ojojoj(a)

I know you wanna have lovelovelove sex and sunshine


Förlåt så himelens mycket för att jag inte skrivit eller haft tid för bloggen överhuvudtaget men skolan och allt sånt har ju börjar och så nu..
Och nu kommer jag har ännu mindre tid, för imorn börjar dansen, sen på tisdag konfan och sen om någon vecka gym också + plugget dåju, för snart kommer väl läxorna igång också.

Min helg har väl varit helt okej tycker jag..

Fredag:
träffade marcus på dagen, vi hade en trevlig dag typ! :)
Vi skulle egentligen kolla film på kvällen men jag sov hos sandra isället. Och vi somnade ju ganska sent.. 
Lördag:
Vaknade vid halv tolv då mitt alarm ringde, för jag skulle ju till mormor. Var hos mormor vid ett och städade och sånt. Inte precis vad jag hade lust till då kanske? men det fixade sig :)
När jag kom hem så kom lisa, för på eftermiddagen var det ju kvartersfest. Så vi fixade till oss och sånt, sen skulle vi ner och äta. Ganska gott faktist! Efter det så cyklade vi ner på stan och så. Vi träffade nelly josephine simon och axel :) och vi fikade på espressohouse med dom. Sen skulle nelly hem med klara, dom skulle träffas på stationen, så alla drog åt olika håll typ?
Jag och lisa drog till koffes och köpte klubbor, sen till musikskolan och satt där. Och helt plötsligt kom hinterlach där, så han satte sig med oss, och vi hade det väl kul.
Sen var det ju faktist dags för mig och lisa att kila hem (a)
Lite senare på kvällen blev det film md hampus med. trevligt!
Söndag:
Vaknade runt ett då det ringde, men låg kvar till 2 kanske. Jag och lisa gick upp, klädde på oss och sen bar det av till coop där vi köpte frallor och mjölk. När vi kom hem igen hade mamma dukat fram frukosten på balkongen, riktigt varmt var det!
Vi åt och så, sen gick vi ner där nere och la oss och solade och läste i en timme ungefär. Sen blev vi för varma, och klädde på oss igen och drog ner på stan. Där träffade vi petter alle och ludde :) och sen stack vi till hembygdsparken och kollade djur.  min lisa är en fis, men jag älskar henne ändå!

tack!


jordgubb och choklad drömmar

låt oss säga att jag älskar dig

Jag var hos doktorn innan, vid elva tiden. Dom tog halsprov på mig och sånt. Ingen halsfluss, jag som nästan hoppats på det nu, för att kunna få medicin, men så var inte fallet. Men hennes medicin till mig blev "massor av frukt så ska kroppen klara av det själv". Och jag tog naturligtvis åt mig. När jag kom hem så gick jag direkt upp till coop. Utanför träffade jag alla nya små pluttar :) fast domhära tycker vi om. Jag gick in, plockade åt mig kyckling äpplen bananer och j o r d g u b b a r. Chokladen hade jag ju redan här hemma!  Jag sprang hem, la upp kycklingen, smälte chokladen och skar mina frukter i bitar, sköljde av jordgubbarna och hällde upp lite vatten. Sen satte jag mig vid tv:n och njöt.
GUD VAD GOTT DET VAR! :)
Om jag ska vara ärlig så mår jag faktist lite bättre, fast mer typ, i humöret? Kanske för att jag vet att det lite senare idag blir en unna-mig-sjuk-fika- på espressohouse med marcus. tack godegud för det!
Nu måste jag faktist duscha, så bajs!

tack!

sjukt i kalmar

förlåt att jag inte bloggat eller så. men fan va jag inte haft tid till det.

