superjobb

JAG ÄR LYCKLIG! Inte för att skryta.... men dom älskar mig på torstens, specielt diaz, hehehe :)

När jag och mamma åkte mot coop innan berättade hon att bestämmelserna för badhuset äntligen är klara och faka om det hittar ni här: http://hd.se/angelholm/2009/03/31/det-blev-en-zoetrop/. Bra val tyckte jag :)

Som ni märker har jag inte mycket tid att blogga... Tycker själv att jag inte har sådära värst mycket tid för något för tillfället, men det löser sig nog snart.
Har ju varit prao på torstens både idag och igår, väldigt trevligt där! Johan, Mackan och Diaz är ju verkligen de absolut härligaste människorna i världen!!!!! Hoppas på jobb där sen också (a)
Mer fakta får ni någon annan gång, om jag orkar. Nu ska det ätas omelett med mammsen.

love denise♥


lördagskväll

Åååååh, jag är helt magiskt trött. Kom precis hem från alle&co där jag var med Frida vilket var mycket mysigt! Och vi var faktiskt duktiga, så tro inget annat!!! hahah.
Nu ska jag verkligen gå ner och lägga mig så sjukt trött som jag är och imorn ska det planeras med Fridis och lekas nervöst inför praoen.



love denise♥


SURPRISE :D

Har ju inte kunnat skriva något alls om detta i bloggen eftersom att jag vet att Lisa skulle kunna få reda på allt då... Men jag, Hannah, Jessica och Anna har sedan ganska länge planerat inför Lisas födelsedag och nu var det äntligen dags, igårkväll dådå.
Jag, Hannah, Frida och Jessica träffades innan för att fixa och så och sedan blev det en trevlig kväll för hela slanten!



hon blev ganska sur och så när hon först upptäckte var det var hon hade hamnat
men det lade sig ganska fort, när hon började skratta och så, haha :)



efter alla paket och presenter.. ja ni vet hur det är, så åt vi och hade väldigt trevligt.
(& det är lisa som tar bilden.)



sen kollades det tv och så hade vi bara allmänt mysigt.



och sen kom den sista överraskningen, kondomtårtan.
hon tyckte nog om den allra mest :)

tack för kvällen flickor.
love denise♥


smaklig måltid!

Precis sådana ord sitter jag och pluggar på för tillfället, för ett fail på läxförhöret imron får det inte vara, även fast det kommer bli det, hahah.
Mamma ringde för ett tag sen och sa att hon träffat Tommy, vår rektor, och att han hade sagt att jag skulle tenta av tyskan snart, vilket jag är jävligt glad för :) slipper man oroa sig nästa år dåva. + att man slipper en eller kanske två lektioner i veckan :) mysigt.
Konfan var ett helvete, men hem kom jag ju endå faktiskt.
och nu fortsätter pluggandet:)

love denise♥


svenska lektion

Här sitter jag nu och till och med får lov att sitta här och skriva, ibland är Kristina bäst.

Sorry för att det inte skrivits så mycket, men så blir det när man har träningar och plugg hit och dit hela tiden hahah. Ert liv fortsätter nog ändå skulle jag tro :)
Idag efter skolan bär det bara snabbt av hemåt för att äta något och läsa igenom tyskan, sen cyklas det med Alex och Hannah upp till kyrkogården för konfan. Inte för att man vill eller så... Men man blir ju tyvärr ganska tvingad.

Imorn är jag upptagen och kommer antagligen inte sitta så mycket vid datorn, kanske inte på lördag heller, men söndag blir en ren slappisdag :)
Nu ska jag gå och ha musik med mig.

love denise♥

snabbis.

