konfaläger i örestrand

Sticker om en timme, då Frida och hennes föräldrar kommer och hämtar mig. Ska faktiskt bli ganska kul.
Jag kom precis hem från coop där jag var med Alexandra, Hannah, Frida och Anna för att köpa grejor till helgen och så, och panta flaskor, h3h3h3.
Packat klart och så har jag redan gjort, till skillnad från vissa andra, Frida....;) Nu ska jag bara ta något snabbt och litet att äta, eller ja, fika :) och sen bär det av med tisdags och torsdagsgruppen till strandbaden!

love denise♥

korvdag

mår illa som en gorilla.
åker på läger hela helgen imorn, hoppas på att det blir trevligt.
PUSSPUSSPUSSPUSS

love denise♥

designtime

nu fixar jag lite med designen och är lite veck, och det kan se lite lustigt ut medans jag håller på med! :)

let me see you shake it like you got no bones in your body

Idag har varit bra. Hålor, volleyboll och massor av shit, bara två lektioner med. höhö.
tjejerna vann med, vet inte riktigt hur det gick för killarna, har inte orkat bry mig så värst, hihi :)
Ikväll orkade jag inte med träningen, så jag åkte till Hännhs place istället och spelade harpan på hennes mobil, hjälpte till med hennes design och pluggade på både tyskan och svenskan, kände mig riktigt duktig faktiskt!
Kom hem och åt, och pratade lite med min kusinvitamin, mycket mysigt. Och hon ringer nog sen igen med :) JAG SAKNAR HENNE. punktslut. fast vi ses nog senast till min konfirmation iallafall!

Nu ska jag bara sitta här, och sjunga så vacker som jag kan med min hals som också börjat värka nu, och bara vara så söt som jag också kan.

love denise♥


konfirmation, h3h3

Hemma från konfan nu, hade det ändå ganska trevligt.
Innan jag kom dit syndade jag och gick snabbt inom espressohouse för att köpa mig en capuccino att dricka lite på när vi fikade på konfan, riktigt gott, hihi. Men nu ska jag verkligen sluta med det dära, inte bra för min plånbok alls!
Tyckte faktiskt att mackorna där var extra goda idag med, vet inte riktigt varför, haha. Sen snackade vi lite och lekte någon lek och sen fick vi sova i kyrkan. Det var mysigt :)
Nu ska jag snart äta med min mammsi och sen ska jag nog plugga lite till svenskan och så.

love denise ♥


blöööö

så beskrivs skolan iallafall, nu har jag konfan kvar, fuckoff typ.

blä denise ¿


sjuklingsträning, aldrig mer

Kom hem från träningen för en halv timme sen och nu mår jag så sjukt jävla dåligt, fast ändå kul att vara där. Men jag gör aldrig mer om det där!
Nu sitter jag här och diskuterar mina många frisyrer med niklas och väntar på mat, hihihi.

love denise ♥

våren är äntligen här

Vaknade imorse, efter kanske 1½ timmes sömn, och mådde precis lika illa som jag gjort innan jag somnade. Men jag kämpade mig upp och började gå mot skolan, men icke. Gick hem igen och mamma ringde upp och sjukanmälde mig. Sov till klockan blev cirka ett då jag tänkte att det kanske var bra om jag gick en runda. Redan nu mår jag bättre och det blir nog ännu bättre mot kvällen då jag fått träffa lite folk och så, för även fast jag varit hemma idag så blir det träning idag. Tar väl kanske inte i så hårt, men träning blir det.
Just nu sitter jag här med mina popcorn, det enda jag lyckats få i mig denna dag, och lite mjölk. Väldigt mysigt ändå. Satt med mina popcorn på balkongen i solen innan, riktigt varm och skönt! Fast sen gick ju solen i moln, ofc. Men det är sånt man får stå ut med, haha.



