we're gonna break free from these chains

Sorry för dålig uppdatering, men är här nu :) hehe.



Igår blev väl en helt okej kväll, så länge den varade.
Började först att fixa oss här hos mig, och sen vidare hem till karlsson innan det bar av till bahnhof. Där blev det att platta hans hår, sminka min knäppa pojkvän och chilla järnet.
Vidare till bahnhof bar det av vid runt elva, i minusgrader och minuskläder, fyfan. Kom in efter cirka en kvart, najs. För min del slutade det efter två timmar, vet i fan vad som hände, men det sägs att jag svimmade ihop på golvet och sen vet jag bara att någon i blå/gröna byxor bar på mig... haha. Men kom ändå inte hem förens en och en halv timme senare. Jag och Jessica la oss direkt, men ingen kunde somna av köld, hahaha.

Vaknade och var svinhungrig imorse, inte konstigt kanske? ahhaha. Satt och åt och kollade på made med Jessica tills hon skulle vidare till Frida och färga hår. Jag gick då direkt till sängen igen, kunde knappt stå upp av denna hemska mensvärk, fy. Har sedan sovit hela dagen, vilket har varit väldigt skönt. Nu tänkte jag plugga lite engelska och vänta på min pojkvän (som skulle komma när han vaknade.... eller ja, det var vad som sas igårkväll iallafall ha-ha!).
Vi hörs säkert senare ikväll igen, puss!♥

my dream is to fly

Nytjar nu min pojkväns internet, under de få minuter då han inte gör det... Haha. 
Stannar här inatt, för att det är mysigt! Men ska dock försöka få tag på min kusin, för hon har på något mystiskt vis försvunnit, och hon svarar inte på mina sms... Dumma människor det finns här i världen!

Imorn förmiddag kilar jag till mormor och hjälper henne med städning och gettar some money, fett najs, och sen vidare hem och fixar inför kvällen. Fett pepp med min Jessica. 

ett + till alla nya läsare, ni är mycket välkomna! =)
Har ni tur hör jag av mig imorn.  puss♥

someday


Nu är det ju såhära att jag är jävligt nöjd. CHECK OUT MY HAIR!

Idag har varit en allmänt bra och mysig dag (om man bortser från mina ny införskaffade skoskav, typiskt.) då jag träffat bra med vänner, fått ett superbra hår och nu börjat om från början med ett par älskade dansskor.
Bestämde mig för att gå ut en runda i det superfina vädret imorse innan jag skulle möta upp Madde vid Coop. Vi stod vid hårfärgerna i 45 jävla minuter och velade, tur att jag hade henne med mig iallafall, annars hade det tagit den dubbla tiden, och hon förstår nu att jag verkligen menar det. haha.
Efter det stack vi hem och satte igång direkt och vid två kom Jessica och störde oss... nej, men ett extra moraliskt stöd är alltid bra att ha! =)
När vi väl var klara, efter två timmar och mycket skratt och nervositet, så bar det av till stan för min och Jessicas del, faddermöte på arken, så tråkigt. Men nu är jag hemma igen och har bestämt att jag ska sova hos min älskade pojkvän inatt, super!
Imorn blir det Bahnhof med min lovely Jessica, fett najs.
Allt går bra nu!

PUSS!♥


my shoppingbag


allt finns på monki


dance fucker, dance

En lång och mysig promenad var vad det blev, ända upp till hembygdsparken, sen en liten runda inom stan och lindex (där jag köpte strumpbyxor) och sen vidare hemåt. Jag var väl ute i en dryg timme och frös gjorde jag inte ett dugg även fast det började att regna efter ett tag.
Nu sitter jag här hemma igen, med mina online spel som jag knappt kan slita mig ifrån. Uschuschusch denise, inte bra! Men jag tänkte faktiskt snart gå och ta något att dricka och sen lägga på en ansiktsmask så att hyn är perfekt tills på fredag ;) hehe. Och så ska jag fixa mina naglar som för tillfället ser för jävliga ut...