Klockan är nu halv tio och jag har haft en mysig liten dag.
Först blev det skola, såklart, efter skolan kom jag hem och pluggade satan av mig sen blev det gå ut och gå en runda :) var ute i nästan en timme, tills mina tår hade börjat frysa och jag vände hemåt. Åt och lite så med mamma, och snackade om utvecklingssamtalet sen bar det av till nyhem för att träffa oscar, som skulle bevisa sin "manliga" sida för mig, vilket han failade totalt med, hahahahah.... inte ens enligt michelle är han man, så det så!
Nu ska jag fortsätta med mitt plugg, för jag får verkligen inte faila provet imorn.

love denise ♥

varm choklad med glass, hihi

Jaaa, precis som rubriken lyder så sitter jag här med en stor kopp varm choklad med glass i, det finns inget godare, tro mig!
Jag kände lite tidigare att det blev ganska dödstradit på dator och inte göra någonting-fronten så jag smsade Oliwer och vi bestämde att jag skulle träffa honom och Richard utanför Rönne efter att de ätit klart, som naturligtvis ska ta en timme, men är man seg så är man hahahah.
Kom hem vid sju för att äta och sen blev det att sätta sig här igen, vilket jag har gjort i stort sett varenda sekund sedan dess, men då har jag ju iallafall haft min helvetesfanskapssimon och sötishannah som underhållning och sällskap, vilket är väldigt trevligt!
Nu tänkte jag gå och lägga mig och bli av med min nya feber över natten, så att jag slipper kämpa allt för hårt genom skoldagen imorgon (då det redan är jobbigt eftersom att simon lämnar mig ensam med svend och är iväg och praoar) fast jag tror det blir ganska för mycket förjobbigt för mig sen ändå, men det ska kämpas, tro mig!
Men som jag sa, så ska jag sova :)

puss och godnatt
love denise ♥

godismysigsöndag

Har bara varit en massor av mys idag. Stack till konfan med Frida och så, helt okej ändå, även fast jag fick värsta skrattanfallet framme vid alltaret, men det är heeeeelt okej! Sen bar det av hemmåt för att vänta på mina flickor, fast tillslut var det bara Hannah som kom, men det blev superbt ändå!
Nu sitter jag här med mitt älskvärda godis, som egentligen är Fridas men som jag faktiskt övertog och som då nu är mitt och så hoppas det ju på lite bättre tider.
Febern har kommit tillbaka också, vilket inte är jättekul kanske, men skola imorn blir det ändå, för annars kommer jag dö sen.

När jag ändå håller på kan jag dra lite om gårdagen också. Började med att jag gick upp vid elva och städade och så. Sen försökte jag få tag i Frida för att fråga om hon ville hitta på något på kvällen, men då kunde hon inte så jag ringde Hannah istället, men icke, pojkvänner är bara i vägen, jag lovar! Så då kom Jessica och Lisa istället :) det var mysigt, hihi. Efter ett tag kom lilla Frida ändå och stannade heeeeela kvällen, blev även godismys då, för det köptes godis för hundra spänn, hehehehhe. Vi är söta vi.

nu ska jag återgå till att leka cool
love denise♥

före och efter

Bilderna är kanske inte de bästa, men ni får nöja er tills ni ser det i verkligeheten, punkt slut!:)



ska slinga det lite mer och så innan jag blir hel nöjd och i slutet av sommaren kanske jag totalbleker det innan höstfärgen kommer in i bilden... och som det ser ut nu så blir det något i den röda stilen, typ.
(och ursäkta för censuren.)


dopparedagen hihihi

Nu sitter jag här med en stor fet krämbulle framför mig, som mormor var här och lämnade för ett tag sen, vilket var det bästa som hänt på hela veckan. Blev inte någon skola idag heller, sitter fortfarande med min jävla feber och snuva så det räckt åt hela jävla stan, fan va arg jag är. försvinn gärna
Om cirka 2 och en halv timme kommer mammsi och hämtar mig och kör mig till frissan, vilket jag är väldigt glad för. (det lär komma före och efter bilder sen, om jag blir nöjd vill säga.... hehehe)
Nu ska jag bli smällfet och smälla i mig fett!

love denise♥

och äntligen har även våren kommit.

Längtats efter våren har det gjort ett tag nu och äntligen är den här!
Har även idag suttit hemma hela dagen och bara sjukat ner mig, fast blir nog ändå att kila upp till skolan imorn, för jag ska ju faktiskt färga mitt hår :D hehehe. Det är verkligen ett bevis på att våren äntligen är här!
Nu kommer snart även min sjukling till mamma hem och så blir det väl lite mat och så.. och en jävla massa plugg :/ men sånt är ju livet. Sen ska det även ringas till min dearloved Niklas och lite sånt.

vårpussar från er denise.


sjuktvärre.

