanligt.
Stack sedan till träningen med vår fina check som vi bestämt oss för att ge till Sofie som ett minne, så vi skrev alla våra namn tillsammans med ett stort tack på baksidan. Hon blev så rörd att hon nästan började gråta! =)
grupp 13♥

TISDAG.
Vaknade faktiskt upp med en Oliwer på morgonen som dragit sig till mig lite senare kvällen innan. Skola och så... Träning inför luciatåget (som innehåller dubbelt så många tomtar än tärnor, det ser töntigt ut, men jaja...) och sen vidare ner till konfan där vi fick choklad och fick sluta tidigare.
Jag och Jessica bestämde oss för att köpa chips och cola och sätta oss i stan och snacka. Stannade där gjorde vi i över en timme tills det började regna, så vi delade på oss... Men snacket behövdes!

ONSDAG.
Idag då alltså....
Hade slöjd, jag äger. Kommer en bild när jag är klar, det är världens finaste present till min tomtesamlande mormor. Jag är så stolt!
Sen hade jag håla i två och en halv timme, stack då hem och bytade om och gjorde pannkakor, bäst är jag. Sen var det dags för SO och biologi, och nu sitter jag här...

Detta betyder alltså att jag haft en väldigt trevlig vecka, eller ja, fem dagar.
Jag har helt enkelt försökt att inte stressa eller tänka så mycket, utan bara njutit av läget, och det var underbart. Jag kände att jag behövde den pausen och är så glad att jag tog den!

Imorn åker jag, mamma, Oliwer och Lena(mammas kompis) till Ullared efter skolan, och det ska bli kul, jag måste liksom köpa julklappar. hahaha.
Jag lovar att höra av mig lite senare (läs: alldeles strax!)! PUSS&KRAM!

-

sorrysorrysorry.
men jag orkar inte med just nu, tar en minipaus och tillbaka om ett par dagar.
allt tar kol på en. tack för förståelsen!


♥♥♥

you can't silence my love

Nu ska jag hjälpa mammsen med mat och sen bär det av till Oliwer. Stenhård kväll, jatack!

Kollade som ju skolor idag, det gick bra och har nu bestämt mig för att ha frisör i helsinborg som andrahansval till gymnasiet. Åhhh. Jag är så glad för att äntligen få slippa nyhem.

Dags för annat nu. Jag hör kanske av mig inatt eller innan jag drar sen, kanske en snabb outfit! vi hörs. ♥

read between the lines

DAMP JAG FÅR ELLER. skrev nyss världens längsta inlägg, försvann det? YES. dampet arne, sådetså. fan.

Men jaja. skriver väl lite nytt, dock lite kortare. har ont i fingrarna. live with it! =)

Sitter just nu och lyssnar på Tove och Eriks framträdande från ikväll, de är verkligen mina favoriter i Idol i år, egenligen Tove... men Erik kommer väl efter henne skulle jag tro....
Medans jag lyssnade på detta underbara fenomen till sång så fixade och trixade jag med mitt moviemaker-program och klippte och klistrade med dansvideon som Oliwer filmade på oss ikväll, då vi faktiskt stod på en scen i en kyrka! Jag är väldigt nöjd med resultatet, men vågar inte lägga upp det någonstans om utifall att någon från våran dansgrupp skulle slå isönder mig på måndag typ...
Vi vann även en check bara för att vi var så ultra koola med våran Halo-dans (och ja, jag är förövrigt galet trött på den låten nu, bara ett tillägg...)
som såg ut såhär:
"stora gynnarpriset" från stiftelsen glada gynnare! Vi tackar. ;)


och såhär glada blev vi när vi fick den heheheh.


Så ja, vi vann alltså fyra kronor som uppmuntring för utveckling.... Vad nu detta kan betyda? Vi var iallafall inte sämst och klämde ihop hela 7 poäng, sämst var den som fick 0. alltså nada,niet,nothing. Så ganska bra var vi!

Tänkte att jag kanske även skulle gratulera vinnarna, grupp Gyrate! Grattis! :)

Men som sagt, det kanske blir att jag lägger upp min lilla film och att det kommer en liten länkning här i bloggen när den är upplagd, men bli nu inte helt exalerade och dö av denna nyheten, för detta är långt ifrån säkert!