Nu ska jag nog ta tag i min svenska. Vi hörs ikväll efter träningen.

love denise♥

lördagskväll

Tack för igår, även fast det kanske blev lite konstigt. However så var det kul i början<3
Orkar egentligen inte berätta massor, men det kommer ju inga bilder, så jag får väl berätta lite iallafall. Började med att äta hos mormor, och sen GÅ hem från sockerbruket, bara för att våra fittbussar inte går som dom ska -.- Men iallafall! När jag väl kom hem så kom Jessica och så pös vi efter lite uppvärmning hem till Jacob där även Peter var. Vi gick in och satt där lite och gick sen vidare ner i källaren till det mysiga biljardbordet, som vart ganska misshandlat efter att jag gått, typ!
Satt där och chilla, skratta och snacka. Faktist en riktigt mysig kväll ändå. Kom hem vid tolv, Jessy somna dirren och jag vid två.

Vaknade vid elva idag. Kom till Jacob vid typ halv ett för att hämta våra saker, men då var han ju såklart inte hemma!??! så vi fick vänta i nästan en timme bara för att få lite vantar och nycklar och shit. Sen bar det hem både för min och Jessys del. I'm just like your guardian angel baby

Planerat inför
dagen med, den kommer vara så jävla bääääst!

love denise ♥

till niklas

tänkte att jag likabra kunde skriva ett inlägg som svar på din komentar, så att alla får ta del av det och inte tar det fel.

Niklas sa att han tyckte att jag skulle vänta med min tatuering och så, vilket många har gjort, men jag vill inte det. Jag har inte tänkt att tatuera mig bara för att ha en tatuering, eller göra det bara för att jag tycker att det är snyggt. Jag vill ha en av en speciell anledning, en som får mig att minnas min pappa, en som får mig att minnas alla underbara stunder med honom. Jag gör det som ett minne av en av de underbaraste människor på denna jord som sorgligtvis lämnat oss.
Hade det inte varit därför hade jag inte gjort det nu, då hade jag tänkt efter extra noga i några år till, men jag vill ha den, ganska nu...
Ville bara ha det sagt, så att inte folk tror att jag gör eller säger det för att ha uppmärksamhet eller något!

a girlnight iinnnn ;*

Om cirka en halvtimme bär det av till Lisa. Går dit med Hannah, hihihi.
OCH JAG ÄR PÅ GGGGG
Nu ska jag fixa mig in i det sista och plocka undan i köket efter min frukost, h3h3h3.

love denise ♥

fundersamt läge

åååhhhh, jag har länge funderat på att skaffa en tatuering på min handled, men kan inte riktigt bestämma mig. Många har sagt att det gör väldigt ont, vilket jag verkligen kan tro på... Men det skulle vara så sjukt fint, undrar lite om jag verkligen vågar, men det lär vi väl se :) haha. Ska prata med mamma om det iallafall, för det skulle vara kul om jag verkligen genomförde detta, för det är något jag verkligen vill. Jaja, vi får se!
Sen har jag ju också börjat tänka på om jag ska klippa av mitt hår, fast det har jag ändrat mig över, fast ska nog klippa det snart, så att jag får det lite tjockare i topparna, annars ser det bara så konstigt ut. blööööööö vad jag hatar det
Nu ska jag nog återgå till mitt tråkande, eftersom att ingen jävel vill underhålla mig. Kommer antagligen ett inlägg till innan jag lägger mig, kanske två om jag kommer på något särskillt

love denise ♥

taco med flickor, sällan liksom?!

Imorgon kommer det ännu en mysig film+tacokväll med mina flickor, antar att det kommer att bli lika mysigt som vanligt.

Idag har det varit en mysig liten dag, gick upp vid ett och stack till mormor för att jobba. När jag kom hem så kom Frida hit. Vi satt och myste lite och gick sen ut en runda, men efter ett tag var hon tvungen att gå hem, och jag var tvungen att städa undan lite, men vi bestämde att vi lite senare skulle ta en sen fika på espressohouse. Det var väldigt mysigt!
Började med en stor capuccino och en hasselnöt och choklad muffins och lite senare en kyckling och bulgur-sallad med vatten, supergott! (förutom det läskiga i botten?.. hihi)
Nu sitter jag bara här och planerar vilka filmer vi ska välja mellan imorn, kan bli klurigt eftersom att alla vill se olika, men det fixar sig säkert, precis som det brukar haha.