Imorn så ska jag ju som sagt fixa lite mer med mitt hår med maddes hjälp och sen ska jag vidare till en "fadderträff" från konfan. Antar väl att vi ska lära oss att vara trevliga och göra samarbetsövningar, precis som vanligt, hahahah.
När det väl är klart så följer Jessica med mig hem för att fixa med våra outfits, och eftersom att hon fortfarande inte hittat något att vara utklädd till så har vi ett big problem!
Men varför inte köra på en riktig mean girls night? hahahah

Jessica to the right and me in the middle! ;)

Nu ska jag fixa mig och testa mina kläder! Puss♥


part one

Nu är det dags igen.
mitt hår
Klippte mig idag, lugg och toppar, riktigt nöjd faktiskt!
(det ser dock kortare ut på bilden än vad det egentligen är)


Imorn kommer Madde hit för att hjälpa mig med lite färgning. Det blir då part two, hehe. Sen är det bara en del kvar, som kommer någon gång till helgen skulle jag tro. Snacka om att jag längtar eller? ooo-ooh!

Nu tänkte jag ta tag i städningen som aldrig blev av igår och kanske ta mig den dära promenaden också? Yesbox!
Vi hörs senare, puss♥


even if I did

Jag som skulle ut och gå. Blä.
Men jag fick iallafall min mobil att funka. :D Och därför kallade min mamma mig en teknisk nörd, hahaha. Dagens skämt.
Jaja. Ingen promenad idag, får bli imorn i min nya frisyr istället! Fett najs.

Nu ska jag tvinga Oliwer att komma hit. hihi.
vi hörs imorn, puss

bring on the thunder

Nu får jag damp. Allvarliga jävla ryck. Jag slår snart isönder allt i min närhet.

Det finns ingen, absolut I-N-G-E-N som har haft sån jävla otur med mobiler som jag har haft! De senaste två åren har jag inte haft samma mobil i mer än tre månader i sträck och av dom tre månaderna har den gärna varit på lagning i två, så ja, ni förstår.
Nu trodde jag äntligen att jag hade köpt en bra mobil, en som funkar och inte laggar isönder totalt. MEN NEJ. Nu, just nu, bara för att jag ska lägga in mer musik så ska den totalt fucka up. Jag blir så trött. Så arg. Fyfan.
Nu tänker jag döda OnOffs Kundservice!! ARGH.

touched by that amazing sound

Tisdag morgon. Eller skulle jag säga middag kanske?
För mig är det iallafall morgon, åt nyss frukost och idag fick det bli välsockrade pannkakor med ett stort glas cola till! Nu har jag bestämt mig för att fixa ihop en bra spelningslista till min mobil och gå ut och gå en runda, för det är precis vad jag behöver! Frisk luft och en chans att kunna tänka.
Hörs vi senare? Såklart vi gör! puss♥

i'm flying with angels

Jag mår så dåligt. Har huvudvärk, är dödstrött och har ont i hela kroppen och eftersom att jag inte är jättesugen på att bli sjuk nu igen, så går jag faktiskt och lägger mig nu.
Morgondagen blir en dag för städning, och en promenad har jag även bestämt mig för, det kommer bara göra mig gott. Kanske hinner träffa Oliwer också? Det skulle behövas iallafall.

Medans jag sover tycker jag att ni ska lyssna på nilla nielsen - black water, och då klicka här (för er med spotify), eller bara lyssna på henne över huvud taget!
Så, godnatt på er och så hörs vi imorn. Kanske blir lite nyare bilder och så då också, vem vet? Men nu måste jag verkligen sova.

Jag tänkte bara berätta att jag idag hade ett nytt besöksrekord, och det har inte hänt på länge! Hoppas alla nya stannar, alltid kul med lite nya läsare! =)

puss&kram♥

what do you like?

Nu kommer det ett antal bilder på mina hår genom tiderna. Börjar från början och slutar vid nutid. De som vill får gärna slänga in en komentar om vilket hår som var snyggast/passade mig bäst. Tack! :)

sommaren -05



hösten -05


våren -07


sommaren -07


början på året -08


hösten -08


slutet av -08/början av -09


vår/sommar -09


sommar -09


nu, höst -09


och nu, detta fast brun/rött. vad sägs? =)


Som ni ser har mitt hår genomgått en massa färgningar, klippningar m.m.
Efter mitt tragiska lila infall så hade jag ett gyllenbrunt/fläckvis gult långt hår med självsvall, men har inte så mycket bilder från den tiden tyvärr.
På onsdag gäller det, då ställer jag min framtid på plats. Då blir det en klippning som ska hålla länge, för mitt hår ska nu bli långt. Jag ska även färga håret till en färg, som jag sen ska försöka hålla (ooooh, så svårt det kommer bli, fan hahah) och även försöka lägga plattång och fön så mycket som möjligt åt sidan. Detta kommer verkligen bli ett helvete, så önska mig lycka till och håll en tumme åt mig.
Glöm nu inte att säga vad du tyckte var finast. puss!♥

are you calling me, darling?

