sista gången det är den 31 januari 09 heheheee

jag kom faktist precis att tänka på det, att idag, är det faktist den alldra sista gången någonsin det är den 31 janurai 2009! Det måste firas! Och det ska det göra med mina flickor ikväll. Hahah. Blir mat och film och allmänt mys hos mig ikväll, jättetrevligt!
Nu ska jag fortsätta att bli underhållen av min saknade älskade hannah:

"denise är så söt att man får hål i tänderna (tidernas sämsta raggningsreplik? xD"
och sen lite senare ska jag väl sova också, haha! Men ni får ha det så bra, så säger jag godnatt nu:)
PUSSSS


fredag, det vill säga helg!

Nu är det äntligen fredag igen, något som man saknat något otroligt!
Min mamma ringde precis och sa att hon tyckte att jag skulle ta mina ID-foton idag, och det tyckte jag lät som en bra idé! Så jag ska snart ringa Hannah så att hon är med på att hon kanske får följa med mig dit sen, hihi. Jag ska ju även köpa min söta kjol idag, såååå gulligt!
Fresten, om det är någon mer som vill få sitt hår färgat, säg till! för på torsdag kör jag ett stort race.
Nu ska jag städa och plocka undan, och sen fixa mig till fotot, vi hörs senare ikväll!
PUSSSS

vandringsbilder

ja, och nu kommer dom :) inte så många, för jag hade inte mycket batteri på kameran tyvärr. Men ni klarar er nog.

 
vi gick till sibiren och ner på stranden och sen bortom hundbadet och hem


men vi stannade också fyra gånger på vägen för att fika, hihi



jennifer hade sin söta hund med sig också


och simon var söt med sin varma choklad :)

Jag tycker iallafall att det varit en helt okej dag, sen bryr jag mig inte om er andra, h3h3h33.

kycklingbaguett in my heart.

Kom precis hem från stan, där jag varit i två timmar ensam, hittade en kjol på MQ som kostade 99, NITTIONIO kronor, fatta billigt och söt var den med! ska nog ner och köpa den imorn, för den är verkligen värd det!
Men nu blev jag iallfall helt extremt jättehungrig, så jag gjorde mig en kycklingbaguett, jag har blivit ett nytt kycklingfan, så jävla gott! haha.


Tänkte att jag även skulle lägga upp bilderna från vandringen nu, men kom på att jag inte fixat dom än, så dom får ni lite senare ikväll! Nu ska jag fortsätta äta, vi hörs sen!
PUSS

WIHO vandring...

Jaja, klockan är halv två och jag har redan varit hemma i en timme, hihi. Sitter här vid datorn med min fanta och håller på att somna, tror jag ska sova en snutt sen, eller duscha. Jag kan inte riktigt bestämma mig..
Har ändå haft en ganska trevlig dag med "vandringen", vi gick massor på stranden och åt 4 ggr, så det var helt okej, haha!
Nu ska jag fortsätta dricka fanta, bilder kommer nog sen :) PUSS

avätet grisben, BLÄ

Jag har så jävla tradit, bara sitter här för mig själv efter en god måltid som bestod av mackor och sallad, som vanligt. Jag och mamma har bara börjat äta smalmat, eller nej. Ibland festar vi till det, fast det är fan inte ofta. Jaja, imorn är det friluftsdag, vet inte om jag pallar, så sjukanmäler mig själv, vad ska jag annars göra liksom, mammas tåg någonstans går kvart i sju, då är jag inte ens i närheten av vaken och vem i helvete pallar vandra tre mil med massa feber och skit, skulle inte tro det va! Så fikan tas med till Fridas place där det blir picknik med henne och Jessica, mysigt värre. (har ni tur får ni se sjukhetsbilder på oss med, h3h3h3)
MENBLÄ på er alla för nu måste jag nog hämta alvedon och massa bajs, för mitt huvudsprängs, min mage bubblar, min panna bränns och jag dör.
PUSSSS på tjärten

"salladsrecept"

jag gjorde min sallad och jag tyckte att den var så god att alla skulle kunna ta del av den! hihihi


först börjar du med att ta fram allt du ska ha, jag valde att ha:
• salladskål
• tomat
• paprika
• gurka
• avocado
• morot
• kyckling & späck(nästan som bacon, fast mindre bitar)




hacka grönsakerna och stek kycklingen och baconet och lägg upp det fint på en tallrik!
 

