west side story

Sitter nu hos Hannah efter en underbar kväll med mina två favoriter, plus en annan, av ett annat kön. Min lilla gulleprins.

Jag berättar lite mer om kvällens händelser och så imorgon, är riktigt trött nu så vi tänkte lägga oss och titta på en film, West Side Story och antagligen somna. Och snacka skit såklart, hehehe,

Godnatt mina vänner!

just one smile

Sitter nu här, vid datorn, vilket man brukar göra om man skriver i en blogg, hehe.
Kom hem för en halvtimme sen då jag hade varit i stan med mammsen, där vi kollade smycken och lite så. (och köpte en present till hannah, som är hemlig framöver, dvs i SEX dagar till ;).
Mamma stack precis, för hon ska till höganäs och lite sånt mysigt till hennes kusin och så ikväll. Det betyder att hon lämnar mig ensam med mina vänner, snällt mammsen! Glad jag är nu, hehe.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det jag vet allda mest exakt är att jag ska sova hos Hannah... Om jag ska vara ärlig är det nog det ända jag vet, haha. Men det löser sig senare. Oliwer ska ju ringa och så, vi får väl hoppas på det bästa! Fast allt är bra så länge man är med dom man älskar, och det är jag ju ikväll, hihi.

Men nu tänkte jag gå och fixa till mig lite smått, och sen vid sex bär det av till Hannah för lite mat och sånt gulligt.
Vi hörs imorn, då kanske det kommer upp lite bilder också.
Ha en trevlig valborg! :)

disconnect

Mormor kom och hämtade mig tre. Där började vi med fika och sen fönade jag hennes hår. Efter det började jag dammsuga, precis som vanligt, men halvvägs blev jag avbruten av en knackning på axeln, då skulle mormor fråga mig om jag var sugen på att ärva några av hennes skärp, och självklart var jag det!
Så nu har jag helt plötsligt införskaffat mig 16 nya skärp, så tack för det mormor.


Efter att jag var klar där så kilade jag ner i stan och åt lite och sen vidare till träningen. Idag blev det träning tillsammans med grupp 4, och det var väl helt okej.
När träningen var klar så ville mamma ha med mig när hon handlade, så så fick det bli och hon var också extra snäll idag, av henne fick jag en inpackning till mitt stackars hår som snart trillar av. Fast jag ska ju faktiskt klippa mig snart med :) Så jag får väl hoppas att det blir bättre då!

Men nu kom oliwer :) skriver kanske mer sen.
Puss!


now living with you

Kom hem från skolan för en halv timme sen, då jag var riktigt sugen på en fika i solen med en tidning så precis så fick det bli!


Nu tänkte jag sitta här vid datorn ett tag och sen bär det av till mormor och sedan vidare till träningen. Vi hörs ikväll.
Puss!

I'm not dead, I'm just living in my head

Nu är det snart dags för mig att sova, precis som alla andra kvällar vid denna tiden. Men jag tänkte att jag kunde hinna med att slänga upp ett litet inlägg innan jag stängde av datorn på riktigt.

Ikväll har jag pratat lite med Emilia och vi kom fram till att det är mindre än TVÅ VECKOR tills dom kommer ner, jag längtar såååå tills dess! Går knappt att beskriva.
Jag har även ätit som en galning, dvs godis, mackor, bullar, frukt, och panpizzor. Mensmatvanan kommer nu... hahah, tyvärr.
Innan fick jag även ett supertips av min vän Madeleine om att hon hade fixat pronails för hundrafemtio kronor och nu har jag fått numret av henne med, så jag antar att jag ringer någon gång i veckan och beställer tid... Tänkte tjata lite på mamma så kanske hon betalar, annars kanske jag gör det efter konfirmationen eller innan skolavslutningen istället. (Då jag även ska klippa mig!) Så om hon inte betalar så får jag väl klara mig med mina egna hederliga naglar ett tag till. Det löser sig säkert!
Om det är någon som är sugen på detta är det bara att fråga om numret, så har jag det åt er!:)

  

Nu ska jag gå ner och fixa mig och vänta på att Oliwer ringer, sen så blir det att sova för min del. Vi hörs imorn!
Godnatt & sovgott! ♥

summerair reminds me of you

Sitter nu här, efter konfan, med en panpizza ala' Denise. Väldigt gott, hihi.