Träningen är avklarad och jag sitter och svettas som en gris. Fyfan.
Kan fortfarande inte dansen 100%, och vi har tävling om ca två veckor, fasen också! Men jag får anlita någon att lära mig!
Även fast då dansen inte gick som jag hoppats på, så ser jag verkligen fram emot daserna i kyrkan. Ska faktiskt bli kul! :)

Jag, tvärt emot alla andra, har absolut inget planerat på hela lovet. Alla mina vänner är bortresta. Stockholm. Stockholm. Stockholm. jag vill också, fy! Men nej, jag får stå ut med regniga Ängelholm jag...
Det ända som är planerat är Bahnhof på fredag, med Jessica, då det är halloween fest. Utklädd ska jag vara, och det till en kanin. Hur detta ska gå kan man ju fråga sig, så jag får väl se om det verkligen blir det.
Ja, och just det! En sak till har jag planerat och det är klipptid på onsdag, det behövs verkligen. Jag känner nästan att jag snart drar av allt mitt hår så trött jag är på det. Fan alltså!

Nu ska jag fan ta och fundera vidare på detta. Ge gärna tips :D
puss&kram!♥

I wish you were here to turn darkness into light

Jag har lust att göra något
Jag har inte alls lust att göra något
Jag vill inte vara hemma
Jag vill inte vara ute
Jag vill vara med mina vänner
Jag vill inte att mina vänner ska vara borta

Äh. Detta suger! Varför är alla så jävla glada att det är lov egentligen?
Jaja.
Jag ska träna om två timmar typ. Första gången på flera veckor som sagt, och ändå kan jag inte vara med helt. Det kan suga.
I veckan har jag bestämt att det ska hända en massa saker. Nu måste jag hitta något jag kan vara på halloween. Fuckit. Har ni någon bra idé kan ni ju höra av er, för jag suger på detta.
Och nej, det var inte meningen att det skulle bli ett positivt inlägg! =)
jag är sugen på att fika!
PUSS&KRAM.

love is actually all around

Det blev en mysig tripp till väla idag, köpte som sagt en jacka, och en ring från glitter.
(jag ♥ ringar. Skulle nog kunna gifta mig med en del av dem jag äger... he-he.)
På väla träffade vi även Hannah, Viktor och Hannahs mamma, trevligt, plus att vi åt en massa mat, alldeles för mycket tillochmed. Haha.

Nu har jag precis kollat klart på filmen love actually med mamma. Typ femtionde gången jag ser den, och den är fan så bra fortfarande. Jag förstår inte hur man kan förmedla sådana känslor i en film, helt sjukt!


Nu tänkte jag sjunka in i musikens värld och spela onlinespel! Jag hör av mig imorgon!
kram =)

please, wake up

Har nästan precis vaknat hos Oliwer och nu ska vi snart vidare till Väla med mamma och mormor för att leta efter en jacka till mig. :) Så jag får faktiskt höra av mig senare i eftermiddag! puss♥

& ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme?;)

your voice is the soundtrack of my summer

Sista dagen i skolan, innan en hel veckas lov, så jälva nice. Snacka om att vara glad!

Dags för mig att sätta igång med förberedelser nu! Tjejerna kommer hit vid sex ikväll, då vi börjar med lite mat och så, käkar nog på golvet framför tv:n, så att alla sitter tillsammans, annars blir det ju bara vid ett trångt bord....
Imorn så städar jag först hos mormor och sen åker jag till Oliwer och stannar där över natten, eftersom att vi har ett halvår på söndag!:)

med dig är jag lycklig

Nu sätter jag igång, vi hörs så fort jag kan, ska även försöka fota lite ikväll! puss♥

tåssjö, bilder


like my bag I bring to school

Andra hålan för dagen, och nu väntar vi bara på att kunna cykla ner till Råbocka för att få springa ett lopp på 5 km. Ta mig här ifrån! orehfnandöfakd Det är ungefär vad jag tycker om detta, och hela denna dagen förövrigt.