Klockan är nu halv nio och jag ska snart sova. Ska bara drogas ner först och prata lite snabbt och gulligt med hannhis.
Får se om det blir skola imorn, annars kommer jag nog på fredagis.

love denise♥

tillägnat min bästavän.

Jag har haft en jobbig tid, en mycket jobbig sådan, men du har verkligen hjälpt mig, funnits där när jag behövt det, alltid. Även om det bara varit i form av kramar eller om det varit att jag behövt tröst genom ord, så har du funnits där.
Jag vet att jag kan vara jobbig ibland och slänga ur mig way to much, men du tar det på ett förjävla bra sätt och visar inte för mig att du kanske tycker att jag är jobbig, för jag, har iallafall inte märkt något.
Du tar verkligen upp en stor del av mitt hjärta, du är min bästavän och det vill jag aldrig att du ska glömma.
jag älskar dig hannah bengtsson

     

de bästa ögonblicken i mitt liv, har du delat med mig älskling.

/din denise.

GaalEEEEnskAP

Helt sjukt! Tänkte att eftersom att jag ändå har jättetråkigt kan jag börja kolla lite klänningar och så till konfirmationen, men, men nu, ÅÅÅH jag skulle kunna köpa allihopa.



(alla klänningar hittade på www.republic.co.uk)
Nu behöver jag hjälp med vilken jag ska välja, något förslag?
Och inte bara det att jag hittade till konfirmationen, utan en jävla massa klänningar överhuvudtaget.



Personligen tyckte jag nog, av de som inte ska bli konfaklänningar, att 1, 2, 4, 5, 7 är allra snyggast, men vi får väl se om det blir någon av de :) konfirmationen kommer faktiskt i första hand nu. så se till att hjälpa mig med valet där!
LÅT SOMMAREN KOMMA!!!

love denise♥

veckokoll

innan jag lägger mig till ro, lägger jag bara upp en liten veckokoll =)

måndag
• sova
• plugga
tisdag
• konfa
• plugga
onsdag
• träning
torsdag
• chillllldag & completly ledig! änsålänge
fredag
• minst 6 timmar hos frisören, h3h3.

"måndag morgon?"

Jaaaa, så blir det när man har sovmorgon och sedan märker att man mår som ett as.
Stannade hemma från skolan idag och det blir inte heller någon träning senare, tyvärr. Men plugg, det blir det, en jävla massa plugg, för imorn så är det kemiprov. Om jag nu är kry nog att dra mig upp till helvetet... fan också.

Har precis tryckt i mig lite sallad med bacon för att ha något i mig iallafall och ett glas oboy till detta, riktigt gott faktiskt och nu ska jag lägga mig i min mysiga soffa, eller kanske mammas säng(?) och kolla på ugly betty.
see you later, alligator       love denise♥

södagsmyspys

Vaknade hos Sandra imorse, vid tio, då jag sovit i cirka två timmar, hahahaha.
Gick hem någongång vid två för att lämna min väska och sedan vidare till Frida och lite sånt mysigt då det bestämdes att vi var alldeles för sugna på pizza för att låta denna dagen sluta utan att vi ätit det.
Så Frida kilade snabbt till stallet för att rida av sig lite, som hon behöver lite varje dag, haha, och jag hem för att duscha och så. Vid halv sex stack vi till stan och åt våran välförtjänta acapulco special och drack vars en cola, som jag sedan bytade till en fanta, hihihihi(a) och sedan gick vi bara runt lite i stan, som iochförsig var mycket folktom hahah.
Nu ska jag ta tag i mig själv och plugga lite Kemi och se ska det sovas mycketmycket, eftersom att man har sovmorgon imron.

love denise♥

löööördag såå att det skriker om det!!!



Kom precis hem med Sandra, men det är chill. Eller ja... Precis och precis, haha.
Tack för en lyckad kväll Ola, Anton, Sandra och Johan.

Nu ska jag återgå till min sömn-ställning.
love denise♥

chill-i-dill

nej jag skrev inget igår, förlåt.