shoppingdag med mamma

Gick upp vid ett idag. Har mått jättedåligt hela natten och har knappt kunnat sova alls, inte kul det. Men när jag väl tagit mig upp gick jag i duschen och fixade mig och sånt, sen kom mamma och hämtade mig och vi körde iväg mot väla. Vi började med att gå in på IKEA lite för att kolla, vi köpte lite fina glas och sånt trevligt och två nya stora kuddar till mitt rum, vita denna gången, haha. Pratade även med mamma om att måla mitt rum vitt... Funderar på att göra en guld målning på en vägg då också, eller något sådant. Det skulle vara sjukt snyggt!
Efter att vi var klara på IKEA gick vi över till väla, som planerat. Började kolla efter mina skor på Trampolin, men dom skulle inte komma in förrens om två-tre veckor och jag som verkligen inte ville vänta längre nu, men blev väll så illa tvungen. Gick rundor lite och kollade. Köpte tre tröjor, ett armband, två par örhänge och ett par byxor, eller ja, jeansleggins precis som alla andra, haha.
Men sen, precis innan vi skulle hem, så kom jag ju på att jag hade glömt att gå till Nilson och kolla efter skorna, så jag sprang nästan dit. När jag väl kommer in och ser skorna stå där på hyllan så blir jag så överlycklig att jag nästan skriker. Jag provade dom och mamma gick med på att köpa dom!!! Så sjukt glad är jag nu:) hihihih.
PUSS PÅ MAMMANMIN (L)

   
vita converse, nya modellen, Nilson 599:-
Vit/blå randig t-shirt, Gina Tricot 120:-(?)
jeansleggins, Gina Tricot 299:-
vit&svart bas t-shirt, H&M 98:-
smycken, ur&penn
Men nu ska jag kila och äta med mamma också, isterband och morotsstuvning is the shiet!

love denise♥


äntligen tid!

Så, nu har jag äntligen lite tid över för att lägga in dom jävla bilderna, så skönt. Det blir inga från "före ekebo", för där vart inga bra, men bilderna från strandbaden kommer upp, iallafall dom jag fixat till.









Nu vill inte bloggen låta mig ladda upp fler, har ni tur får ni dom senare.
Men nu ska jag äta med, perfekt timing ju :)

love denise ♥

jävlablääädådå

Ja, min blogg ser ut som ett fiasko och det kommer den att göra tills någon vänlig människa vill hjälpa mig med designen, för jag förstår mig verkligen inte på det. Det går ju inte att lägga in någon egen header till mitt tema? Jävla cp! Men så är det ibland. Men den som vet med sig att den vet hur man gör kan ju gärna säga till mig, för jag hatar att det är sådära!!!

(Och JA! Bilderna ska komma, har bara inte tid idag, eller kanske sen, men inte nu. hihi.)

Dagen började med att Hannah ringde, men att jag senare somnade om, sorry, hihi, inte alls med meningen. Stack ner på Espressohouse och åt frukost med henne, Lisa och Jessica. Vi satt där i några timmar och gick sen en massor på stan. Jag kollade också praoplatser, blir antagligen på torstens, ska bli sjukt roligt! För dom är så jävla sköna där. Dettta blev en väldigt mysig och lyckad dag faktiskt.

För ett tag sen kom Lisa och Marcus, fast Marcus gick igen... Och nu sover Lisa i vår soffa, hon är söt :) Fast jag tänkte att jag skulle göra henne sällskap nu, för sen ska jag med mamma till bion och hämta ut biljetterna & sen äta.
Mellan halv nio och kvart i tolv sitter jag på bion och tittar på Benjamin Buttons otroliga liv, puss på det. Ska bli kul att se om den verkligen är så bra som den verkar, vilket jag faktiskt inte tror... hahah. 

 

love denise ♥

sorry people!

Sa ju att bilderna skulle komma upp, men det blir inget av det, inte nu på ett tag iallafall. Försökte innan men då funkade det inte och nu har jag inte tid, för jag ska fixa min design lite istället. tyvärr, men sånt är livet.

love denise ♥


john maayyyerrr

Nu sitter jag här i Höganäs, eller nej, inte i Höganäs egentligen, för det är ju faktist utanför, i lilla strandbaden & lyssnar på min john mayer - slow dancing in a burning room, för den är så JÄVLA bra! Lyssnade på den i 4 timmar i förgår! Men btb, det är faktist ganska mysigt här. Var precis nere på stranden och fotade, super mysigt, fast väldigt kallt! Hahah. Och ja, bilderna lär läggas upp här senare, bara för att jag är så snällll!