När vi sedan slutat tänkte jag ta mig ner och hyra lite filmer till imorn, om någon vill följa med mig, hehe, och sen ska jag sova.
Ikväll blir det träning för första gången på flera veckor, fett najs. Saknar att röra på mig, och jag saknar faktiskt Sofie.
Jag försöker ladda upp bilderna ikväll, puss♥

my shoppingbag

ÅÅÅÅH. kan man ha såhär mycket jävla beslutsångest eller?
fyförsören, jag är kär i alla, såååå kär!


Sitter och disskuterar med Maddiz om vilka som är snyggast och bäst och bra och oorh. dags att beställa NUNUNU!

baby, talk dirty to me

Onsdag kväll, bara tre dagar kvar innan det är lov. Står jag ut? inte en chans! men försöka är väl det minsta man kan göra, haha.
Ni tror inte att jag hittat ännufler supersnygga skor? Jo men visst! Ska be Oliwer beställa hem dom till mig :) jag ska iochförsig beställa, men det kan man ju inte göra med meastro kort. hehehe. Tur att man har en bra pojkvän hehe.

Ska äta nu, är trött, måste plugga, men ja. jag ska äta nu, puss =)

I got sold

Nu är klockan tio, bara. Har varit vaken i två timmar faktiskt, för min kära pojkvän har problem med att gå upp själv.... blä. Börjar om lite mer än en timme och innan det ska jag hinna ner till stan och köpa min foundation med, hehehe, bästa jag någonsin testat, sjukt alltså. Fast bara för att jag tänkte skriva vad den hette nu så kommer jag inte på namnet... :( jaja. Skriver det sen.

Nu ska jag äta frukost, puss!♥
(och ja, jag vet att jag skjuter upp bilderna, har bara inte tid att ladda upp dom, för min dator tar sån jävla tid på sig...)


chokladbollar och sömn

Skolan var väl inte det trevligaste på dagen... Men det tog ju som tur var slut till sist, då jag kilade ner i stan till min frisör som skulle kolla igenom mitt hår inför min färgning (som tyvärr blir lite uppskjuten pga olika anledningar) och sen cyklade jag faktiskt inom mamma ett tag och underhöll henne. Då blev jag väldigt sugen på chokladbollar, så nu tänkte jag göra just sådana, chokladbollar, och sen ta mig en powernap innan mitt utvecklingssamtal som börjar klockan sju.
Hörs senare! =) puss

practice makes perfect

Uschfyochblä för vädret idag. Kunde det inte åtminstonde ösregna? för då är det mysigt, men nej! Mulet, kallt, lite duggregn och bara allmänt skit, yes, det är så det ser ut här i lilla Ängelholm idag!
Just nu sitter jag med ett glas cola, hemma på min håla. Pallar inte vara mer i skolan än vad man verkligen behöver ;) hehe.
Har cirka 4 lektioner kvar och sen bär det av till träning, för första gången på typ två veckor, jag ska dock inte vara med särskilt mycket, eftersom att jag fortfarande inte är riktigt frisk... Och sen blir det utvecklingssamtal med min älskade underbara & supersnälla (förstå ironin) mentor Ewa, för att sen äntligen få komma hem och sova!
Nu ska jag packa ihop alla grejor jag glömde i morse, så att jag inte glömmer det senare, jag återkommer med bilder från the camp. puss♥

my shoppingbag

Läste igenom mina älsklingsbloggar innan och fastnade på nellys blogg, där hon länkade om sidan skonamig.se som ni hittar här, där dom hade supersnygga skor, för superpriser! Jag var sugen på ett par av dom, men dom var tyvärr slut.
här har ni mitt ögongodis