 

Vaknade vid 10 idag, men låg kvar i sängen äääänddaaa till klockan blev tolv då jag gick och gjorde mig lite iordning för snart skulle ju Tim komma och hämta mig. När vi var där blev det lite dåliga filmval och så, men sådant får man leva med. Vid sex körde han mig hem igen och nu sitter jag här och väntar på brunkisarna som ska komma hit på middag. Efter att vi ätit bär det av till minisandra för min del, och sen sover jag där inatt. Det kommer nog bli mysigt värre.
Men nu ska det packas och så.

love denise♥


var är våren? inte i skåne iallafall!



Som sagt så var jag på väla idag, vilket blev ganska lyckat iallafall. Kom dit vid fyra, kollade runt lite och så och snackade med Jessika, så nu har jag jobb heeeeela sommaren, om jag inte skulle få på Torstens, Tillochmed på regniga dagar :) Super ju!
Sen shoppades det loss med Sandra och så. Hon köpte två par skor och en massa underkläder, och för min del blev det ett par nya älsklingar till "samlingen" hihi. (de på bilden där uppe) Vi åkte hem vid 7 och gick sedan hem från sjukhuset, då det var snöstorm, och det var jag verkligen inte klädd för! I mina vita converse, skinnjacka och ingen halsduk ha-ha! Men så är det ibland, skönt att vara hemma nu iallafall.
Har sovmorgon till kvart i tio imorn, vilket är väldigt skönt, så inatt ska det soooovas.

Men nu har jag annat för mig, som att fortsätta på den tredje och allra sista delen.
love denise♥

och så var det onsdag

Klockan är snart läggdags, men tänkte att jag skulle få in ett snabbt inlägg innan jag somnar, hihi.

Man kan verkligen säga att dagen varit händelsefull. Började med provet då, gick väl ganska bra, men det sög som fan måste jag säga. Inte precis den roligaste upplevelsen i mitt liv.
Maten sög också, det vill säga att jag inte åt något. Sedan hade vi bara SO kvar i 45 minuter, fast det varade vääääääällllddiiiiiiigggggt länge, tyvärr. Sen slutade man och drog hem med Jessica, Hannah och Anna och genomförde hemligstämplatuppdrag, och det gick också bra. Sen stack dom vid halv fyra och då började jag baka, fast jag mådde illa sen, så jag åt inget, hehe. Sen kom Simon och Hampus och var hos mig till klockan kvart i 6 då Lisa kom för att vi skulle cykla till dansen, där jag mådde bajsilla.
Efter dansen har det bara ätits, duschat och hållt på och nu är det snart kudd-dating för min del.

*en tredelad novell, eller självbiografisk novell, kalla det vad ni vill.
säg till om ni vill läsa
• Och detta var bara början
• Fortsättningen på det hon trodde var slutet
• Livet efter döden
(är bara påbörjad, men är klar ikväll antar jag.)*

love denise♥

tisdagens vanliga vanor

Somvanligt försov jag mig i morses. Varför är det alltid så att jag lyckas göra det på tisdagarna? Ganska konstigt må jag tycka. Men snabbt till skolan bar det av för att ha engelska. Vidare till matten, där vi fick reda på våra prov och jag fick ett lätt VG, så hemskt jävla lycklig. Sen lite kemi och sen vidare till Fysiken där vi hade prov och det gick åt helvete, men ett G ska jag ha iallafall!
Nu harjag precis plattat till mitt morgon o-stylade hår så att det ser någorlunda bra ut iallafall och så ska jag snart klä på mig med, sen om kanske en timme tar jag mig ner mot stan. Tänkte att jag skulle ta bussen innan, men jag känner att jag måste komma ut lite så det blir att gå ner till stan. När jag väl kommit dit köper jag mig en cappoucino, vilket var väldigt längesen, och går och sätter mig på konfan, det är så mysigt! :)
Och sen ikväll blir det väl bara chill, för imorgon blir det bara en enda lektion och ett väldigt långt "prov" om vi säger så.