Jag har haft en superhärlig helg i kalmar tillsammans med min älsklingskusin! Vi har verkligen haft det super trevligt. Jag kom dit i fredags eftermiddag, då hon fortfarande inte kommit hem... men rebecca och maja (?) var ju hemma. Så det bar av till IKEA på direkten för att köpa finfina galgar till beccccisen. ( Fresten, hela högen var sjuka när jag kom dit, ink. jag. ) På hemvägen körde vi inom och köpte godis och lite sånt, så det blev mys framför tv:n när vi kom hem. Sen kom ju då emilia också hem.. gud, älskling. jag finns här!<3
Efter ett tag fick hon sina presenter och så, och sen hade vi en mysig finnas-där-för-varandra-kväll, vi tittade på tv, s n a c k a d e, satt lite vid datorn, och åt tacos. mysigt och efterlängtat var det iallafall! Sen vid tolvtiden kanske (?) gick vi och la oss och jag fick sova i hennes nya bäddfåtölj, jätteskön var den!
Sen vaknade vi ju då nästa morron.. vid nio, tio tiden och gick upp och så. Gick och åt frukost med becca som skulle iväg och jobba klockan 12. Och vi? vad skulle vi som inte var på humör ( och nu hade ju emilia också blivit förskyld ) göra? Jo vi skulle fixa oss och duscha och sånt på en timme och sen hinna till bussen, men det hann vi inte. Eller nej, fel! Emilia hann inte :) jaja. när vi sen iallafall kom iväg med nästa buss in till kalmar stad, blev det först och främst köp av nässpray och halstabletter för vår del, sen vidare lite. Vi gick en snabb runda in på gina tricot där emilia träffade ellen(?).
Efter gina gick vi runt i regnet och hade ingen ork att kolla på kläder, för på sånt humör var vi verkligen inte på! Så vi skulle ju då gå och fika istället.. Men vi ändrade oss och tog och delade en piZZa istället, puss på piZZor!
Sen skulle vi hem, men först kolla vilka filmer som gick på bio idag. Mamma mia var en av dom, och den fick det bli att vi såg, så det bar av hemmåt och fixa till sig lite och så, för det var ju endå fyratimmar kvar tills bion började.
Men det verkade inte emilia uppfatta... så vi tog en timme förtidig buss, så bion hade ju inte ens öppnat när vi kom? så tidiga var vi.....(a) Så vi satte oss på frasses istället och drack en pepsi faktist i typ 30 min?
BIODAGS :D - bion var ju bara så jävla härlig, så det går inte med ord att förklara!
dagen efter blev det bara må megasuperduper jätteilla. och sen åka hem. Kom hem vid niotiden igår, gick direkt och la mig.

För dagens information: jag är sjuk och ska till doktorn sen, hoppas på medicin. Ingen skola heller för min del..

tack!

veckorevyn, jatack!

varför är vi så dumma?

dumma är vi, riktigt dumma, som låter det gå såhär långt. Folk måste börja förstå att det är på allvar nu, inte bara något "framtidssnack" och just därför vill jag att ni ska läsa detta
( taget från veckorevyn nr18 )

Det här kommer hända med miljön
- om vi inte gör något nu!

Om  medeltemperaturen ökar med +2C
detta kan hända:
- översvämningsrisk i landets södra kuststäder.
- sverigest sydligaste delar blir även mest utsatta av havsnivåhöjningen.
- betydligt varmare klimat och fler tropiska nätter.
- problem med insekter övar i ett varmare klimat.
- försörjningstunnlarna under sthlm med el-,tele-,vatten. och dataförsörjning riskerar att vattenfyllas.
- vi kan behöva bygga murar och vallar runt sthlm, eftersom havsnivån kommer stiga.
- mälardalens klimat liknar det som norra frankrike har idag. det blir även betydligt regningare.
- vattenkvalitén i sjöar och vattendrag försämras, vilket kommer att påverka dricksvattnet.
- norrland får ett klimat som liknar skånes idag.
- invånare från södra sverige och övriga europa flyttar norrut för att undvika värmen.
- mildrare vintrar påverkar växt- och djurlivet.

så påverkas din vardag:
- städerna växer i takt med att allt fler europeér flyttar norrut.
- du kommer behöva skydda dig noggrant mot alla insekter.
- en vit jul kan du helt g l ö m m a
- att ta en joggingtur eller att gå en runda är inte lätt i en översvämmad stad.
- du skulle inte kunna ta tunnelbanan till jobbet längre, för tunnlarna lär bli vattenfyllda.
- dricksvattnet blir både dyrare och ransonerat.
- hälsoriskerna ökar i ett varmare och blötare klimat.
- du kan bli tvingad att ändra dina matvanor eftersom ett förändrat klimat påverkar jordbruket
- att bo på landet kan bli svårt då storstäderna breder ut sig.
- sköna skidturer på fjället kan du g l ö m m a
- hjortronsylt och fiskad öring blir betydligt svårare att få tag på.