På konfan blev det lite foto och så gick vi igenom allt, som vanligt, haha. Fotot blev nog ändå ganska bra, även fast jag hatar att le med öppen mun och vi var jättetvungna till det... Men det löser sig säkert.

Dags att käka, kanske hör av mig senare.
Puss

it makes me cry

Började med orientering i skogen idag. I en björkskog då, såklart! Så jävla fånigt, men man får ta livet som det kommer.
Efter orienteringen var det meningen att vi skulle ha vår fysiklektion men jag kunde knappt varken se eller andas, så jag stannade hemma och sov istället.

Nu har jag precis fixat till mig lite till fotot med konfan & dit det bär om 10 minuter då mamma hämtar mig för att jag ska slippa vara ute för mycket. Tack!
Så nu ska det sista ordnas och så ska jag äta en macka med.
Puss & Kram :)

när vi gräver guld

Skola, ungdomsmottagning med flickorna där ja, hehe. Helt okej. Kanske råkade komma hem ett tag för tidigt, men det håller vi käften om.
När jag kom hem somnade jag en stund, åt lite och sen vid kvart över fyra bar det av till träningen, som jag precis kom hem ifrån. Började med det vanliga och sen cyklade vi vidare till rönne för att träna ett tag på scenen också och det gick verkligen bättre än förväntat. Har nog aldrig kört på så. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv.
På lördag är det genrep, det vill säga att det inte är efter valborg iår vilket är skönt. Får väl se hur jag mår då, hoppas på det bästa som vanligt....
Nu tänkte jag käka lite med mamma, sen duschas det och imorn blir det orientering och fotodags på konfis.

"smaklig måltid denise!"
man tackar vännen min. :)

fööörlåt!

Jag ber tusenfalts om förlåtelse, men jag varken hann eller orkade blogga den lilla minimala tiden jag fick över, men ni får ha överseende över detta....

I går, det vill säga lördagen den 25 april, så var det Jessicas konfirmation, där jag var med Frida. Jessica var supersöt och Cicci och Vera sjöng sjukt fint :)

Kilade hem till Jessica efter det, där vi inte vågade vara med hennes släktigar för att, iallafall jag, tyckte det var pinsamt, hehe.
Senare på kvällen åts det pizza med brudarna i stan också, det vill säga Jessica och Hannah, Frida kom igen lite senare. Jag måste verkligen säga att det var en underbar och trevlig kväll. OCH DAG! =)


Idag, söndag.
Började med att gå upp vid åtta då jag fixade frukost på sängen till mamma, duschade och en massor innan Hannah kom och mötte upp mig innan gudstjänsten som började tio. & gud i himmelen vad fint hon sjöng!!! Det är min flicka det:)
Efter att vi varit i kyrkan pratade vi lite med Marie om nästa år och sen kilade vi vidare på jakt efter baguetter, men icke. Affärerna har inte förstått att man äter, även fast det är söndag, haha, så det fick bli vars en kinabox istället.
Vi cyklade ner på stranden och satte oss på bryggan med vår mat och mös med lite tjejsnack, sånt som vi behöver ibland. Efter att vi hade blivit mätta och belåtna fortsatte vi med vår lilla utflykt ner i sanden där vi tog lite söta foton och så, och sen drog vi hem. Tack för en underbar dag älskling.
 

Påvägen hem mötte jag min andra älskling som nästan precis kilade vidare, vart han nu skulle, haha.

Imorn blir det skola, antagligen doktor och träning mellan halv fem och åtta, ink en halvtimme på scenen. wish me luck.
Nu är det verkligen dags för mig att sova så att jag kommer upp till våran underbara dubbeltimme med Svend. Puss & Godnatt!


frida & denise, en klassiker i repris

Skolan var väl som den brukar, fast fick reda på lite trevliga saker, även några mindre trevliga, men det lever man med.
Hade VG på mitt matteprov, super denise!
Hade ett klart G+ på biologiprovet, hon tror på mig! hehe
Hade bara ett fel på tyskagrejen, fett gutt.


