for every time

Klockan är bara tjugo över åtta, men ändå är det kolsvart ute och jag är döds trött och ändå har jag inte gjort särskillt mycket idag?
Gick upp vid elva, då min mamma väckte mig (en timme senare än jag hade bett henne...) men kände då att jag ändå kunde ligga kvar några minuter, hih. Kom upp ordentligt vid halv tolv då jag bara duschade håret lite och klädde på mig inför en mysig tripp till Familia med Madde. Men sen visade det sig att det hade korsat sig med andra planer för hennes mammas del, så det fick bli att jag åkte dit med min mormor istället.
Jag åkte ju dit för att hitta skor, vilket gick sådär, eftersom att jag inte hittade några skor... Dåligt med sånt nu till hösttider tycker jag....
Jag tänkte iallafall hinna med att ta mig in till Helsingborg i veckan, får se om jag hinner och så, för jag har väldigt mycket på schemat denna veckan.... Hinner knappt ens träffa min kära pojkvän! Detta är nog lite utav en katastrof... ;)

Imorn så blir det iallafall skola, och efter det så får man bli allmänt social hela kvällen eftersom att mammsen blir 45 härliga år! Så det blir gäster för hela slanten! (och tårta, heheheheh)

Nu ska jag bara spela en snabb runda av mitt favoritspel, har gått och blivit lite besatt av det....
Vill ni testa, så länkar jag det här.
Men vi hörs förhoppningsvis imornkväll. puss!

i l o v e y o u

saturdaynight fever

Tack för en trevlig kväll igår.
Som sagt hade jag och Oliwer fem månader igår, och det tillbringades faktiskt på en födelsedagsfest i Vejby, för Marie-louise, som fyllde femton, och Hanna som fyllde 16, så ett stort grattis i efterskott till dom!
Jag drack ingenting på hela kvällen och fick därför agera fotograf, så det blir faktiskt lite bilder från kvällen :)



Vi kom hem ganska tidigt och gick då och la oss och tittade på tv med tända ljus, väldigt mysigt!
Men tack för igår helt enkelt! Nu ska jag sova :)
puss och dröm sött♥

nothing left to say

5 månader, jag älskar min oliwer♥

Nu är det fredag, det vill säga sista dagen på praoen för min del. Lite synd faktiskt, att behöva lämna dom nu när jag äntligen får göra lite grejor. Men jag är jävligt trött på fåtöljer, så det jämnar väl ut sig ;) haha.
Lite senare i eftermiddag kommer Madde över så att jag kan fixa hennes hår lite, tvätta och så, och så hoppas jag att jag får sluta liiiite tidigare idag, hehe.

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut i det fina vädret, vi hörs nog senare ikväll, om jag inte är upptagen med annat vill säga (a). puss!

onsdags outfit

Kände att jag faktiskt kunde unna mig lite tid utanför praoen och skolan nu. Jag kommer ingenvart på Engelskagrejen och gör ingenting på praoen, varför inte bara lika bra sätta sig i soffan och sega hela dagarna i ända liksom? såååå sugen

dagens outfit ursäkta för den dåliga kvalitén


Klänning,
kommer ej ihåg var den är köpt, ca 3 år gammal.
Sjal, från Thailand
Strumpbyxor, mellantjocka i bomull från Cubus
Knästrumpor, Lindex
Höga stövlar, Vagabond
Ring, Ur&Penn
Örhängen, Glitter
Armband, Thomas Sabo
& till det hela hade jag naturligtvis min skinnjacka från ONLY.


Nu ska jag fortsätta med min engelska, önska mig lycka till ha-ha. Och så ska jag kanske tänka ut en överraskning... Hjälp och idéer? Tack, ja, snälla!

puss♥

no time...

Denna veckan kommer det antagligen bli väldigt tomt på inlägg... Det kan hända att det kommer upp någon outfit eller så, men inte mycket mer än det, för jag har fruktansvärt mycket att göra med skolan och så.
Ett engelska föredrag, som ska göras på måndag
Massor av engelska papper
Matteläxor tills jag dör
Jobba ikapp i so:n...
... och lite mer grejor om jag inte har helt fel för mig.
Men ni klarar er säkert jättebra utan mig ett par dagar! En bild får avsluta detta inlägget. puss♥

     

en seg söndag, som vanligt

Vaknade ganska tidigt idag och åt frukost med både mamma och Oliwer, men vi gick naturligtvis och la oss igen efter det (a). Låg och kollade på Idol tills klockan blev ett då vi bestämde oss för att gå ut i solen istället och satte oss på balkongen ett tag innan han skulle vidare ut på kulltorp.
Nu har jag precis fixat mina naglar lite, ska bara måla dom också och sen är jag fit for fight, för imorn börjar ju en hel vecka prao för oss, niorna på nyhem, och jag håller hus på United, en frisörsalong här i Ängelholm och det ska bli superkul! Jag antar att jag bara kommer att få sopa hår och sitta och läsa tidningar, men det är alltid något!