detta är hur veckorevyn resonerar om klimathotet, och jag tror detsamma.
det är verkligen dags för oss människor att bry oss lite mer om omvärlden.
ett exempel är, skit i bussen och i bilen? bor du i en mindre stad kan du faktist gå eller cykla.
och ska lite längrebort är det alltid bäst att försöka ta tåget.
stå inte och spola vatten när ni ska borsta tänderna eller medans ni tvålar in er i duschen, det tar bara onödigt mycket vatten. släck lampan när du går från rummet, och stäng av tv:n. och varförstår datornerna på när ni sover? för att man är förlat för att sätta på dom på morronen igen?
varken du, datorn eller omvärlden mår bra av det. skärp er, bli sunda och förnuftiga nu, det är bara några småsaker att tänka på.

tack!

pappa<3

fader, hjälp mig med att finna en väg ut ur denna röran,
bort från denna hemska värld,
bort från mina beskymmer och alla besvär, bort från allt.
låt mig flyga, flyga långt bort.
bort från allt detta och led mig med pilar mot dig,
mot det himelska rike du är i nu. snälla, gör mig den tjänsten.
låt mig få vingar och flyga till dig

1939 - 2005

torsdag

skolan suger

första dagen i skolan idag, med nya sjuor och inga gamla nior.
vill dom ta kål på oss eller?
jaja. nu börjar allvaret, med betyg och hela skiten, jag kommer inte orka det, helt seriöst. jag kommer falla samman eller något. för allt är ju bara så jäkla tråkigt.
fresten, det blev inte så mycket skola idag heller, vi hade en "lektion" och redan där börjar vi med att halva klassen kommer 10 min försent, ovääääääntat xb
annars var det bara samling i klassrum, tal i aulan och sen fick vi lite glass med. ganska jätte chill! vi slutade tjugo i tolv då dom flesta andra slutar ett. tack för vårt shema idag dårå. men jag tror inte jag kommer tycka om vårt schema sådär annars, men man får väl leva med det.
förändringar i klassen med: flisan hanne och natali började på fram ( även anna, fast hon går ju inte i klassen..) och sen har vi elin som började i 8c istället, tyckte väl inte om vår klass, eller något? men sånt är livet typ!
så nu, på våra iup:er är vi 19, vår hela klass alltså, sen har vi en på falken och en på höken, så vi är alltså 17. och på matte svenska engelska har vi ju dom som går i extra grupper, där kommer vi väl vara 12 kanske? haha. vi klass kommer faila ändå. fatta sämst vi är eller något?

nu ska jag faktist snart ner och packa. åker till kalmar imorn, vid tre tiden ungefär.
jag har saknat emilia, och det var endå inte längesen vi träffades. men jag älskar henne!

tack!

skola imorgon

det regnar ute, men jag är endå på humör (y)

har verkligen inte haft någon tid över för att blogga, förlåt!

igår, onsdag. då träffade jag marcus en stund på kvällen. mysigt, jag har saknat honom! och även idag blev det marcus, han kom tillochmed och väckte mig! sen skulle jag duscha och sånt. då gick han upp som en snäll liten pojke och började spela gitarr med sin brutna hand :( krya på armen killen<3 när jag duschat, och vi lyssnat lite på musik och snackat och så, så bar det av till min mormor, som stog naken? så marcus fick vänta utanför ett tag.
sen skulle jag bara föna hennes hår och tjäna lite pengar.
efter allt detta skojiga så tyckte marcus att vi skulle väcka louise, men hon var inte hemma, så vi stack hem till edvin istället, som precis hade vaknat och han brydde sig inte ens om att jag pillade i hans hår, han måste ju verkligen vart sjuk!
haha-ha
sen skulle jag hem, för då skulle ju philip komma, honom har man inte träffat på en evighet.
(påtal om evighet, jag saknar sandra!)
vi satte oss lite vid datorn, och snackade och sånt. sen gick vi och åt, vars en gossegod panpizza.
efter all den goda maten blev vi allt utmattade och gick ner och la oss och tittade på tv. tyskt bannemä. snacka om att philip inte höll koll på ett enda ord! :)

imorn är det torsdagen den 21 agusti och vi börjar i skolan igen.
jag vill, men samtidigt inte liksom. helt konstigt äre.
och sandra ska krya på sig med fresten!
PUSS på att jag älskar sandra!