love denise♥

överskottsmåndag

Mådde pisset igår, på kvällen iallafall men vaknade antagligen därför pigg imorse klockan 5 i åtta, även fast jag börajde kvart över. Inte ens tekniken känndes så jätte jobbig och då är det positivt, fast nu mot kvällen har det segat och jag har fått plugga en massor, vilket vi alla vet hur lite jag tycker om det, men nu blir det allt snart att fortsätta ändå.
Imorn är det konfa och sånt, kanske kilar ner på stan lite innan, vem vet? Eller tidigt till konfan med en kaffe, det är faktiskt mysigt.
Nu ska fisen plugga fysik och sedan sova.

love denise♥

hemligstämplad jessica

Blev en supermysig kväll med min älskling jessica igår!:) Började med att hon kom hit och att vi sen fixade lite och kilade oss ner på stranden och mös med en brasa, massor av ljus, grillade marshmellows och en massor att dricka. I början var det inte ens kallt så vi klädde av oss och kilade ner i vattnet och tog oss ett dopp och kunde sen ändå sitta utan kläder vid vår brasa utan att frysa, fast efter ett tag klädde vi på oss lite ändå.
Senare, vid halv elva tiden kom alexander och mös lite med oss, som dessutom blir sjutton idag på den internationella kvinnodagen, så ett stort grattis till honom! Vi satt där nere till klockan halv tolv och jag sköt tändstickor, min nya hobby. Ska lära alla som vill, jag lovar, jag är king ändå!
   
Det var då vår hemligstämplade kväll. Sen låg vi vakna till klockan halv fem och kollade på filmen Irene Huss tatuerad torso, den var bra, fast boken är så grymt mycket bättre!
Idag har det bara pluggats fysik och städats hos mormor, alexander kanske kommer över en stund sen och så ska jag ju hinna med min teknik ritning med... Men det löser sig!

love denise♥

den olyckliga väntan

Består nu av att vänta på cp-jessica som inte kommer förrens efter klockan sex. Sååå taskig! Men jaja, jag får väl sitta här och dega till döds tills dess kanske tillochmed hjälper mamma med maten sen, vem vet?
Gick inte upp förrens ett idag, riktigt skönt att få sova länge, fast nu är jag trött som ett svin, tyvärr. Efter att jag väl dragit mig upp och duschat bar det av till ÖB och sen lidl och sen vidare till coop med mammsi, fixat med lisas present nu, eftersom att sötnosen snart fyller år :D hihi.
Kvällens planer är som sagt liiiiite hemligstämplade, och myyyyycket mysiga :) ska nog gå och fixa lite med det nu, hihi.


och nu tycker jag att det är dags för våren att komma

love denise♥

fridaynightfever

Jag har så sjukt jävla tråkigt, det är ju nästan galet! Sitter till och med och lyssnar på Flo Rida, herreeegud. Funderar på att gå ner och lägga mig, men har ingen ork att ställa mig upp, men jaja.
Planerat morgondagen med Jessyälskling, jag och mamma kör nog och hämtar henne vid 2-3 någongång och sen sover hon här, och det kommer bli mysigt :) Får väl se vad vi hittar på på kvällen, men vi har våra funderingar ;) h3h3h3h.
Äsch, vafan. Nu skiter jag i detta och går ner och lägger mig.
godnatt & drömsött

love denise♥

face down

JAG KAN BARA INTE SLUTA LYSSNA. den är så sjukt jävla bra
http://www.youtube.com/watch?v=g1ENjfLNVdg - orginal
http://www.youtube.com/watch?v=CnwDFEnKJRc - acoustic

Detta är då vad min fredagskväll tillbringats med, helt okej. Funderar på att sova snart, eller sitta här hela natten typ. Får se hur det blir med det, men skriva mer nu ska jag inte iallafall.

love denise♥

en tom fredagseftermiddag

Slutat skolan nu, vilket var jävligt skönt. Hade matteprov idag som faktiskt ändå gick hyfsat, vet att jag fick G iallafall. Sen bara massor av chill och så.
Har ingenting planerat idag överhuvudtaget, hoppas på att jag kanske får ett litet telefonsamtal sen, vi får väl se. Annars får jag väl ligga hemma och feta mig ikväll, vilket också kan vara mysigt ibland.
Nu ska jag sluta skriva, för jag har ingen ork.

love denise♥

dans med krossade höfter

Det känns verkligen som att höfterna är totalt krossade och helt borta nu, aj!