Nu ska jag leta upp ett snyggt nagellack och hinna måla naglarna innan vi ska äta, vi får höras senare! love you♥

lördag

Idag har jag haft en supermysig dag. Vaknade upp hos Sandra efter en lyckad och mysig kväll med henne, Madde och Amanda och det tackar jag för!
Efter att jag vaknat vid tio så stack jag hem och åt frukost och fixade mig och sen bar det av mot väla med Oliwer för att lämna tillbaka mina skor och köpa kläder till praoen. När vi kom hem gick vi hem till honom och somnade och sen har vi ätit här och så.

Ikväll blir det bara att sitta hemma, vilket kommer att bli jätteskönt.
Vi hörs kanske senare. Puss!♥


FREDAG!

Sådära ja! Äntligen är skolveckan slut och framför en har jag bara en helg och en vecka med sovmornar, super!

Nu ska jag gå ner och skölja mitt hår och fixa och trixa och packa lite och sen sticker jag till Sandra och sover där. Ut kanske det bär av? Who knows! Kanske till och med Madison, men inget bestämt pga pengakriser.

Vi får höras när jag kommit hem från Väla imorn, puss!♥

(=

Nu ska jag gå och dejta min underbara säng, dock helt ensam inatt. :(

Vi får höras imorn, love ya!

en mysig onsdag

Vaknade upp med Oliwer i morse och som vanligt var det supermysigt, hihi. Efter det bar det av till skolan kvart över åtta, dvs att våran sovmorgon är borta och att vi har längre slöjd, för att var femte lektion istället ha en tretimmars sovmorgon! Skolan var faktiskt helt okej idag, med lite teater och lugna biologi lektioner.
Där efter satte jag mig utanför skolan i den underbara solen och väntade på Sandra. Vi bestämde i helgen att vi skulle träffas idag och ta en fika. Alltid lika mysigt! Så det bar av till Grafitti för baguetter, paj och chokladbollar... hehehe.
Varför blir det alltid att alla ens pengar läggs på mat egentligen? 200 svenska riksdaler, bara idag. Mer säger jag inte!

Jag kom hem för cirka en timme sedan då jag bestämde mig för att anväda mitt nya nagelkit. Det är super!
Du får:
en nagelfil
en nagelborste
en manikyrpinne
en nagel&nagelbands rengöring
en myrraolja
en nagelbandscreme
en handcreme
för bara 150 kronor, det kallar jag ett bra pris!

Nu tänkte jag faktiskt sätta mig vid tvn lite, vi får höras senare ikväll! puss♥


trött, tröttare, tröttast


Jag är dödstrött och ska gå och lägga mig nu!
Ringer bara Oliwer snabbt och sen bär det av mot drömmarnas land, förhoppningsvis....

vi hörs imorn ♥

konsten att ändra sig

Det blev inte att jag duschade efter det förra inlägget, inte heller att jag skyndade mig ner till stan, nej! jag bestämde mig istället för att nu om ett litet tag sticka inom stan och köpa med mig en kaffe, lämna lappen på jobbet och sen sticka till träningen och sen duscha. Precis så ska det gå till.

Nu ska jag bara byta om och fixa lite grejor och sen bär det av!
Vi hörs ikväll, puss!


that's not my name!

Ingen skola idag heller. Jag är väl frisk, men det kändes inte riktigt som att jag pallade vara i skolan i åtta timmar efter tio minuters sömn + att jag inte ens är helt och hållet frisk än... Så nej, idag fick det bli en hemma dag till och resten av veckan pluggas det satan.
Svenska och matteprov den här veckan och jag har missat de senaste tre lektionerna av båda ämnena + att jag inte ens är klar med matten.... Men jag löser nog det, får väl helt enkelt ta och prata med lärarna för det är faktiskt inte mitt fel att jag varit sjuk, så får jag se om jag kan pressa in det på någon extra tid, eller kanske någon annan lektion, sådär i nödfall? Äh, vi får väl se!