tack!

tisdag

where am I?

idag är det tisdag och jag ska klippa mig. om jag ska vara ärlig är jag faktiskt rädd för att dom ska ta för mycket.
och jag har verkligen ALDRIG varit rädd för att klippa mig innan, men jag vill ju verkligen ha mitt långa hår nu igen.
usch va jobbigt allt ska bli nu då. men jag har inte mer tid att skriva, måste ju tillochmed skynda mig lite här nu.

tack!

JAG ÄLSKAR MIN FISA

jenny är saknad
sandra är saknad
simon är saknad

jag och lisafisa hade riktigt kul igår, och då menar jag verkligen RIKTIGT KUL! jag älskar henne.

idag har jag bara haft tråkigt, mycket tråkigt.
och jag har egentligen inte heller någon ork att blogga, men bajs!

jag måste hitta på något, och jag vet att ni har mitt nummer. puss

tack!

fräckish :D

ramo är fräck, för nu fick jag honom att läsa min blogg!:D
FRESTEN: jag tycker om honom för det mesta med (;

lördag

jag är skittrött, sådetså!

nu är det faktiskt dags för mig att blogga igen! jag har verkligen inte haft varken tid eller ork sedan igår.. men nuså!

igår drog jag hem till lisa och städade och så, sen drog vi ner på stan. jag åt kebab och sånt, sen stack vi och hade inget liv på vår älsklingsbrygga.
sen stack vi hem till lisa igen, och jag hem igen. med det vill jag säga att vi hade en trevlig eftermiddag!

jag gick upp vid halv elva idag. gick upp till mamma vid tv:n, åt frukost och pratade lite allmänt om hur vi skulle göra idag.
vi bestämde oss tillsist för att åka till väla(och som vi trodde trängas med folk).
när vi kom dit, kom vi på att mamma glömt sitt kort där hemma, så vi blev tvungna till att köra hem igen och hämta det och sedan köra dit igen!
sen började vi väl komma igång med shoppingen och du raddas allt upp (mina köp):
H&M:                                        Gina Tricot:                                                
* rosa linne                             * grå stickad kofta
* vitt linne                                * leopardmönstrat linne, svart&vitt
* vit bh                                      * svart "jacka"
* svart tröja                             * svart body
* silver halsband
* guld halsband                     Accent:
* guld örhängen                    * pärl örhängen

BikBok:                                   Lindex:
* svarta UCLA-trosor           * ansiktsmasker                  
* grå tröja                               

Kicks:
* naomi cambell parfym

samanlagt gick allt på ungefär 2-3000 kronor skulle jag chansa på.
TACKMAMMA!<3

dagens outfit:

Jeans: tiger/pondus 598:-
skärp: mammas gamla
skjorta: mormors gamla
väska: mammas gamla
bronsarmband: H&M 30:-
skor: från thailand

fredag

hold me when I'm gone'

det är fredag idag, så det så!
och jag har inte en aning om vad jag ska göra
blir nog slappe hela dagen, och sen sova
eller någon kanske vill hitta på något, äh vafan vet jag?:D

ska snart till köket och fixa mig en god frukost, med oboy och massa sånt.
sen ska man kanske ringa någon, om jag verkligen får orken till det som jag inte tror att jag skulle ha just idag faktist.
men jag är trött så hejdå och puss på allt jag älskar.

tack!

outfit i helsingborgsstad

dagens outfit:



sjal: åhléns 199:-
kofta: H&M 149:-
t-shirt: vero moda 79:-
väska: mammas gamla
skärp: pappas gamla
jeans: pondus/tiger 598:-
(hörlurar: sonyericsson till telefon)

hade det trevligt i helsingborg med min fis.
hon är härlig liksom!
det blir inga bilder, eftersom dumma jag glömde minneskortet till kameran hemma, synd ju!

tack!