Ska nog gå upp och tjata på mamma så att vi kan komma hem någongång snart, för jag måste ha en huvudvärkstablett med! Men bilderna lär komma med ett litet till inlägg senare ikväll

love denise ♥

ekebo bruttor!

Blev ekebo igår, på alla hjärtans dag med Lisa och Frida, mysigtpysigt värre. Fast vi åkte hem redan vid tolv, iochmed att jag kände mig illamåeénde på då ett tag igen, icke kul alls! :(
Frida sov här, eller ja, sov och sov, varken hon eller jag har sovit alls mycket inatt, jag mådde inte bra och var törstig hela tiden :( fast samanlagt samlade jag väl kanske ihop en timmes sömn iallafall.
Om tjugo minuter bär det av till mormor, för att föna hennes hår, och sen vidare till Höganäs för att fira mammas kusin Helens födelsedag med massor av tårtor och förhoppniongsvis en promenad på stranden. Ska blir helt okej faktist, få något annat än min hemska mage att tänka på ett tag...

(bilder från igår kanske kommer sen, om jag orkar och om där finns några fina, hihihi.)

love denise ♥

I think you were the only light that I ever saw





Gerd Karl Friemann

♦ 18/5 1939
†  8/6 2005

LOV h3h3h3

Äntligen är det fredag, och det efterlängtade lovet har kommit. Har färgat fisas hår idag :) väldigt vackert! Och så har jag även varit i stan med fridis och nu ikväll så har jag suttit och nördat med sandris, mysigt värre, hihihi!
Imorn är det alla hjärtans dag, hihi och då blir det ekebo med frida och lisa :) bäst att vi har kul dåva. Fast det blir det säkert. Här innan och sen vidare dit.


"now if you see me shakin it, please don't be so shy
I'll move a little closer, cause you're my kind of guy"
let's party girls

love denise ♥

positivt negativ, typ

  

En jävla fanhelvetes dag, vaknade med huvudverk och mensverk och lite senare i skolan började illamåendet komma, och så blev jag svimfärdig med, det var ett rent helvete att ta sig genom dagen måste jag säga, men jag lyckades!
När jag kom hem somnade jag nästan direkt i soffan, as skönt om jag får säga det själv! Fast sen var det någon särskilld som inte kunde sluta att smsa mig, så ja... haha!
Men jag gick upp vid sju och hjälpte mamma med maten och så, sen satte jag mig här och mysite med högtalarna och massa mysig nicke&nilla musik. höhöhö
Imorn efter skolan bär det ner till stan med Frida, för lite fika m.m & sen på kvällen komma Lisa hit och så färgar jag hennes hår, blev ju aldrig något sist... för hon hade ju som vanligt inga pengar :)
Fast Lisa är söt, så jag bryr mig inte!
Nu tänkte jag sova igen (a) så godnatt alla älskade trogna läsare.
PUSSSS


jeffla februari

grattis på peter som blir pussaflickor-myndig idag :)

Okej, jag har varit sjukt glad och på topp idag, och det är läääääääskigt! Men jag är ändå sur på februari & lite januari med och resten av månaderna på början av året. VARFÖR är det så många som fyller år nu? jo, för att det var många som föddes under denna tiden för ett antal år sen men då kommer ju frågan VARFÖR föddes det så många barn just nu? Jag blir så frustrerad och jag vet att jag inte är ensam om det. Jag fyller år sent på året, som några till jag känner, men det är jobbigt, sjuuukt jobbigt och irriterand, bara BLÄ.
Jag är väl glad för dom som fyller år tidigt, men vafan, dom tycker inte synd om oss? alla bara skrattar :( det är taskigt.
Jaja, nu tänker vi inte mer på det superduperpositivadenise, det är ju trots allt lov om två dagar!:)
Redan idag när jag vaknade så var jag glad. Kom till skolan och hade svenska, var glad efter det med sen hade vi tyska, skrattade en jävla massa, hade något jävla grej i aulan med. Sen blev det idrott, någon jävla speedball eller vad fan det var? typ snabbar badminton, jävla tardsport. FAST jag var endå glad! Efter det var det lunch och sen 2½ timmars SO - prov vilket gick jävligt bra, kändes det som iallafall, hihihihihi.
På kvällen sen tränade jag, vilket var sjukt kul och nu pratar jag i telefon med lilla frida-flickebarn :) Men nu måste jag plugga matte, böckerna ligger redan bredvid med och ger mig arga ögon bara för att jag skjuter det framför mig heeeela tiden, men nu måste jag ju verkligen ta tag i det.
PUSSSSS