Nu tänkte jag iallafall duscha och sen ska jag laga något att äta... Jag måste även ner på stan och lämna in min lapp med mina arbetstimmar så att jag får min lön med! Jag antar att jag gör det efter att jag har duschat.
Vi får höras senare! puss♥

efterlängtade söndag

Det kanske inte är många som ser fram emot söndagar och det gör väl oftast inte jag heller, men de senaste dagarna har jag bara kunnat tänka på hur skönt det ska bli att faktiskt komma tillbaka till skolan, få läxor, får sitta på 2 timmars lektioner och ha super sega håltimmar. Hur skönt det ska bli att få träffa alla jobbiga idioter igen, få höra alla småflickor springa runt och skrika och bara veta om att jag inte är helt ensam i denna värld trots allt! Precis därför har jag längtat efter denna söndagen!
Nå får tycka att jag är hur jäkla knäpp som helst, men fyförsören, jag älskar idag helt enkelt!

Nu innan Topmodel börjar tänkte jag slänga in lite grejor i tvätten och hinna plocka undan på mitt rum. Efter det blir det tv-tittande för hela slanten och sen fortsätter städningen och sen tänkte jag ju också hinna med 40 tal i matten... Har man missat en hel vecka i skolan så har man, och är matteböckerna det ända som man har hemma så blir det ju tyvärr det man får jobba i....
Senare ikväll blir det nog att jag tittar på Notting Hill som visas på Tv3 klockan 21.00 också!
Jag hör nog av mig innan jag somnar, om inte så får ni sova gott. Puss!♥

en sjuk lördagskväll

Eftersom att jag inte har så pass bra vänner, eller en pojkvän heller för den delen, som kommer med kladdkaka till mig när jag faktiskt ligger dödssjuk så fick jag ta tag i mig själv och baka det idag. Det blev väl kanske inte precis kladdkaka, men kladdkakemuffins och det är faktiskt bättre!


vad tycker ni? muffins eller stor kaka?

Så nu efter några timmars sömn och god mat så är det faktiskt dags för mig att vispa grädde och bjuda mamma på en av dessa goda smakbitar!
Sen blir det väl lite popcorn, så att jag nu verkligen blir frisk.... och sen tar jag och går och lägger mig.
Vi hörs imorn, puss♥

snyggingar.


godnatt!

Det blev en snabb tripp till familia, vilket jag verkligen hoppades på, men märkte efter att det var det värsta jag någonsin gjort. När jag kom hem kändes det som att jag sprungit 10 maraton lopp och jag somnade direkt när jag lade mig i soffan. Där har vi beviset på att jag är dödssjuk (nästan iallafall.... hihi).
När jag var där så tänkte jag att det var lika bra att jag hittade något snyggt, och det gjorde jag! Snyggare kunde det knappt bli!
(här skulle det funnits bilder på det men det funkar inte att lägga upp bilder men dom kommer så fort som möjligt imorn!)

Nu ska jag definitivt sova några timmar. Imornbitti blir det nybakta frullebullar, najs!
Men godnatt på er så hörs vi imorn, love ya!♥

only one thing to do

Sådär, nu sitter man här igen, efter hundra timmars sömn och man är fortfarande lika jävla trött.
Fyfan för sjukdommar säger jag bara.
Men jag har faktiskt tagit mig till att duscha idag, vilket var det skönaste jag gjort på länge! Bestämde mig för att inte göra något med mitt hår, så det har självtorkat idag faktiskt och nu är det superlent! :)
Jag har även ringt mamma för att fråga henne om vi inte kan ta en snabb tur till hyllinge, skulle vara skönt att bli av med skokrisen som jag har just nu! Hon skulle tänka på det, så jag får väl hoppas på det bästa.

Nu ska jag sjunka in i musikens värld igen
för dig med spotify, klicka här

puss och kram! ♥

that's a keeper

Äh, nu får det fan snart vara slut på detta. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och nu fredag med? Jag klarar inte av att ligga i min säng 2 sekunder till, tror det får bli att jag sover på golvet inatt... Nej, men allvarligt så är detta nog första gången i hela mitt liv då jag legat hemma längre än tre dagar för att jag är sjuk och det har aldrig hänt att jag varit hemma mer än två dagar från skolan. Detta är sjukt. Förstår inte hur folk som ligger hemma i månader och är sjuka, klarar sig? Dock så börjar jag ju förstå hur dom flesta lyckas bli så magra iallafall...


snacka om att jag hade gjort mycket för att känna mig sådär just nu!..
(sommaren 2008)