hos klaradarling

klara är en söt fis

jag sitter hos klara, tittar på ngt jäkla tv-program
snackar med klara och kollar genom alla hennes bilder.
hon är bäst ska ni veta, pussssssssss på det!
vi träffades inne i stan, gick runt lite och sen bar det av till ebbas fik.
vars en varmmacka, hon vatten och jag cola.
sen stack vi hem till klara och sånt, och nu detta :)
snart ska hon fixa sig till sin träning, och sen till
tåget, och hon till sin träning, och sen hem.

tack


torsdag

jag har klädproblem, så bäst för er att börja ragga redan nu!

ska ringa klara klockan 11
mitt tåg går 12.04
jag är framme 12.25
sen gör vi VAD VI VILL :D
jag älskar klara, punktslut.
vi ska bannemä få en förjäklarns härlig dag (y)

tack!

jagälskarklara!

klara är min älskling, för hon räddar mig när jag är som mest i skiten, sådetså!
så det blir många pussar på henne imorron!

jag har försökt att få tag på ngn, som vill med till helsingborg, men inte en enda?:O
egentligen ringde jag ju klara bland dom första med, men hon svarade inte.
så jag letade efter någon annan ett tag till.
sen försöker jag ringa henne igen, hon svarar inte, men jag försöker igen.
och JA hon svarar!
så imorn åker jag till helsingborgsstad och har en trelvig dag med min pingla.
jag tycker om henne, mycketmycket!
pussar på klara larsson
pussar på helsingborg
pussar på fiiiiika

tack!

grattis mormor!

jag må hon leva jag må hon leva, jag må hon leva ut i hundrade år..
blablabla, ni vet hur låten går :)
grattis till min mormor som faktist fyller 74 år idag!
hipphipp HURRAHURRAHURRA!

kom precis hem från mormorsfirandet, åt thai och så!
fick lite pengar och så med, mys (a)
maten var god med fresten.

vaknade hos sandra i morses och så, stack hem ganska snabbt.
skulle fixa mej och så, och sen sticka till mormor ju.
men när jag kom hem hittade jag ett brev till mig i brevlådan,
det var från dansen, och vi börjar vecka trettiosex!
måndag 16.30 - 18.00
onsdag  18.00 - 19.30
och tisdagar blire konfermationen ju.
sen har vi gymmet två dagar med typ
och mormor en dag, och plugget på det.
snacka om fullspäckat schema.. men det får väl fixa sig.



sjal: gina tricot 29:-
svart axelväska: mammas gamla
kofta: H&M 149:-
vit tunika: BikBok 75:-
svart skärp: mammas gamla
blåa tigerjeans: pondus 598:-
svarta skor: skopunkten 149:-

dagnes outfit i regn

jag saknar verkligen min mobil nu!



tröja/tunika: bikbok 75:-
leggins: veromoda 199:-
skärp: mammas gamla
väska: mammas gamla
svartaskor: skopunkten 149:- ( de syns ej )


det blev endå att gå ut en runda sen, jag som hade bestämt mig för att nörda hela dagen.
var ute med lisa i 1 och enhalv timme, träffa marcus edvin louise ramo och albin på stan.
och sen gick vi hem igen, fresten, hennes paraply är fräckt<3

visste ni att..

.. det finns 12 stycken i ängelholm som heter denise
43 stycken i sverige som heter denckert
och 13 (snart 14) i sverige som heter friemann

tack!

tisdag

kan man verkligen vara kär i någon, utan att veta i vem?..

det är tisdag idag, och onsdag imron
det var måndag igår. ja, så nu vet ni det!
jag har aldrig liskom riktigt fastnat för tisdagar,
där är något magiskt i dom, något tråkigt.
för precis som alla andra tisdagar, är det bara segt
alla sitter hemma och har tråkigt, och något som gör det ännu värre är att det regnar
det regnar liksom, ussssssssch!
jag tror att jag snart ska gå ner där nere, sätta på lite bra musik
och gå i duschen, en varm skön dusch. ouhja!
och sen bara slappa resten av dagen.
mamma kommer ju inte hem förrens klockan åtta på kvällen!
tyckte jag var bra (a), men berätta inte det för henne ;)

tack!


sommaren 07 är verkligen inget att glömma.
fresten, vädret får gärna komma tillbaka med!


natttttiiiii :)

jag är trött och borde sova. godnatt!