Efter skolan stack jag direkt till stan med Frida, där vi började med att gå till banken för att hämta mitt Id som äntligen kommit. Kilade sedan vidare till Torstens och pratade med Therese (och Mackan, hahaha.) om sommarjobbet, och dom ville definitivt ha in mig, så runt fem veckor av sommaren hittar ni mig där, mellan åtta och tre ;) hehe.
Vidare till Grafitti och deras uteservering på baksidan med en smarrig bit kladdkaka och en trevlig stund med lite allmänt snack om allt möjligt.
Efter detta införskaffades en present till Jessica, som jag tyvärr inte kan visa här... Kollade även lite present ideér till Oliwer som fyller vuxen om två veckor.
Lämnade sedan Frida vid bussen, då hon skulle till stallet ett tag och drog vidare till mormor för att tjäna lite pengar och när jag sedan var klar där så gick jag ner på stan igen för att beställa tid för klippning, dagen innan skolavslutningen.

Lämnade "The City" runt halv fem tiden för att gå till mamma och möta henne för att då hämta Frida i stallet, då vi skulle vidare in till Helsinborg och köpa skor till mig och konfan såklart.
Köpte tre par och ska i nästa vecka även köpa mina gladiatorsandaler som är jävligt efterlängtade!
Fortsatte färden till Rusta där jag & Frida hittade världens coolaste Parasoll som vi lättfett ska köpa och ha på stranden i sommar! Och så hjälpte vi även mamma att köpa en matta & ja... det blev den som jag ville ha, som vanligt ;)
Nu stog äntligen Väla på tur, för jag var tvungen att köpa ett nytt hårspray, eftersom att alla min andra på något mystiskt sätt tagit slut, hahah...

Imorgon är det Jessicas konfa. Jag och Frida är nere i kyrkan redan halv, om inte tidigare. Då jag förhoppningsvis är jätte söt i mitt lockade hår :)

Nu är jag jättesugen på att sova... Men jag håller mig nog vaken ett tag till, Me, My computer and I, hehe.
Godnatt för senare ikväll iallafall.
Puss!

denisekväll.

Kvällen blev supermysig och en riktig success, något jag verkligen behövde var att ta hand lite om mig själv för en gångs skull och det var precis vad jag fick göra igår.
tack denise! :)





summer fashion

Kvällen har börjat lite smått. Började med att hämta pizzan vid fem någon gång, så jag har ju hunnit äta och hålla på.
Efter maten unnade jag mig att "fönstershoppa", fast på internet såklart ;) haha. Så nu har jag hittat vad jag kommer att springa rundor i i sommar, förhoppningsvis iallafall.

the day/party wear


accessories


beach wear

Fast bikinisarna är jag lite osäkra vid... får väl se om jag hittar något annat snyggare :)

Nu är det dags för mig att sätta igång med den riktiga denisekvällen. Kanske hörs när jag är klar ikväll, för nu börjas det.

puss!

update

Har nu suttit ute i några timmar, kändes som att det var dags för en update och "planer-för-ikväll" tajm.
Blev lite matte och så, cirka 40 tal kanske, hehe, lite glass... och så kanske jag råkade somna ett tag, men oliwers sms väckte mig ganska fort tyvärr.
Han ringde mig för ett tag sen också, så det blev en mysig stund med honom i luren och då förbjöd jag även honom att komma hit idag, för denna dag ska bli MIN dag. Jag ska skrubba kroppen, ha ansiktsmask, måla naglarna, sitta i fotbad och en massa mysigt, för min mamma är inte hemma! Det ska verkligen bli underbart, hihi.
Det ska även ätas mysigt, funderar på att köpa en pizza och sätta mig och mysa med massa ljus lite senare, eller ja, om två timmar kanske, det skulle vara mysigt, fast kanske inte så roligt att göra det själv? Men det får jag ta!
Kanske även sätter på en mysig film eller så om det inte går något på tv, som jag kan titta på. Vi får väl se, hehe. 
 
  
och såhär har då min sköna eftermiddag sett ut :)

Nu tänkte jag iallafall dra mig tillbaka till min plats i solen. puss mina vänner.

skoldag? in my ass

Kom hem från brandstationen för ett litet tag sen & där har jag tillbringat all min tid sen klockan nio i morse precis som 600 andra personer, mycket trevligt. Vi skulle egentligen haft musik om en timme eller så, men lilla Berit var alldeles för trött så vi slapp den och slutade då istället 2 och en halv timme tidigare, mysigt!