Idag har det varit precis som resten av dagarna. Jag har legat och kollat på tv, somnat till tvn, ätit allt för många ibumetin och druckit allt för lite vatten.
Fast vid två tiden kom Oliwer hit och överraskade mig medans jag sov. Det var mysigt, och jag blev verkligen fruktasvärt glad att se en levande varelse!
Jag vet att vi träffats varje dag sen jag blev sjuk, men det känns ju som hundra år när man bara ligger hemma och ligger? Och vet ni vad? jag saknar faktiskt klassen... Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, för är det något jag inte tycker om så är det våran klass, men är man så långt ifrån all civilisation som jag är så är det nog inte så konstigt........

Nu ska jag gå och lägga mig, igen, för att somna och sen vakna när Oliwer ringer mig. Hör nog av mig imorn. love you all, puss!

ps. jag är sugen på kladdkaka, den som kommer med lite till mig imorn kommer att vara älskad i resten av mina dagar, tro mig!

skynda!!

Nu är det brottom, om femton minuter har jag ett akutärande i stan!
Vi hörs senare ikväll :) puss.


bild från förra sommaren

paradise, here we come 3

Ja, jag ligger fortfarande hemma i fosterställning med feber, halsont och illamående! Men det ska nog gå bra... Det bästa med att vara hemma och vara sjuk är att man kan planera massor av saker som man kan ligga och se fram emot sen när man inte kan somna av alla hosta, am I right? så jäkla najs
Så det är precis vad jag gör just nu, sitter på msn och planerar med Jessica hur det blir med vår Göteborgs-trip efter jul!
jessica+denise+rea= bästa dagen någonsin.
Läs det högt för er själv, ellerhur låter det bra-bättre- bäst?
Men det är bara de små planerna än så länge, vi får väl se hur det blir sen när vi närmar oss... Jag kan redan tänka mig det, jag kommer ju ihåg hur det var sist....*drömmer mig iväg...*




(bilder från de senaste gångerna vi var iväg.)

Nu ska jag nog gå och lägga mig igen, vi hörs när jag har något trevligt att berätta, för ens liv är ju inte särskilt händelserikt när man ligger halvt död av andningsnöd ni vet....
Men jag försöker så gott jag kan! Puss♥

miss sjukling

Det blev inte mer skola för mig eftersom att jag fick sjuka anfall precis efter det förra inlägget... Jag stannade därför hemma och bad Simon säga till i skolan precis innan jag somnade.
Sov gjorde jag sedan från och till fram tills klockan blev fem i halv fem, då jag kom på att jag var tvungen och höra av mig till dansen om att jag var sjuk... och sen somnade jag om igen.

Även fast jag legat hemma idag då, så fick det bli att jag stack till mormor och dammsugade, annars hade hon säkert halvt dödat mig... Och sen kom mamma och hämtade mig igen så att vi kunde åka hem och äta, vilket jag inte gjort på hela dagen (mer än päronet på outfit-bilden vill säga).

Nu ska jag äta något sött, vilket jag är väldigt sugen på och sen sussar jag nog gott inatt.
Vi får se hur det blir med skola och så imorn, hör väl av mig så fort jag kan. Puss!♥

måndags morgon, outfit

Det dära med att gå upp tidigare än vanligt fungerade väl inte riktigt som planerat... Försov mig och kom inte upp förens fem i åtta. HeHe.
Men jag hann faktiskt i tid till skolan för att ha en smärtfull mattelektion, men är nu hemma igen under hålan som vi har nu direkt efter (det är precis därför det är så bra att bo nära skolan!). Jag tänkte snart äta något lite bara, om mitt illamående försvinner, (ja, jag mår illa, hostar och har ont i hela kroppen, svininfluensan på ingång kanske? hoppas inte!) annars blir det väl bara morgon-tv-tittande.

DAGENS OUTFIT.

ursäkta för den dåliga bilden, men kameran är fortfarande inte laddad..

Vit tröja, Lindex
Leggins, Gina Tricot
Sjal, Köpt i Thailand
Converse, Beyond Retro
Pärlarmband, Thomas Sabo
Pärlörhängen, Gina Tricot
Ring, JC

veckans planer!

MÅNDAG
skola 08.15-15.30
träning 16.30-18.00
jobb 18.00 & framåt.

TISDAG
skola 08.15-16.10
jobb, konfa 16.00-18.00
ledarmöte(?) 18.30-?

ONSDAG
skola 08.30-14.45
familia på kvällen (?)