aj loov ju

" even the best fall down some times "

jag måste säga att jag faktiskt har haft en trevlig kväll
började med att kila till lisa och ner på ip.
vi kollade äff:s nittiofyror spela match mot mff. sorgligtvis förlorade dom med 3-1 :(
sen drog jag vidare mot kulltorp, var där i 20, max 30 minuter.
hade sälle med mikael till lisa, där träffade man lisa marcus och ramo. längesen juh!
marcus har ju varit i italien, och det tyckte jag var oförskämt, för han berättade inte för mig att han skulle åka,
och inte för någon heller för den delen, så alla bara: VAR ÄR MARCUS, SHIT :O HAN HAR FÖRSVUNNIT!
typ något sånt, och sen när han kommer hem, ringer han mej och bara: hej, nu har jag kommit hem, och jag var i italien.
jahapp tänkte jag då liksom, berätta innan du åker nästa gång xb
lisa är kärlek fresten, har jag berättat det någon gång?<3
hon är bara så förjäkligt härlig, och A J L O O V J U!
nu ska jag snart sova, sköt om er. pussssss!

tack!

måndag

forgive me is all that you can't say..

nu är det måndag, måndag eftermiddag.
jag vaknade för någon timme sedan, och jag har sovit gott.
fatta skönt typ.
egentligen var det så att jag skulle upp redan vid nio tiden, men så blev det inte, för mamma väckte mig inte(?)
nu ska jag snart ta och ringa lite samtal och se vad som händer idag. för jag har bannemig tråkigtl.
USCH äre att ha tråkigt.
puss på sandra för att jag älskar henne!

(förlåt för ett så onödigt tidsslösande inlägg, men jag har ju verkligen tråkigt!)

tack!


dans är kärlek

jag menar, vem älskar inte att dansa, att bara släppa loss och ha kul?
jag saknar det verkligen nu, jag dansade ju nästan inte på hela förra terminen heller.
nu gäller det, nu ska jag köra hårt!

PANIK

DET REGNAR
jag bara hör sånt skithögt smatter.
för jag har fönstret öppet och så ser jag att det spöregnar
det gick snabbt må jag säga.

tack!


gäster

ÖNSKELISTA 2008: kamera pengar spabehandling

våra gäster kom vid 18.00 ca, de drack en drink och så,
sen blev det mat, räkor och tacopaj, mitt förslag hihi!(a)
riktigt gott var det, fast nu efter två timmar vid matbordet
så känner jag inte riktigt för efterrätten, chokladkaka och grädde.
men jag får väl sitta och vara lite social iallafall. det är ju sånt döttrar är till för?!
lite senare funderar jag på att ringa runt till folk och vara lite social,
får väl se vad som händer!
och sen har jag ju faktiskt gratis sms med, så smsa mig!
och tack jonas för musiken, även fast det bara var två låtar,
så känns det verkligen som en bra början, och fresten
du verkar härlig, fast det vet du antagligen redan om?!:D
haha! men nu blire' chokladkaka och kaffe!

tack!


söndag

ouhbaby, baby it's a wild world

det är söndag och klockan är runt fem
jag har redan hunnit
städa rummet,
äta frukost
säga adjö till nicole </3
baka choklad kaka
fixa mig
sitta här i 1 timme typ

måste säga att jag har varit väldigt aktiv faktist!

jag och nicole hade oss en mysig kväll igår
träffade alle stoffe genell m.fl igårkväll
trevligt var det. sen gick vi hem och tittade film.
scary movie 4 blev det, och sen somnade vi?
vaknade imorse av att mamma sprang runt och sjöng och hade radion på högsta volym typ
och dammsugade gjorde hon med!

nu är det bara så att om en timme får vi gäster,
mormor morfar ingrid och hans
ska äta och sånt, det kan väl säkert bli mysigt.
sen ska jag ut, fast vet inte vart, men bort hemmifrån iallafall!
bara att ringa om ni har lust att hitta på något eller så!

tack!

seg lördag, ehja

jag har ångest på mitt hår och vet inte vad jag ska göra. HELPME!

nicole kommer om en timme typ, jag vill ha mys kväll med henne
för jag saknar henne så hemskt mycket!
fast det blir nog snarare dra ut & så nu på kvällen
och mer typ mysnatt. men det är likabra det, för jag får umgås med min lilla flicka!