Nu tänkte jag lägga mig på balkongen i solen. Sol + matteböcker = pardiset... om man nu bortser från matten vill säga, haha!

Puss på nosen, vi hörs kära blogg.

hard work, work!

Sitter i skolan, i datasalen nu och arbetar med nämnder och förvaltningar. Mycket, mycket roligt....
Jag menar... Allllla är ju jätte intresserade av Leif Franzon!


& här har vi ju då Leif i egen hög person, hehe

Ikväll blir det träning med alla kläder och så, ska bli kul att se hur det kommer att se ut med allt rosa, rött och guldigt som vi ska ha på oss. I den ena dansen då... ha-ha!
Efter träningen träffar jag nog Oliwer ett tag och sen ska jag sova min välförtjänta skönhetssömn.

Puss!

just being here.

Redan tisdag kväll. Dagen har gått så in i helvetes fort!
Det blev konfa, vilket var chill, men jag kom på att hoppa hopprep i högklackat och kåpa är väl kanske inte det lättaste man kan göra eller så, men det ska nog lösa sig på något sätt!
Efter konfan mötte jag Hannah vid bussen och sen gick vi till koffes, för att hon var sugen på glass och även på att bjuda lite på mig så det tackar vi henne för! Under den lilla tiden vi var kvar i stan hann jag även pussa snabbt på lille Oliwer innan vi sedan kilade vidare hem för att mysa lite med Frida tidningar och sexsnack, hihi.
Plundrade hennes garderob lite snabbt innan jag kilade hem, så ett linne fick jag med mig och imorgon ska hon få tillbaka sina andra kläder som jag haft ett tag nu. Till nytta har de varit iallafall! Så tack för lånet där med! =)

Nu har jag precis duschat och tänkte snart gå och packa ner mina saker till dansen imorn och sen ska jag föna mitt hår och gosa ner mig för att äntligen nanna gott i min säng tillsammans med mina underbara kuddar som för en gångsskull inte är helt nervaxade av någon specifiks vax... heheh. & gissa varför?!?!? för att den specifika personen inte längre får röra min säng de dagar jag inte är extremt snäll! Det vill säga nästan aldrig, heh.

Men nu blir det att dra sig ner för trappan.
Puss och godnatt.

dagens outfit

Slutade redan för en timme sen eftersom att lilla Emma, vår fysiklärare, skulle till tåssjö med NO-profilen. Och sen snackades det ihop sig lite med Ewa så slapp vi även IUP:n.
Nu sitter jag här med en liten godisskål och väntar på att mormor ska komma och hämta mig för att jobba lite, sen precis innan fyra bär det av till doktorn med min mammsi och sen direkt vidare till konfan. Efter konfan så möter jag upp Hannah i stan, då hon kommer hem från Viktor och så går vi tillsammans hem till henne för att mysa lite tillsammans nu ikväll! :)

Jag tänkte mig faktiskt att ni skulle få en liten dagens outfit idag, det händer inte ofta... Men ibland så!

Skor, Converse - Nilson 699kr
Jeanskjol - H&M
T-shirt med tryck - Lindex(som jag snott från hannah, hihi)
Kofta - MQ(?)(som jag även den snott från hannah...)
Armband, tjock kedja - Pappas gamla
Armband, svart och vita stela - Ur&Penn 29kr /trepack
Armband, tunn kedja - Mammas gamla

Nu ska jag tacka för mig och jobba som ett svin hos min gumma till mormor.
Vi hörs nog lite senare ikväll! Puss&Kram

the mixed tape.