Nu ska jag sova på saken, och upp tidigt för att kolla skolor imorn, en lördag och allt, sen träffar jag Maddiz.
PUSS&KRAM.

love hurts, but sometime it's a good hurt

Hej och hallå typ.
Måste snabba mig, ska ju tävla alldeles strax så är lite stressad... och nervös, fast det är jag ju alltid för minsta lilla (blir alltid jättesvettig om händerna när jag ska ha prov typ hahahah), men jag tänkte att jag iallafall ska hinna med en dagens outfit idag, längesen liksom!



kofta - gina tricot
linne med nitar - lindex
jeanskjol - H&M
armband - lånade av hannah + från veckorevyn
converse - trampolin

Hör av mig ikväll tror jag. puss!


by the end of the night

Nu är plugghysteriken slut. Inget mer förutom tyskan (som jag dessutom helt kan skita i, men inte gör för mitt eget bästa) som jag ändå nästan är klar med. Min musiklärare har snackat med mig idag med, hon har fått för sig att jag ska sjunga solo i luciatåget, men vi får väl se hur det blir med det...  
Något läskigt är att jag varit oväntat pigg idag med tanke på när jag somnade igår.. Var tillochmed pigg när jag vaknade och det tycker jag är aningen scary hahaha, men jag är glad så länge det varar!

Nu har jag percis ätit en bit kladdkaka och en banan och druckit en cola till, väldigt gott att få något i sig såhär på eftermiddagen. haha. Oliwer ringde nyss så jag får väl dra mig till honom nu och så. Är sugen på att dra honom ner i stan, vill ha en ny tröja eller något, men jag får se, han kommer säkert inte orka om jag känner honom rätt... hahaha.


Tänkte fråga er en sak och är tacksam om jag får så mycket svar som möjligt.
Jag har väldigt svårt att tänka på att ta med mig kameran och så när jag ska någonstans, men tänkte börja bättra mig på denna fronten, så nu vill jag veta. Vad vill ni se för bilder i bloggen?

♦ Skratt och vänner
 
♦ Dagens outfit
 
♦ Saker jag gör under dagarna (kanske från dansen och så...?)
 


Jag hör av mig senare, puss&kram! =)


snap your fingers

Sitter i skolan, med en av tusen hålor idag. Alltid mysigt! Och Göran är då jättetrevlig och låter oss använda de fina datorerna i it resursen. heheh.
Efter skolan så skyndar jag och Jessica oss ner till våra små konfabarnisar, mysigt. Kommer dock vara dödstrött eftersom att jag inte hinner äta något, fasen asså.
När jag väl kommit hem ikväll så begraver jag mig i skolböcker, det betyder att jag inte tänker ens starta datorn förens jag är klar med allt. punkt slut Det betyder också att jag inte kommer att uppdatera förens dess heller... Men skylle int epå mig, utan på lärarna som är bäst på att lägga allt under samma veckor!

Vi hörs senare i veckan iallafall! puss!

why does it hurt så much?

Vaknade med världens mysigaste människa i morse, och tur var väl det, för klockan var inte lika mysig när den visade 05.04. fasiken. Kan jag inte ens få sova på morgonen? Nej icke-så-nicke!
Hade iallfall mysigaste och skrattigaste morgonen på länge vilket jag är superglad för! :)

Har precis varit hos doktorn och tagit prover m.m. på mammas beviljan, fyfasen. Pga hur jag mådde nu efter sa dom till mig att vila lite innan jag gick tillbaka till skolan, så här är jag nu, men ska kilaupp om cirka tio minuter för att inte missa för mycket.

Efter da skool så blir det träning, som vanligt på måndagar, och sen måste jag pluggapluggaplugga och plugga lite till, kanske med nöd och näppe hinner med att äta. Jag hatar att plugga till prov, fasiken säger jag bara.
Träningen kan jag knappt ens vara med på... Tar nog med böckerna dit om jag skulle trilla ihop eller så! :D *tycker att jag själv är jättesmart!* Ska även teckna av mamma sen, hur då det kommer gå är väl inte ett stort mysterium med tanke på mitt förra försök, men testa ska jag fan iallafall!