TORSDAG
skola 08.15-13.35
träning 18.00-19-30

FREDAG
skola 08.15-13.00

& sen är hela helgen ledig. :)


(Bilder sen en träning förra året.)

Nu ska jag gå ner, lägga mig och läsa och vänta på att Oliwer ska ringa mig, vilket jag hoppas är ganska snart. Sen ska jag faktiskt försöka somna så fort som möjligt så att jag kan gå upp lite tidigare imorn, även fast jag vet om att det inte kommer gå...
Jag hör av mig så fort som möjligt, vilket lär bli imorn kväll.
puss och kram!♥

so damn beautiful


Jag satt och bara kollade runt på google lite, som jag ofta gör när jag får väldigt tråkigt, och då råkade jag stöta på denna bilden på Claudia Schiffer, en kvinna jag verkligen tycker är riktigt jävla vacker. Jag skulle nog kunna säga att hon är en av världens vackraste kvinnor! Tycker ni likadant, eller kanske är helt tvärt emot mig?

Nu äntligen är jag klar med min matte och jag har tillochmed läst igenom engelskan en och annan gång och allt detta hann jag göra innan klockan slog sju då den nya säsongen av Top Model började, great! Det har jag väntat på länge väl nu tycker jag. ;)
Efter det blev det bara lite snabbt tv tittande med mamma, men som vanligt finns det absolut inget att titta på på söndagarna, så det fick bli att jag vandrade inte till datorn och stannade här.
Nu ska jag bara snabbt läsa igenom alla bloggar och sen tänkte jag att ni skulle få en liten planering av min vecka. Så det betyder att jag hör av mig alldeles strax. Puss!♥


godmorgon(?)

Klockan är fyra, ja, jag vet.
Jag har sovit bredvid en snarkande och hostande pojke inatt, det är vad jag har att skylla på, vad är er ursäkt?
Men jag gick faktiskt upp vid två, då mamma väckte oss för hundrade gången och frågade mig om jag kunde laga lite lunch, vilket jag gjorde. Varma mackor, cider och dumle, mums!
Nu tänkte jag duscha eller något, jag har inte riktigt bestämt mig än, bara att det ska vara en chill söndag (med matte och engelska plugg).
Jag hör av mig ikväll när jag är klar med allt :) puss.

for you music lovers out there.

Jag sa ju att jag inte skulle hör av mig mer idag, men jag mår mycket bättre nu och känner mig även 110% fräschare, vilket jag tycker är viktigt, annars mår man bara dåligt.

Men anledningen till varför jag faktiskt skriver något nu är för att jag ska tipsa om en en super bra kille.
Han heter Andreas Wijk och jag läste faktiskt om honom i en annan blogg och jag fastnade direkt för hans röst. Om ni känner för att lyssna på honom så har ni honom här.

Nu ska jag fixa mig, för om 20 minuter kommer mammas kompis, Lena, över för att äta med oss och då kan man ju inte se ut som ett spöke heller! Vi hörs senare, puss! :)

lördag morgon?

Nu har jag äntligen orkat dra mig upp. Klockan 14.15. Men är ni förvånade? Nej trodde inte det va!
Hade svårt för att somna igår, varför vet jag inte. Hade även svårt för att vakna idag, men det kan väl inte ha med somnandet att göra? Eller? Åh, jag är trött på att sova, jag är trött på allt just nu.
Ni får inte höra mer från mig idag skulle jag tro, kanske om ni har tur, ni får väl hålla tummarna typ.

Puss!

godnatt!

Så nu är det verkligen dags för mig att sova.
Borde egentligen lagt mig för flera timmar sen, så trött som jag varit idag, men jag blev helt besatt i mitt tetris spelande och kunde helt enkelt inte dra mig ifrån datorn, men när klockan slog två så bestämde jag mig för att stänga ner det och ringa och säga ett snabbt godnatt till Oliwer bara och sen bara skriva lite snabbt här till er, även fast jag tror att ni sover vid det här laget! :)

Men iallafall, godnatt och så hörs vi imorn! pussis♥

äntligen fredag!

Ja, precis som vi alla vet så är det äntligen fredag och snart slut på ännu en vecka vilket även betyder en vecka närmre min födelsedag! HeHe.
Men om jag ska vara ärlig har jag inte alls haft någon "helgkänsla" idag, det har känts som tisdag hela dagen och jag hatar tisdagar. Jag har dock överlevt dagen genom att göra saker hela tiden och trycka i mig godis i skolan, bättre än inget, även fast jag faktiskt hade föredragit ett äpple eller två.