Äntligen hemma från månddagens träning. Det börjar närma sig nu, det är faktiskt riktigt nära. Vi har cirka 2 träningar + genrep och så kvar, så man börjar faktiskt känna av nerverna nu.

Har inte så mycket att skriva, för måndagar är aldrig händelserika, det är nästan aldrig mina dagar som ni kanske märkt på de senaste inläggen, men det verkar ju finnas vissa som tycker att det jag skriver är något att läsa, eller iallafall kolla lite snabbt på någon gång om dagen och dom tackar jag hjärtligt!

Nu ska jag nog sy det allra sista på mitt linne och fixa lite med min klänning.


PUSS DENISE. =)

mysig morgon

Klockan är halv tio, jag har precis gått upp och solen skiner som aldrig förr.
Precis så är det när man har sovmorgon på måndagar, för det mesta iallafall... Och det är nog det absolut bästa som finns. Att bara sitta i solen med en macka och ett glas oboy, fy för sören alltså!
Tänkte att jag snart ska måla min andra hands naglar också, för det orkade jag inte igårkväll när jag väl höll på, så det får jag väl göra när jag skrivit klart och ätit upp. Sen blir det lite klädväljande och så och sen bär det av till idrotten där vi ska ha dansuppvisningen i aulan, JIPPIE... hehe *host*

puss&kram skumbanan (=


söndagskväll

Nu är helgen helt slut och nej jag har inte haft någon tid alls att blogga. Sorry.

Sitter och pratar med Hannah i telefon just nu och hon gör mig glad vilket jag behöver idag efter händelsen på coop. (Få personer vet vad jag menar och fler ska det antagligen inte bli.)
Inga detaljer om helgen dras, men den har varit mysig och riktigt rolig förutom städandet då vill säga, nu tänkte jag lägga mig och sova, eller ja... snart iallafall för jag har ju faktiskt sovmorgon till klockan elva imorn.

puss och godnatt sötgurkor!

fredag och hårfärg

Och så sitter man här igen med hårfärgen i håret... Eller denna gången är det ju faktiskt blekning. Hoppas jag blir nöjd med resultatet, för leka med hår är ju det jag älskar som mest, typ. Och är det något jag gör nu så är det att leka, haha.

Lite senare kommer Oliwer över, vet inte riktigt vad vi gör, förhoppningsvis chillar på balkongen, vilket är det ända jag har någon ork till och senare ikväll har jag inte en aning om vad som händer men jag har inte heller någon ork att fråga rundor.

Snart dags att skölja ur, före-efter bilder kanske kommer sen.

puss! :)

lajka pluckhest

Efter två timmars biologiplugg har jag äntligen lärt mig hela cellen, med cellmembran och hela köret!
Nu är det dags för mig att sova, snart iallafall... ska hjälpa mamma med lite grejor först och sen äts det djungelvrål och glos tv, men sen då fan asså! haha

godnatt sötisar :)

plugg-torsdag

Skolan och så var chill. Kom hem och fikade glass och snackade allvarligt skit med Hannah och flöjde sedan henne ner till stan där jag senare träffade Marcus. Han är en mycket underlig snubbe, lita på mig. Hängde med honom hem ett tag och sen hämtade mamma mig. Nu har jag precis pluggat men jag är skithungrig så då sätter jag mig här och tänker på cheeseburgare och kanelbullar istället, fail denise FAIL. Men det tänkte väl inte jag på... haha.
Imorn har jag sovmorgon till kvart i tio och biologiprov efter det, även inlämning av 3 o-gjorda matteläxor och jag kommer faila på provet vi har nästa vecka :(

jag saknar min kusin också.


puss!:)

ljuva sommar

Ååååh. När jag cyklade till dansen innan märkte jag verkligen hur fint allt är nu, gräset är grönt, himlen är blå, det är varmt och allt börjar att blomma. Det är så jävla mysigt.
Fast nu sitter jag ju med denna jävla allergi, det kliar på kroppen, i ögonen och i halsen, jag bara hostar och hostar och min näsa slutar bara inte att rinna, inte för en sekund. Men i nästa vecka bär det av till en doktor för att få mer medicin för det och det ska bli jävligt skönt!