Nu ska jag faktiskt sova, så ni får nog vänta ännu en dag med bilder, hoppas ni klarar er, och förlåt. Godnatt! :)

navigate me, trough your body

Hörde inte av mig igår, som jag sa att jag skulle göra, men jag var så jävla trött att jag inte orkade göra något annat än att gå och lägga mig typ... Så det blev bara sängen och soffan hela kvällen, men det kan vara skönt det också. :)
Hade en super kväll/dag med våran grupp. Natten blev lång, endast för mig i rummet, eftersom att jag bara sov med mesar!!!!! (det vill säga maja och jessica, heheheheh, men dom vet att jag älskar dom! hahaha). Min personliga åsikt om vad som är bäst på detta lägret är när man har en lugn stund i kyrkan vid ett på natten, så skönt efter alla lekar och sånt... Med bara levande ljus och tyst musik!
Igår, innan torsdagsgruppen kom, blev vi uppdelade i olika grupper, då jag kom med i en grupp som bestämts ska dansa på en gudstjänst ( 7 november 16.00) tillsammans med 3 andra från denna grupp då. Det ska faktiskt bli ganska kul! Vi ska då dansa till när 3 andra från gruppen sjunger och när Oskar spelar piano. Superduktiga är dom! Efter det kom då torsdagsgruppen och då var det dags för vandring, kom som tur var med både jessica och hannah, hade annars tagit livet av mig hahahahahah. mitt lag sög ganska hårt, hahahah, de fem vännerna och johannes typ. Efter lite regn, skratt och en del tårar bar det av hemmåt. Borta bra men hemma bäst!
Och för er som inte har förstått, så är jag konfirmationsfadder för årets konfirmander, jag konfirmerades alltså förra året... hah.

Bestämde med Oliwer igår att vi skulle till väla idag, så det blev det.
Väl där köpte tjocka strumpor och strumbyxor. =)

dagens outfit 

vit tröja, åhléns
svart kort kjol, åhléns
svarta strumbyxor, cubus
svarta tygskor, hm
skinnväska, mammas gamla
guldring, hm
halsband, födelsedagspresent av oliwer♥

Bildbomb från lägret kommer lite senare! puss

straight throug my heart

Min födelsedag igår, väldigt mysigt! Fick ett superfint halsband och ett par örhänge, även en ros, av Oliwer :) Så det tackar jag för! hihi. Det blev tillslut inte så mycket folk som jag trodde, pga sjukdomar och grejor, haha. Så det blev bara dom alldra närmst.
Nu ska jag snart iväg på konfaläger med mina småungar och maja, jessica och anton. Hoppas att det kommer bli kul. Har kameran med mig, så det kommer nog lite bilder när jag kommer hem. :)
Nu måste jag nog packa klart... vi hörs imorn, puss♥

hold on!

Dumma blogg.se funkar aldrig när man väl vill att det ska göra det. Har försökt att blogga flera gånger sen i månades, men icke... Så det är faktiskt inte mitt fel att jag inte uppdaterat!
Har nu gått och blivit ännu sjukare igen... Febern har stigit och det låter som att jag blivit överkörd och haft en iskross i halsen... Men eftersom att jag är bäst och fyller år imorgon så skiter jag i vilket och lever mitt liv precis som alla andra säger att det ska levas, jag är alltså i skolan ändå!
Skulle egentligen varit helt upptagen idag, men avbokade allt och låg hemma och sov istället, precis vad jag behövde, vaknade nu när mamma kom hem från Alvesta.

Nu måste jag plugga lite so. Jag lovar att jag ska komma igång med lite roligare bloggande snart, just nu har jag bara inte så mycket tid... Men det kommer, i promise you!
puss♥


this is a story of a girl



bild på Hannah, tagen på stranden tidigt i våras

Vet ni vad? Inatt innan jag somnade kom jag på att jag hade glömt min mobil på jobbet, naturligtvis hade det då gått någon timme så det var ju klart att det inte var någon kvar där nere, men jag försökte ändå i deprisson att ringa ner där, klockan 4 på natten... (ja, ni får kalla mig knasig om ni vill), och nej, dom svarade ju såklart inte... Men jag somnade iallafall så småningom bredvid en snarkande och slående man, vilket inte var det mest underbara på veckan... Så jag vaknade även med honom bredvid mig, vilket var liiiite mysigare he he.
När jag väl fått honom att förstå att det faktiskt var dags att gå upp och äta frukost, så blev det brott! Vi klädde på oss och stack sedan ut för att handla mat till min födelsedag, då halva släkten kommer på besök, vi fick besöka både Lidl, Coop och Netto och ändå hittade vi inte allt vi skulle ha! Dumma helger alltså!
På eftermiddagen satt jag mest här hemma och tog det lugnt, tog tillochmed mig själv i kragen och läste på min So som jag missade förra veckan och gjorde en hel matte läxa.
Nu på kvällningen har jag hjälpt min kära kusin Emilia med hennes blogg, fixat headern och även stora delar av designen och nu är jag lite halvt avundsjuk och funderar på att ändra om min totalt också.... Vi får väl se när jag har tid i nästa vecka... haha.