Efter skolan bar direkt det av till mormor där jag fönade hennes hår och inkasserade 100 riksdaler. Kilade sen vidare till Friskis, eftersom att jag bestämt mig för att faktiskt träna, och gud vad skönt det var! Det ska jag definitivt fortsätta med och även då ska jag vara ensam, helt klart! (förutom om jag kanske någongång får någon att hänga med mig vill säga!)
När jag efter någon timme kände att det fick räcka så cyklade jag hem till Oliwer och somnade där. Så skönt har jag inte sovit på länge! Men när jag väl vaknade så var jag tvungen att cykla upp till coop och köpa pizza och chokladpudding, supermumsigt! Kände att jag kunde unna mig det nu när jag varit så duktig och har tränat! :)

Nu tänkte jag läsa igenom mina favorit-bloggar, lyssna på Martin Stenmarck med min nya favvo 1000 nålar, och sen ska det poppas popcorn till thrillern breaking and entering som börjar 21.00, på femman.
Vi får höras lite senare! Jag lovar er ett snabbt inlägg innan jag lägger mig ;) puss!

 
& nu längtar jag verkligen till en ny och underbar höst.
precis som den var förra året!

godnatt!

Jag sa ju att jag skulle höra av mig innan jag gick och lade mig! HeHe, nu är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv, men jag hoppas även att ni inte förväntar er några långa inlägg, för sådant har jag inte tid med.
Nu tänker jag gå ner och fixa mig för sängen och sen ska jag tvinga Oliwer att ringa mig, om han nu inte är ute typ hela natten och är jobbig, men man kan ju alltid hoppas på det bästa! :)

btw hade besöksrekord igår, tack för det dåva! hoppas att ni är trogna läsare som stannar!
Nu ska jag faktiskt kila. puss!

shopping, mys och träning!



Idag efter skolan kilade jag hem till Oliwer för att senare gå ut med min vita fina mössa i regnet och ner till stan med honom där vi skulle ta bussen vidare till Väla.
Väl där så köpte jag skönheterna där uppe! Och en supersöt vit trekvartsärmad tröja från Lindex, tyvärr får ni inte se någonbild på den, men ni kan ju försöka att tänka er hur den ser ut! :)

Direkt efter att jag kommit hem från Väla gick jag till träningen, dock lite sen, men bättre det än aldrig! Var tyvärr väldigt okoncentrerad idag vilket nog alla i vår grupp märkte, så ett bigbig sorry för det! Ska försöka skärpa mig tills nästa gång.
Nu har jag även bestämt mig för att börja sticka ner och träna lite då och då, på mammas kort iochförsig och antagligen ensam, men bättre det än inget! Så efter träningen på måndagar och innan på torsdagar + lite andra dagar och det börjar antagligen redan imorn efter att jag har varit hos mormor och tjänat money! Värsta najs!

Nu ska jag ta och ringa min kusinvitamin och plugga matte.
Vi hörs nog en gång till innan jag lägger mig! Pussis ♥

my shoppingbag

Jag vet inte om det passar in i kategorin, för det handlar ju inte precis om något shoppingtips eller så. Men ni förstår mig nog!



supersnygga Sarah Jessica Parker från inspelningen!

Sex And The City 2
premiär den 28 maj 2010!


dagens outfit



vit tröja - åhléns 129:-
svart skärp - mammas gamla
svart kjol - åhléns 50:-
svarta tunna strumpbyxor - lindex
converse - trampolin 599:-

onsdag

Idag blev det en mysig sovmorgon, ingen skola. Hade bestämt mig redan tidigare att inte gå till skolan idag, men imorse när jag vakna så kunde jag verkligen inte, har verkligen aldrig haft denna hemska mensvärk! uschi.
Men nu har jag fått vila, äta piller och druckit varm choklad, det blir det alltid bättre av! Så alldeles strax måste jag ta mig upp till skolan (hoppas att det är öppet!) och så ska jag försöka hitta min praolapp som jag gjort av med, och den ska vara inne imorn. Men jaja, denise i ett nötskal, hehe.
Efter det så ska jag möta upp Jessica i stan för en fika och sen ikväll bär det av för en återträff med konfan, då det ska grillas och lite så mysigt med cirka 150 pers, men jojo, har man inget bättre för sig så ;) hehe.

Nu ska jag fixa det alldra sista med my looks så får vi höras senare, puss!

RSS 2.0