Vad sägs om att vi kanske hörs ikväll om jag orkar? bra väl? bra!


that's one happy day!


PUSS&KRAM¡

when i'm full of love

Gick upp för nästan exakt en timme, tröttare än någonsin. Med i tankarna att jag var tvungen att gå upp för att nu om tjugo minuter dra mig till kyrkan och göra något underbart, nämnligen dansa.
Det ska bli ganska kul, men jag är jätterädd för att jag inte kan det, i och med att jag var sjuk i tisdags när dom tränade... Men jag löser nog detta. Med i en väska har jag även knäskydd och mina nya dansskor, som båda är en dröm att använda!

Ikväll blir det nog inte så mycket uppdatering eftersom att jag ska träffa min lilla pojkis (vilket vi räkna ut i förgår natt att vi inte gjort på en vecka!) och plugga matte, för jag har två delar av mitt matte prov imorn, not so very funny!.... Men vi hörs så absolut fort jag hinner med! Puss.♥


omöjligt att någon annan gång känna samma känsla som på man gör på scenen. ♥

list1

Vem var du senast tillsammans med?
innan oliwer, andreas.
Blir du lätt kär?
nej
Vem kysste du senast?
min älskade pojke!
Är du sån som visar kärlek offentligt?
yesbox, offentligt mannet!
Hur gammal var du när du fick din första kyss?
typ fem eller något sådant? he-he
Vilken kärleksfilm tycker du är bäst?
hrm. måste vara ps. I love you
Längsta förhållandet?
jag är ju uppe i 6 och en halv månad just nu faktiskt :)
Har du haft sex med fler än 3 personer (inte samtidigt)?
jag säger att det är färre än tjugo :D så kan ni tro vad ni vill!
Är du romantisk?
jag anser mig inte själv att vara det... men I love romance!
När gav du någon rosor senast?
alla hjärtans dag, förra året
Är du svartsjuk?
det kan hända, ja
Har du hållt på med din kompis pojkvän?
nupps!
Har du haft sex den senaste månaden?
yes
Har du kysst någon i regnet?
ja
Umgås du med någon av dina ex?
umgås och umgås... haha, så det får väl bli ett nej
Tar du ofta första steget?
det händer att jag gör det.

jag kände för att köra på kärlek typ.
Nu ska fisen sova men ni får en random bild först och så vi hörs imorn! =) PUSS&KRAM!


shit så suuugeeen!


sorry I called you bitch, bitch

Jag vet att jag inte skulle höra av mig förens imorn eller så, men jag fick så tråkigt nu på kvällskvisten typ. så förlåt!

Jag vet iochförsig inte vad jag ska skriva... Kanske ska göra någon sådan fånig lista? yes. Om ni väntar några tio minuter typ så ska jag leta! kramisss

the way I feel when I'm in your hands

Lördag idag, mycket skönt. Sov länge och fixade sen med en ny plattång, eftersom att karlsson bränner isönder min med sitt pudelhår :] haha. Skämt åt sido, mina keramikplattor har börjat flagna av, så den blev reklamerad helt enkelt.
Har även kollat in min pappas gamla resturang, som blivit renoverad och utbyggd, sjukt snyggt, men man känner inte igen ett skit, och jag är ändå i största sätt född och uppväxt på det stället, lite scary! (jag har hängt med sån hoppegunga i mitten av köket allt för många timmar...)

Idag mår jag fresten mycket bättre. Tror den jävla sprutan börjar släppa nu, men ska fortfarande ta det lugnt i början av veckan så jag inte börjar om från början igen, vilket jag lyckades göra sist...
Vilken minut som helst kommer Lennart, Anneli, mormor och morfar för att hålla mig och mamma sällskap ikväll, trevligttrevligt. Ett tidigt farsdags firande för morfar.