Som sagt har jag dansat idag, i stort sätt hela dagen. Det började på idrotten i skolan, där vi har vårt lilla dansprojekt (förövrigt är vi klara med dansen nu, ska bara lära Sally resten nu). Vidare fortsatte det efter skolan då vi stannade kvar och "finslipade"... hur man nu gör det med dessa människor, men jaja! Efter det kom jag hem, vilade snabbt och sen bar det av till dansträningen för ännu mer dans, så ja, man kan väl ändå påstå att jag tränat, varit aktiv och dansat idag iallafall.
Men nu, nu borde jag sitta inlåst på mitt rum och vara fastklistrad vid mina biologiböcker, för på fredag har jag biologi prov och jag kan ingenting... och då menar jag verkligen ingenting. Vad består en cell av liksom?

Efter skolan imorn så ska jag tillbringa lite tid med Hannah och det behövs, jag saknar henne något fruktansvärt mycket. Jag antar att det blir lite chillande och så, tills hon ska till konfan vid fyratiden.

biologitajm nu, tyvärr... jag LOVAR att jag ska bli bättre på mitt bloggande!:)

puss och kram

sista helgen.

  • Dålig uppdatering, men vafan, ingen bryr sig ändå.
  • Hannah har äntligen kommit hem och jag tänker tvinga henne till ett telefonsamtal ikväll.
  • Det är fint väder ute, och det tycks om riktigt mycket!
  • Imorgon börjar skolan igen och det hatas starkt.


    Igår började det med kyrka och sånt och sedan bar det av till Väla med mamma. På Väla införskaffades det kläder till konfirmationen och lite mat och så, det vill säga första maten jag ätit på 2 dagar eller något i den stilen... Sen stack man hem och duschade och höll på och sen vidare till Frida för att träffa henne, Lisa och Jessica där.
    Där fixades det till snygga tjejer och sen vid halv tio bar det av till ekebo för en mysig kväll med brudarna, vilket blev väldigt lyckat må jag säga!
    Efter det sovs det hos Frida och imorse mös vi till det med frukost ute i solen.

    Nu ska jag ta mig och sätta mig ute på balkongen med mina matteböcker och hinna jobba ifatt lite och sen blir det att städa och hålla på lite ikväll, mysigt värre! hahha.

    här kommer bilderna på de införskaffade konfakläderna också, vad tycks?:)

    klänning från Gina Tricot, 249:-


    även koftan är från Gina Tricot, 199:-

    Matte, here I come!....
    PUSS



säääänkta intagspoäng!

Okej.... Lite för tidigt att bli glad kanske... Men endå!
Intagspoängen för gymnasiets har sänkts en hel del iår och förhoppningsvis höjs de inte allt för mycket tills nästa år!
Frisör ligger på 225, så änsålänge är jag ju bara fem poäng ifrån, vilket är förjävlarns bra! Bara ett år kvar nu ju! :)



Oliwer stack nästan precis och nu sitter jag här med min cola som jag nyss drack upp, hahah. så fail
Ska nog snart hämta vattenmelon vilket jag är jävligt sugen på och det är typ min frukost. Men sånt är livet. Ska snart sova också så att hela förskylningen försvinner och jag kan gå ut och röra på mig igen.

vattenmelons time.

PUSS

onsdag.

Igår blev det ju grillning med Frida och Jessica, det var supermysigt men jag orkar inte dra massa detaljer.

Vaknade imorse, med en ännu sovande Jessica i sängen bredvid. Ringde Oliwer ett tag och sen blev det att gå och öppna för Frida. Vi drack lite varm choklad och hade det allmänt mysigt i några timmar. Sen när de stack så började jag städa, spola ner min döda fisk, tillsist så duschade jag även och efter det så kom Oliwer hit en sväng, innan träningen.
Och ja... Träningen, den gick åt helvete, jag var verkligen helt borta.
Nu sitter jag är med hustler, kakor, apelsin och feber. Mycket rolig kväll! Men jag ska snart sy mina leggins hade jag tänkt.