Är så jä*la trött nu att jag faktiskt tänkte gå och lägga mig, och kanske tillochmed bli av med min förskylning som nu även smugit sig på, kanske berodde på jobbet igår? fasen.
Men vi får höras imorn, då jag ska hämta upp min mobil och lite så, puss&kram =)

all of these lines across my face

Ikväll har jag hunnit med att platta hår, ha en mysig och behövd pratstund med emilia, även hunnit både beställa, hämta och äta upp min kära kebabtallrik! Nu ska jag fila mina naglar och sminka mig, sen bär det av till jobbet!
Jag lär var helt död när jag kommer hem inatt, så vi hörs nog inte förens imorn bitti =). puss♥


years seem to pass as we blink our eyes


Idag var vi ju som sagt på Rönneskolan och kollade på alla programmen, och innan har jag varit supersugen på frisör, varit hundra procent säker på att jag vill gå det, och verkligen smidit andra planer om det nu skulle vara så att jag inte skulle lyckas komma in på de höga intagspoängen... Det finns ju hundra möjligheter, skolor utomlands (vilket jag varit mest sugen på, i London faktiskt) även privata skolor i Sverige, andra gymnasium och ja, gud vet allt! Men nu är jag faktiskt inte längre riktigt säker, jag menar, jag blev sugen på samhälle/handel eller samhälle/språk? HALLÅ? Har jag gått och blivit ännu sjukare nu eller? vafan är detta liksom?
Nej, jag ska ta mig en färgning och klippning på Hårakademin och hålla mig till min länge drömda dröm, eller?...

Snart öppet hus iallafall, 21 November,
fan asså. Önska mig lycka till!

Annars har det varit en allmänt lugn dag, var bara totalt dödstrött efter den långadagen och därför hem till Oliwer och somnade där... HeHe. Blivit sjukare igen... Inget bra val att sticka till skolan idag alltså... Men är man jag så är man, det viktigaste är väl att jag klarar mitt arbetspass i fem timmar imorn... arhg. Men det är morgondagens problem, så det skiter vi i nu.
Ska ta mig tillbaka till drömmarnas land nu, dvs Erik Hassles underbara röst.
Tänkte även skicka ett sött godnatt sms till min underbara pojkvän, tycker att han förtjänar det (han lär ångra om han inte ger mig en underbar födelsedagspresent..........).

Så, vi får höras imorn om jag hinner, har fullt upp. Ska kanske in till sjukhuset i Helsingborg och besöka morfar också, om jag lyckas överkomma min rädsla.
puss och kram!♥

I'm just a kiss away

Förlåt att jag inte hört av mig idag, men jag har mest försökt att sova, för det är ganska viktigt att jag tar mig till skolan imorn, då vi ska kolla på alla gymnasieprogram och så. Men som tur är så känner jag mig faktiskt mycket bättre nu än vad jag gjorde i morse, då jag inte kunde stå upp längre än en halv minut utan att svimma... och nu har jag tillochmed lyckats ta mig en dusch!

Ja, imorn så ska vi till rönneskolan halv nio för att börja gå igenom alla programen, vilket kan bli lite jobbigt, haha. Vid tolv åker vi ut till valhall och går igenom dom sista programmen och därför går vi också två timmar längre än vanligt, vilket förstör hela den dagen, men jag står nog ut...

Nu tänkte jag måla mina naglar. Vi hörs säkert imorn. Puss (=

you can step, but you have no ground

Blev inga inlägg igår, orkade inte starta datorn igen. Inte heller några idag, eftersom att jag bara sovit. Gick hem från skolan efter slöjden och sov tills klockan sex efter det, superskönt.
Nu på kvällen har jag försökt få i mig något att äta och ett glas vatten, vilket gått sådär, men jaja. Nu har jag sprängande huvudvärk, lider även av yrslighet och illamående, så får se hur det blir med skolan imorn. Jag som trodde att jag faktiskt hade blivit frisk.