Imorn tillbringar jag hela dagen med min pojkvän, bortsett från två timmar då jag är i kyrkan och dansar. (jo, han ska vara där och titta...) Så det lär inte bli särskilt mycket uppdatering! Vi får höras i veckan.


ms outsider

Jag förstår inte hysteriken bland twilight filmerna, nej nej nej, jag förstår det inte.
Jag har inte läst böckerna, inte heller sett den första filmen, förstår inte heller vad folk ser för snyggt i Rob Pattisons utseende, han är smal (enligt mig t.o.m spinkig), blek och ful. Nej. Detta är något jag aldrig förstått mig på eller ens kommer att förstå mig på för den delen.
Jag tänker inte sitta klistrad vid bioduken när nästa film kommer ut, nejnejnej. jag vill inte.
Dom som vill förklara det stora fenomen med dessa filmer och böcker får hemskt gärna göra detta för mig, eftersom att jag inte alls har fattat tycke för detta, nej usch fy och blä



en förklaring, tack!




the pain of love, won't break us up

Var ju som sagt på John Bauers öppnahus igår, eller ja, vi stack dit iallafall. Mådde sedan illa som fan, så fick sticka hem dirket, tråkigt, men dom sa att dom skulle ha ett öppethus efter jul också, så får dra dit då!
Stannade hemma från skolan idag, mådde skit, så jag har bara sovit hela dagen. Fast vid tolv kom Oliwer och överraskade mig medans jag satt och åt McDonalds som mamma kom och lämnade ett tag innan.

Imorn så kommer Lennart och Anneli ner och firar fars dag en dag för tidigt för morfar, ska även åka och reklamera min plattång då, som har fått för sig att förfalla... haha.
Vi hörs när jag har ork, puss!♥

I'm finally free

Jag är så sur, så ledsen och så allmänt skit bara typ.

Tog sprutan i morse, mår skit nu. Gick hem från svenskan, men vill tillbaka nu. Ska gå tillbaka till matten bara för att jag är så cool och måste få släppa tankarna på något annat.
Igår var det 82 åttor sjuka, allmänt fail hahaha, och vi har matteprov imorn, ahhaha. Vi ska prata bort det och ha det på måndag istället, lika bra.
Ikväll ska jag till John Bauer på öppethus, ska faktiskt bli kul, annars ska jag bara sova. Får se om det blir skola imorn. Nu ska jag kolla igenom min matte. Vi hörs! puss♥

the party don't start til I walk in

Jag har lite jobbigt med det här att vara sjuk, och tyvärr får ni lida för detta, men det är inget jag kan göra något åt. Min hälsa kommer tyvärr i första hand, och då jag på senaste tiden märkt att jag är superljuskänslig så är just det att sitta vid datorn jätte jobbigt för mig. Och nu när jag är sjuk och knappt orkar röra mig så blir det inte precis bättre... Men jag ska försöka bättra mig!

Var på This is it, med Oliwer innan, shit. Den konserten hade varit underbar att se. Shit asså. Asså gud. Vet inte riktigt vad jag ska säga... Helt sjukt. punkt

Imornbitti så tar jag vaccinet mot svininfluensan. Jag har redan nu en stark känsla av att jag kommer bli ännu sjukare, få superont i hela min kropp och verkligen INTE vara med på idrotten som vi ha lektionen efter (jag menar, vilka idioter ger två klasser ett vaccin i sprut form 20 minuter innan dom ska ha idrott och handboll dessutom?...)
Jaja, dagen fortsätter med ännu mera jobbiga lektioner, har dock ingen lång dag och slutar redan ett, så skönt! Senare på kvällen har jag ju egentligen träning, men så blir det inte för mig imorn, har ingen ork och ska in smitta ner alla nu så nära inpå vår träning + att jag måste vara fit inför på söndag då det blir dans i ängelholms kyrka, mitt i stan, med mina konfabarn, mysigmysigt! hahaha

Men nu, mina kära vänner, så ska jag ta mina matteböcker och slänga mig ner i min underbara säng.
PUSS&KRAM!


until the day I die

Sovit i över tjugo timmar är vad jag har gjort. Från klockan halvåtta igårkväll tills två idag, är jag inte fantastiskt patetisk? Jo, och det jag ville komma fram till är att jag än en gång ligger hemma och är sjuk, det suger.
Jag vill göra något, jag vill inte sova mer. Ska snart göra något, typ gå till soffan.
Tänkte bara höra av mig om mitt kritiska läge, haha, mamma fixar tid hos doktern just nu, så förhoppningsvis är jag snart frisk.
Vi hörs! pussisss♥

RSS 2.0