det snurrar i min skalleee

Måndag idag & även Jessys födelsedag, hihih. så ett STORT grattis till henne! :D

Blev träning idag direkt efter skolan som alltid och sen har jag bara chillat. Nu ska jag ner och plugga SO och sen ska jag sova sött i min mjuka mysiga sänga :) hihi.
Imorn blire konfa, det är också mysigt, iallafall med rätt folkkkkk
GODNATTPUSSSS

     

picknik på stranden

Ja, det är väl kanske inte vad man brukar göra i början av februari, ha en picknik på stranden.. Men jag & Hannah är inte normala & det har vi aldrig påstått heller! Det var en jättemysig förmiddag men sören vad trött jag var efter.

bilder från våran februari-picknik

vi började med att packa upp våran fika och sätta oss längst ute på bryggan,


ja, fikan bestod av massa varmchoklad, och några baguetter från hemköp


efter ett tag blev det lite för kallt för våran smak, så vi gick upp bland klitterna istället

vi fotade lite och var söta. sen ringde vi hannahs mamma och frågade om skjuts hem..
& medans vi väntade på henne så sötade vi till oss på några foton till


tack för en underbar dag älskling!

Sen dess har jag bara suttit här vid datorn hela tiden, men jag ska faktiskt gå ner och lägga mig snart. Har ingen teknik imorn så man börjar veckan med 3 timmars sovmorgon, och det är helt perfekt.
& föresten, jag vill tacka dom som läser min blogg :) hihi. statistiken bara ökar och ökar....
Godnatt på er så hörs vi när jag har tid, kanske imorn bitti om jag drömmer något kul eller så.
PUSSSSS

kortfattat "du var mitt allt"

we are slow dancing in a buring room, were nothing but us matters



En bäst kväll ikväll, tack!

Imorn blir det en lång och mysig picknik på stranden med Hannah. Sitter antagligen där hela dagen, vid bryggan skulle jag tro.. Ska bli riktigt jävla mysigt. Jag älskar dig Hannah!

Nu ska jag sova, vi hörs när jag har fått tillbaka lite mer bloggork, fast jag lovar att inte svika er totalt, bara lite haaaalvt.
PUSSSS!

when you love someone but it goes to waste

jag har varken haft tid eller humöret till att skriva och det har jag väl inte ikväll heller egentligen, men det jag ville säga var att imorn så firas jessys b-day @ her place. sjukt kul med flicks ( -hannah tyvärr :(). Kanske skriver lite efter det på söndag, får se vad jag känner för.
Nu kommer det lite random bilder isället, hohoh

         

hos frida

Nu sitter jag här och är osocial hos frida, h3h3h, men vad gör man inte för sina läsare :)
Vi sitter och smått planerar inför kvällen och vi ska väl titta film och käka pizza och kladdekaka och en massor sånt mysigt. Jag och Hannah lär väl fortsätta med våra charader också, hihi(a) sjukt kul!

Föresten, vi var ju på teater på st mikael innan, riktigt kul, speciellt för linn, HAHAHA. så sött.
Men det var trevligt och i slutet fick dom som varit med i teatern vars en syltburk, precis som att man vill ha det, hahahhaha!

Men nu ska jag faktist ta och vara social, så vi hörs kanske sen, hihihihihi.
pusspusspusssss