Men nu måste jag hinna läsa min so innan jag somnar. Puss & så hörs vi imorn!

dagens outfit

Får bli en dagens idag, fast i svart och vitt, tyvärr!
mörka jeans, bikbok
svart tröja med spets, cubus
sjal, från thailand
stora pärlörhänge, gina tricot
olika armband, glitter & thomas sabo

Och som ni sett så har jag ändrat lite i min design, även skaffat en ny header. fett najs typ.
Nu ska jag fortsätta äta min lunch, see you later! puss♥

and baby I broke 'em all for you

Tänkte bara slänga in ett snabbt godnattinlägg innan jag går och lägger mig, eller somnar på tangentbordet...
Träningen var härlig, om man bortser från mion hemska sträckning i låret... haha, men det är tur att man har en underbar grupp som inte är rädda för att skratta iallafall.... hahahhaha, skulle kunna se mig själv göra det dära på vårshowen! hahahahha omg.

Men iallafall. En av mina chefer ringde innan också, på lördag natt så jobbar jag, najs med lite extra cash nu till födelsedagen och allt! Och ja... om 10 dagar fyller jag år!
Nu ska jag sova, nattipuss♥

give me your closeup

Closeup på mina nyinköpa grejer, så får ni helt enkelt tänka er själva hur de ser ut! :) Jag har dock snott väskan från mammsen & skorna är inte med.



& här har vi min sköna träningsoutfit, så skönt med joggingbyxor! hehe.

Nu kilar jag till träningen, eller ja, strax iallafall och så får vi höras senare! puss

bildbomb


fedemysig mössa.
nu ska jag tillbaka till skolan, lektioner väntar! puss♥

ännu en måndag

Måndag idag, det vill säga en jobbig dag i skolan och sen träning efter det, inte kul alls faktiskt, för jag har ingen ork. Fast det kanske vänder tills i eftermiddag? Jo men det får vi väl hoppas! :)

Bildbomben som skulle komma igår får komma snart idag istället, blev att jag var tvungen att läsa lite på min fysik, men nu är jag på G igen! Så snart så.

Jag tänkte även berätta att jag snart fyller år, femton vackra år, f e m t o n, så många 15 typ ja, ni fattar! 15 år fyller jag den 15 oktober, alltså om 10 dagar! Hoppas på en massa glass och presenter, hehehe.

Nu ska jag förbereda bombningen! Hörs strax!

kanelbullens dag!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat nu, på vad är det? mer än en vecka.... Men jag har inte varit på så bra humör, inte heller haft varken tiden eller orken att sitta så mycket vid datorn, så det har bara blivit så, men jag försöker återkomma nu! :)



Idag har det varit kanelbullens dag och det har jag firat med att städa och faktiskt äta en hel stor fet kanelbulle! Den var riktigt god, så jag funderar på att ta en till nu innan jag somnar, hhhehehe. Med två glas cola!

Annars har veckan varit hektisk, med födelsedagar (grattis mamma, 45 år nu!) massor av plugg och skola, och sen har vi ju träningar, jobb och så mina kära vänner och min älskade pojkvän, så jag har verkligen haft fullt upp. Känns kanske som att jag ska gå igenom veckan dag för dag? Eller vad säger ni?
Jo, men det kör vi på!

måndag
Mamma fyllde år, så vi firade henne med presenter, tårta och massa släktbesök, mysigt värre!

tisdag
Då fick det bli att jobba med mina jobbiga konfirmationsbarn, dock så hade man ju Jessica som räddning. Sen var det plugg som gällde för hela slanten!

onsdag
Det bar av till Helsingborg direkt efter skolan med Jessica, för att köpa skor och pyjamas heheh, hittade dock bara skorna, för 129kr på H&M, och såklart lite andra mumsigheter! hihi. Träffade Oliwer ett tag senare på kvällen!

torsdag
Städade först hos mormor, för att sedan sticka vidare till träningen och sen vidare för att möta upp Oliwer som skulle med mig hem och som sedan sov hos mig den natten.

fredag
Satt bara hemma och hade en mysig kväll med mamma. Idol + popcorn = bäst!

lördag
Det blev en mysig dag med min pojkvän och sen på kvällen bar det av till Jacob, där jag blev alldeles för trött och somnade. Hahah.

Där har ni min vecka, lite senare får ni en bildbomb med bilder som är tagna när jag har min nya mysiga mössa på mig, som jag köpte i onsdags! Hör av mig imorn igen, antingen i skolan, eller efter mitt fysikprov, puss!♥

RSS 2.0