jag vill bara tipsa om lite musik, som jag verkligen fastnat för,
hoppas jag ni med gör:
wild world - mr. big
fields of gold - eva cassidy
rise to the occasion - kurt nilsen
utan dina andetag - axel åkerlund ( kent-cover )
I'll be - edwin McCain
collide - howdie day

smisk på att detta är världens segaste dag, ouhja!
nu ska jag dricka mer cola :D och tvätta mitt hår med!

tack!

lördag!

jag har inte den orken längre, förlåt liksom

nu är det lördag, äntligen eller något?;s
även fast vi egentligen har haft ett helt sommarlov fullt av lördagar, så är det något speciellt med dom äkta lördagarna
mamma börjar jobba snart igen med, det är också skönt faktist.
och som pricken på i så loggade precis min älsklingskusin in :)

jag funderar på att han en sån riktig slappedag hemma,
skulle jag tro att jag behöver, iallafall fram tills nicole kommer.
jag saknar henne, m y c k e t!
hon sover här tills imorn och sen får vi väl hoppas att hon hjälper mig att baka? ha-ha
nu ska jag faktist gå och äta frullish och sen duscha eller något.
pussisar på lördagar

tack!

ljusfesten

hrm, alle, ALLE VAR ÄR DU?:O

vart på ljusfesten idag. träffade först nisse och dom,
gick rundor med dom, sen blev det alle genell stoffe och ludde och alla dom istället.
kul hade vi faktist, längesen jag umgicks med dom.
saknade dom lite faktist (a)
nu ska jag ner och sova, för jag är förjäklarns trött.
puss och godnatt.

tack!

klockan var ett

förlåt, det var inte meningen. jag är inte sån. jag lovar!

jag hade kul igår. även fast där inte var så mycket folk och så.
hoppas jag att alla andra också hade?:D
tiden gick fort, och helt plötsligt var klockan ett?
alla gick, även jag och lisa.
vi satt sen uppe och snackade till fyra kanske? du är härlig                                               
sen somnade vi och mamma väckte oss klockan 13.12 idag..
snacka om segt.. efter ett tag kommer ramo och albin? jaja.
social vart det att bli, och det blev man väl ganska mycket med!
alla stack efter ett tag och nu sitter man här, som vanligt och lyssnar på musik.
ganska skönt endå!

tack!
 


jag har verkligen inte tid :D

lisa är min gulleplutt, sådetså!

jag har inte tid för något långt jävla inlägg nu.
för jag har fortfarande inte fixat färdigt mig och christina kommer om 35 minuter.
lisa står där nere, med musik på högsta
jag sitter här & uppdaterar er. ohja! vi är fräscha :)
hoppas det blir kul ikväll, annars blir det mitt andra löfte till att aldrig mer dra dit.
pussar på lisa
pussar på folk
pussar på kul

tack!

bahnhof..

bahnhof ikväll, med lisa. jag som lovade mig själv att inte dra dit fler gånger?..

mådde inte så värst bra igår, så la mig redan vid elva.
skönt faktist, att få sova ut.
sen imorses kom mamma och väckte mig med ett grattis och ett kort.
jag har namnsdag idag ju! :)
så hundra kronor fick jag där, och sen hundra för att föna mormors hår (yy)
nu har jag precis duschat, och väntar bara på att lisa ska komma.
puss på henne.

tack!

mammsimys :)

förlåt då, men palla oseriöst, så arg blir jag!

bar ner på stan idag med mamma. mysigt blev det.
har även varit på skatteverket för att fylla i papperna till friemann.
äntligen är det också fixat!
så om cirka 2 veckor får vi reda på om det blir denckert friemann, eller om jag inte får.
vi får väl hoppas på det bästa! :)
gick också till polisen och sånt, men då fick vi reda på att det redan var anmält,
och filmerna var redan borta. skönt må jag säga!
efter allt detta hemska och jobbiga så gick vi ner på stan och åt och köpte jobbskor till mig.
plastskor från trampolin blev det, sköna och praktiska.
tack för en trevlig eftermiddag! jag tycker om dig för det mesta faktist (a) ha-ha!..

tack!


sex and the city, i mitt hjärta

kalla du mig det, men tro inte att jag bryr mig.
jag tar inte åt mig alls, bara du som slösar tid.