hej så länge & puss

solstädning


      
Nu är det måndag och man börjar faktiskt känna av den där sköna lovkänslan redan.
Vaknade imorse och satte mig då i solen med telefonen där jag hade en talande Frida, och med min mysiga frukost för bara satt där och chilla. Bästa morgonen på länge! Snackade lite om grillningen och så, bestämdes att planerna flyttades till imron, vilket nog var bra eftersom att Frida har lyckats trilla av hästen igen, icke bra alls!
Lite senare kilade jag till mormor för att städa och lite så (mitt i solen dessutom, supervarmt och åt helvete) och sedan vidare till träningen som vart chill som fan och nu jag har äntligen fattat dom förjävla hoppen!
Drog hem och duschade och käkade & sen ut med Oliwer, vilket jag har gjort dom senaste kvällarna.
Så när jag ändå håller på att snacka om de senaste dagarna kan jag ju lika bra berätta om igår.
Stack med Oliwer för att grilla på vitaräck. Träffade lite folk där och så, satt där i kylan i flera timmar. Hemskt var det. Fast jag fick ju min bff madde 22.22(L)(L)(L), så sött! Ja... orkar inte gå in på detaljer, men det var kul, mysigt och kallt. 

Nu ska jag fan sova, trött som ett as och har ont i mitt söta huvud. 

puss & godnatt! 

sommarvärme & påsklov



Kan det bli en bättre lördag egentligen? Vaknade av ett grattis sms, vilket löd: "grattis på artonårsdagen!" vilket jag dock tyckte var väldigt komiskt.. haha.
Bestämde sedan med Oliwer att han skulle komma hit efter att jag ätit och så, & då blev det en massa chill i solen på balkongen. Satt där i stort sett hela dagen och bara snackade och hade det gott, tills vi skulle vidare ner till honom och sen vidare ner till stan med Henke och Karlsson för att käka och så. Träffade lite folk och så och sen bar det vidare till karlsson för att senare komma hem, vilket jag gjorde för en halvtimme sen cirka :)
tack för en mysig dag!

Nu funderar jag starkt på att sova... trött som ett svin, men vi får väl se.
love denise

och så var det över...

Nu var praoveckan äntligen över... eller ja, äntligen och äntligen, nu har jag antagligen en hel sommar framför mig där nere:) trevligt värre. Har haft en helt okej vecka och det vet vi ju nu alla vilka vi ska tacka det för.
Innan jag gick idag fick jag även en liten present för att jag varit så duktig :) ett presentkort på kicks på tvåhundra kronor, så jävla snällt! hihihi.

Idag på kvällen var det konfafest.
Vi vart på arken vid sex, då vi skulle samlas och äta och så och sen var det ju trots allt "disco" hahahah. Ellerhur cicci?;)
Bilder och så kommer imorgon om jag har orken att bry mig.

Nu ska jag sova. puss

torsdagstrött

Kom till torstens idag vid 8, såklart! Fixade all mat och shit med Diaz, var klar med allt redan tio och de första gästerna kom inte förrens halv tolv, så det blev en massor av chill med Johan och Mackan, som är underbara till tusen.
Jobbades på hårt, fick en välförtjänt lunch med mammsen, då jag satt på banken och fixade ID och Maestro kort sen bar det tillbaka för att fortsätta med mitt slit. Innan jag slutade idag fick jag besked om att jag inte får träffa Johan något mer innan fredag :( så det blev ett trevligt farväl och en liten kram innan han gick, och lite snack om sommarjobb!!! :D
Slutade en timme tidigare och gick rundor i stan med min efterlängtade Natali, mycket mysigt! :)
Sen vidare upp till skolan med mammsen för att ha utvecklingssamtal, vilket gick bra och jag tentar av tyskan i omgångar under terminen + att jag slipper onsdagslektionen :) Fortsatte sedan vidare till dansen och ja... nu sitter jag här. Kollade lite kläder och så innan... som vanligt hittade jag massor fint, fasen att man inte har några pengar!

jeans från bikbok

även toppen är från bikbok

och denna kofta(?) är från cubus

Iallafall så är jag dödstrött nu och måste vara fitforfight imornbitti igen, så det blir väl sovdags för mig nu.

love denise♥

RSS 2.0