Idag blev det en mysig dag på stan med Lisa och Jessica. Först gick vi runt och letade prao plats till dem, fast det failade men sen kom dom på perfekta idén (som jag inte får nämna här, för dom är rädda att någon ska sno den). Sedan fikade vi lite på graffitti, en kycklingsallad med bakad potatis och en bit bröd och såklart en cola till, supergott som alltid!
Sen bar det av till Jessys konfa för att spela GuitarrHero, det failade :( fast kul endå :D och sally på rosa pantern, tönt!
Sen gick jag och lisa och köpte smink till mig, blev en ny mascara "nivea volume nanodefinition" och en ny foundation lumene "double stay mineral makeup" som skulle vara extra bra till mig och min hy, eftersom att jag har utslag och exem nästan i hela ansiktet, och så fick jag även en provflaska på DKNY's nya parfym Donna Karan NewYork och den luktar jättegott! :)
Det bar sedan vidare till Supermarket för att köpa mars och sen satte vi oss vid ån i en timme och bara satt, mysigt, fast började bli kallt sen... så vi började gå mot dansen. Vi tränade, jag krossade höfterna och träningen var allmänt fail.
Nu ska jag snart plugga lite matte, vilket jag verkligen behöver! Och sen blir det att sova för min del... :)

love denise♥

jobb och bra betalt

Kom hem från jobbandet för någon timmar sen, mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara.

Var skola idag, helvetet själv om jag får säga så, och så kramer som lyckas springa rakt in i en dörr av glas... Lyckat värre! Men killen får la krya på sig ändå. Fick stanna kvar länge på IUP:n för att Ewa är en bajs och sen blev det brottom satan efter det. Började med mormors hårfönande och fick hundra spänn där och sen övergick jag till att fixa till mig själv, jag som inte tvättat håret på fyra dagar... Så jag kan ju säga att det var gaaaaaaaaaaanska äckligt idag.
Efter det kom mamma hem och hämtade mig så körde vi iväg, för att vi skulle börja jobba klockan fem. Jobbade som servitriser på en gamlingsfest, riktigt härliga människor dom dära asså! :) Där blev jag 600 spänn rikare och nu är allt perfa, nu har jag pengar till både mascara och foudation som jag suktat efter vääääldigt länge, hihi. Jaja, tillbaka till jobbet. Vi diskade och höll på tills klockan blev åtta då det var dags att kila hem, och nu sitter jag här.
Imorgon efter skolan bär det av ner till stan med Jessica, kolla runt lite och så med min nya förmögenhet och sen kanske planera lite över en fika? Om jessy har pengar såklart :) Och sen bär det vidare av till träningen, om jag nu mår bättre, vilket vi lär se imorn.

jobbekläderna denna kvällen, ändå ganska vackra, eller?:) 

love denise♥

skola & engelskalektion

HEJJJJJJJJJJJ
jag har engelska :) och det suger :(
vi gör ett spel med 8a, och det suger ännu hårdare
jag gör frågor om författare och det suger hårdast
Vem vet liksom någon om Ernest Hemmingway? Jo dock inte jag iallafall.

PUSSOCHGODNATT
love denise♥

nightynight

Nu är det väl även dags för lilla mig att sova, klockan är ju ändå snart halv elva.
Eller ja, om det blir sova vet jag inte, lär väl tänka ganska mycket, vilket kan vara ganska skönt ibland, fast inte när man verkligen vill sova... Fast jag tar med mig ett litet sött block och skriver ner mina tankar, så ska vi nog se till att det går bra tillslut.
Sovgott & Drömsött

love denise♥


omringad av cola och godispåsar, nyttigt så det skriker om det!

Nu är klockan åtta och jag måste göra två matteläxor, diskutera SO:n med mamma och packa upp min väska med, innan vi ska äta. Kan bli stressigt... Packa upp kan jag ju faktiskt göra senare ikväll... hihih.
Fast resten måste göras, tvärr. Börjar väl med matten dirren efter detta :)
Har suttit här nästan hela eftermiddagen med cola och godiset från lägret runt mig, och bara ätit och ätit, för att Niklas är rädd att jag ska försvinna typ. Fast jag förstår honom, men jag måste ju faktist inte äta bara godis och sånt :( och nu mår jag bara ännu värre, fast jaja. Försvinna lär jag ju inte göra nu iallafall!
away and gone in the matteböcker

love denise♥

ingen träning..