nu på kvällen blev det mys med mamma, sitter och tittar sex and the city,
målar naglarna och äter kex. riktigt mysigt faktist!
imorron bär det upp redan vid tio tiden, till
skattemyndigheten
och fixa papparna till efternamnet, tummen upp för det!
sen ner till stan och leta efter en väska, och lite så, vi får väl se!
kanske beställa tid till friiiissan med, klippa topparna och så bara innan skolan börjar.
nu ska jag fortsätta titta tv:n, jag återkommer imorron.

tack!

helsingborgsfestivals bilder











detta var lite bilder från helsingborgsfestivalen med emilia.
bättre sent än aldrig säger jag då liksom :)

tack!

graffiticafé, ja tack!

älskling, jag vill ha dig här hos mig nu!

Idag gick jag kanske upp en aning sent. Jag stack nästan direkt till mormor för att börja min städning,
två timmar senare var jag klar och skulle då hem för att byta om. Påvägen träffar jag nicole, josefin, fidde, oskar, louise och flisan. Jag hälsade snabbt men sen var jag tvungen att dra. Jag bytade snabbt om och gick ner mot stan. När jag väl var där nere ser jag elliot & oliwer stå utanför åhléns så jag hälsar såklart. Dom säger då att sandra är inne på kappahl med fia, drar in & får godis & titta på kläderna fia köpt :)
Sen träffar jag andreas & vi kilar snabbt in på graffiti för att jag var hungrig, jag tog mig en baguette med kycklingröra och en cola till det hela! Sen skulle han hämta några foton eller vad det var i någon sån affär, så det bar ganska snabbt av dit och sen vidare till min mormor att hämta min lön & sedan till koffes. efter det blev det till åhléns en liten stund och blabla.. Jag köpte wax till benen, sån färg till ögonfransarna och såna vita grejer till fransk manikyr. Jag tackar andreas för en trevlig eftermiddag, han stog faktist ut med mig.. (a)
FRESTEN! jag behöver hjälp med en kamera jag ska köpa, dom som har några tips kan ju gärna säga till!

tack!

mariekex och fanta

jag vill ha dig här hos mig nu

sa jag inte att jag skulle skriva om typ en timme igen?
jo, exakt. jag har fortfarande tråkigt så jag håller på att dö,
och imron blire inte roligare, ska jobba.
fast får lön & det är la gött!:)
om jag ska vara helt ärlig och jätte alvarlig så orkar jag inte skriva mer,
verkligen inte, och det tänker jag inte göra heller. bajs på mig

tack!


hem ljuva hem..

I don't know if I love you
but even if I did, i'm not sure that it would work..

Hemma från sandra är jag, trött på henne lite, hihi!
Nejdå. Jag saknar henne lite faktist redan :(
det känns som att det inte händer sådära värst mycket i mitt liv just nu. Jag känner mig bara nere, deppig & lost och sen måste jag ju hitta en kamera jag vill ha i julklapp av mormor med! Det kan ju faktist bli lite jobbigt. Jag vet inte vad jag ska välja för sort, antingen platt vanlig digital eller en sån liten system typ ;s
Helt förvirrad är jag kan jag ju säga! Fast flera månader kvar tills dess ju.
Och vädret. VÄDRET, är det vad som kallas sommar liksom. Storm regn & blixtrar, det är rena hösten.
Så arg blir jag :o
Nu orkar jag bannemej inte skriva mer just nu, kanske återkommer om någon timme, med mer trevlig fakta.
pussisar

tack!


FjöÖRtis

yes, u know. I AM A FJORTIS. not -.-
så jävla löjligt äre, jag vill fan döda människan.
så jävla omoget, haru inget jävlaliv eller?;s

har inte bloggat på ett tag & det blir inte så mycket idag heller.
jag har ingen ork, och är trött!

tack!

hos darling

det var varmt idag & jag fick färg

blir nog inte så mycket bloggande nu.
är hos sandra och så!
imron blir det kalas för fia & lina,
gratiis i efterskott säger jag till fia!:)
och i förskott till lina!:)

sitter med lina i knäet & lär henne att skriva.
hon är sådär 2½ :) haha!
hon kna redan skriva lina & pappa helt själv!
nu får vi fortsätta, ha det bra.
pussssssssisar

tack!


RSS 2.0