wihoeeekvälllish

Anna och Lisa kom precis och lämnade ett vårtecken till mig, det tyckte jag var gulligt.
Kemiprovet jag hade idag blev jag faktist riktigt jävla nöjd med, känn på den va! Fast nu måste jag sätta igång att plugga till svenskan och So:n med, helveteockså! Men sånt är livet.
Vid fyra kommer anna och hämtar mig då vi ska till st mikels kyrka, vid ishallen typ för att kolla på någon jävla teater med konfan, mysigtmysigt... hehehe. Sen så blir det bara en snabb hemmavisit och sen bär det vidare till Frida, där jag lär träffa Hannah, Lisa, Sally, Jessica och Alex, ännu en superkväll med film, pizza och en massor av skratt, dom tackar vi gud för! haha.
Nu har Lisa ändrat sig om färgningen fresten, så det blir bara på Hampus på torsdag, eller kanske Frida med, om hon nu kan och så :)
Men nu ska jag gå och fixa till mitt röda fräcka hår, för att jag är söt.
det tror jag att jag har sagt sådära 98 gånger idag, men det är ju sant
Så vi hörs kanske ikväll, när jag är hos Frida.
PUSSSS

-

Denna dagen har varit piss,  den går inte ens att förklara med ord, därför tänker jag inte göra det heller..

Hey girl you know you drive me crazy.
One look puts the rhythm in my hand.
Still I'll never understand why you hang around
I see what\'s going down.
Cover up with make-up in the mirror
Tell yourself it's never gonna happen again
You cry alone and then he swears he loves you.

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend one day this world's going to end
As your lies crumble down a new life she has found.

A pebble in the water makes a ripple effect
Every action in this world will bear a consequence
If you wade around forever you will surely drown
I see what's going down.
I see the way you go and say you\'re right again,
say you're right again, heed my lecture

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend one day this worlds going to end
As your lies crumble down a new life she has found.

One day she will tell you that she has had enough.
its coming round again.

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend one day this worlds going to end
As your lies crumble down a new life she has found
.


en succékväll

Gårkvällen blev en av de roligaste och bästa i mitt liv och det tackar jag Lisa, Hannah, Frida och Jessica för!
Först när dom kom så gick vi ner i stan och hyrde film (a walk to remember) för att sedan gå hem igen och laga mat. Det blev väldigt lyckat, förutom att vi hade köpt för lite, så vi var fortfarnde hungriga efteråt, hihi, sånt är livet! Så isället för mat åt vi mer godis och sånt, och sen började vi kolla på miss secret agent på trean och fortsatte sedan med tvåan av filmen med... Så det blev aldrig att vi tittade på filmen vi hyrde, inte med Lisa och dom iallafalll.. h3h3.
Undertiden det var reklam och så, så bestämde jag och Hannah oss för att leka charader, väääääääldigt likt oss att komma på något sådant mitt i allt, hahahah!
När vi bestämde vilken film vi skulle immitera så lät det ganska mycket såhär:

jag: JAGVETJAGVET!!!! Vi gör askungen & JAG KAN VARA SKOOOOOOOOON :D:D:D:D:D:D:D:D
HaHAHAHahaha, antagligen bara jag och Hannah som fattar, men fasen vad kul det var!
Efter ett tag stack alla hem och kvar blev bara jag och Hannah, vi gick och la oss vid 2 och började då kolla på filmen vi hyrt, och den var ju grymt bra, fast man visste nästan hela tiden vad som skulle hända, men ändå.. Jag tillochmed grät & jag är verkligen inte den som gråter till filmer i vanliga fall... Haha! Vi somnade väl vid fyra någongång.. och gick upp nio idag, för att vi senast halv 11 skulle vara på espressohouse, och det var vi också! redan tio över tio till och med:)
Där satt vi tills klockan blev 1 då jag gick till min mormor och sov en snutt och sen städade, och det gick faktiskt riktigt bra. Sen kom jag hem och sen bar det av till kyrkan, med konfan, för att kolla på eldkvarn och det sög.
Nu ska jag sova (bilderna från igår kommer när hannah är duktig och skickar dom, hon har liksom inte riktigt haft tid än, haha!) Så godnatt på er, så hörs vi mer imorn när jag skriver (L)
PUSSSSS



     


med en hannah i knäet

Hej på en trevlig lördagskväll! Sitter nu efter en lyckad kväll med en mycket trött och söt hannah i knäet, det är lyckat måste jag säga! hihi.
Nu ska vi snart gå ner och fixa oss, för vi ska upp tidigt imorgon och kila ner till espressohouse och vara söta, så mer fakta om kvällens händelser får ni imorgon, hoppas ni klarar er så länge, haha!
Men godnatt nu för fan!
PUSS

RSS 2.0