Har haft en sjukt jobbig dag ändå... Bara mått skit hela jävla tiden, bara frustrerande. Jag åt nyss det första på dagen, för min "frukost" blev inte av... och då blev det en macka, vilket inte heller mättar precis, fastjag får väl hoppas att mamma gör något gott till kvällsmat istället då!
Blir inte heller någon träning för min del, för jag tänker inte göra massa pikéer och må skit och blä, så nej. Och mormors hår fixas imorgon, då jag även blir inslängd som servitris på en gamlingsfest i några timmar och tjänar femhundra kronor :) vilket är väldigt generöst! + Hundra kronor från mormor då, hihi. Så imorgon är man sexhundra kronor rikare..... H3H3H3H. 
Nu fundrar jag på att sova en stund, även fast jag vet att jag kommer ångra mig snart, så tänker jag ändå att det är smart, men vafan, det löser sig.

love denise♥

mådags-sovmorgon

Ååååh, det finns nog inget bättre än dessa sovmorgnar, helt sjukt underbara! Här sitter jag liksom tjugo över tio och har varit vaken i en halvtimme och börjar inte förrens om fyrtio minuter, vääääldigt skönt. (och om ni undrar varför jag gick upp så tidigt var det för att jag tänkte duscha... men sen kom på att jag har träning ikväll och måste duscha då, så det var fail :()
Nu ska jag äta mitt godis till frukost och chilla till klockan blir tio i elva, hihi, sen gäller det att gå upp mot skolan och en idrottslektion.

love denise♥

och så var man hemma...


Okej, det är kväll och så... Men har varken orkat eller haft tid till att skriva och skicka upp bilderna och så... Men det kommer, tro mig! h3h3.
Vi hade ganska trevligt ändå, började med att bädda och sånt när vi kom dit, och lite upptäcktsfärd och mat. Sen blev det samling i en lokal, eller kyrka och så där vi lekte och höll på. Vi var klara vid elva och sen somnade vi väl vid två någon gång.
På lördagen gick vi sedan upp vid åtta för att äta frukost halv nio. Sen samling i kyrkan och så delades vi upp i grupper och så gjorde lite saker, fick kameror och fotade först, sen skulle vi göra något med händer... Fast jag mådde illa så jag gick och sov i några timmar och det var ju också något galet sjukt skönt! Sen blev det att äta och sen fick vi sjunga med "gubben med ös" som anton kallar honom, vilket vi också kan förstå! Efter det, lite senare på kvällen hade olika grupper fixat lite roliga sketcher som vi fick se i fikarummet :) riktigt roligt! Sen var det mässa då vi fick tända ljus, sjunga och sånt mysigt. Sen skulle vi "sova". Jag gick in till Filip och dom och somnar nästan där, men vid fyra ångrar jag mig ändå och vill tillbaka till min säng men då var det låst... så jaha. Där var jag, utomhus, utelåst, helt ensam. Fast jag gick upp till Rebecca och satt sedan uppe med henne till klockan blev sju tror jag, ganska mysigt ändå, vi med våra kortlekar. Sov sedan i elins obäddade säng, utan både kudde och täcke.
En knapp timmessömn inatt och sen var det bara frukost, samling och en liten promenad och sen fick vi åka hem, vilket jag tror att alla uppskattade.
tack till alla som gjorde helgen till var den var<3

och här kommer det lite bilder:)

tack för helgen flickor<3 och förlåt.


väldigt, väldigt sexigt min vän!

filip, jag och levin hade en foto-grupp tillsammans, och tång-ringar is the shiet


sen badades det, h3h3h. jag maja anna felicia tove och calle vart modiga:)
fast jag var lite mer än alla andra, såklart... och var i alldra längst ;)



Sen finns det inte fler bra bilder nästan, och jag orkar inte lägga upp heller så ni får faktiskt klara er utan :)
Nu ska nisen nannakudde ända till halv tio imorgon, för hon har ju faktiskt sovmorgon som tur är.

love denise♥

RSS 2.0