glöm inte att smaksätta kycklingen, supergott med citron, hihi!


sen är det bara att servera!
jag har valt att dricka vatten och ha majonäs till, jättegott att doppa kycklingen i :)
men erkänn att det ser gott ut?!?!? (;

skoldag fuckoff

Började med skola idag, även fast jag fortfarande mådde skit, men sånt är livet. Jag klarade mig igenom dagen eftersom att jag har mina underbara vänner, tack för att ni finns! Hade även matteprov, som gick åt helvete, men sånt fixar sig alltid tillslut!
Efter skolan hade jag bestämt med Lisa att jag skulle färga hennes hår, så jag gjorde det och kanske råkade strunta lite i konfan (a) men jag mådde faktist inte bra och då orkar man inte sitta och lyssna på Uraban i hundra år, så nej tack! Men jag kände att efter att jag luktat på den hemska blekningslukten i hundra år så behövde jag komma ut, så jag stack ut och gick med Hannah, supermysigt! Sen gick vi hem till henne och pratade, om allt! hihi.
Nu sitter jag är och är döds hungrig och jättesugen på sallad, men inte sån tråkig, utan en sån goooood, typ kycklingsallad, fast mycketmycketmycket mer. Jag tror att dom som uppskattar sallad förstår precis hur jag känner! Och eftersom att mamma inte är hemma, utan är på något hemskt möte på skolan så får jag äta precis vad jag vill, och det är mycket bra, haha! Så jag tror att jag precis just nu strax om 3 minuter ska kila iväg och göra lite sån god sallad, så vi får hoppas att allt finns hemma!
Och föresten det är nu även bestämt att jag ska färga Hampus hår i nästa vecka, så sjukt snyggt kommer det bli! Och Simon frågade om jag kunde slinga hans också snart, så det får jag väl göra, även Jessica frågade mig, så tjohej att jag har fullt upp, haha!
Nu är det verkligen salladstajm!
PUSSSS


ge mig sommarn, för i helvete!

måndagsmorgon

Blev inte att somna om som jag sa till Louise, var inte tillräckligt trött. Jag tog istället mitt täcke och hela fadderullan med mig upp till datorn och satte mig här ett tag, har ändå inget bättre för mig, och precis som det låter, nej jag ska inte till skolan. Har mått piss enda sen vi började äta igår och gick och la mig redan vad sex, fast gick upp vid tio igen. Fast det blir nog ändå att jag somnar snart i soffan, om jag känner mig själv rätt liksom, ha-ha.
Först måste jag nog äta mackan som mamma har gjort till mig, hihihii, och sen lägger jag mig och tittar på tv. Mobilen är med hela dagen och jag skulle verkligen inte bli ledsen om ni ringde eller besökte mig, för uppmuntran behöver jag verkligen!
PUSSSSSS

ekebooo

Tack för en supertrevlig kväll, alla som gjorde den värd något. Speciellt då Frida och Jessica, fast nästa gång ni kanske ska ta det lite lugnare, eller vad säger ni?;) hahah.
NEJFÖRFAN.
Lika kul nästa gång. Och tack till allt nytt folk jag träffade, riktigt kul!
Det kommer bara kanske bilder från innan, för det blev inte så många trots allt, men sånt är livet.
Nu kommer snart mormor och morfar hit så att vi kan äta mat, jag är dödshungrig! Har bara ätit citronpaj idag, fast jag tror aldrig jag har smakat någon godare än det asså! Men nu måste jag sluta skriva, men vi hörs kanske senare ikväll!
PUSSSS

ängtligen lördag!

Lördag idag, redan! Ska snart smaska i mig tacopaj med mamma, sen bär det vidare till Jessicas place med Frida, där vi fixar oss :) supersnyggabrugar ftw.
Efter detta bär det av till ekebo och sen sover vi där. Det lär fotas rejält hos jessicaa, fast ingen blir väl förvånad? haha. Bilderna kommer sen. (och även fast jag säger det så borde ni ju inte förvänta er något, hahah.)
Nu blir det att packa färdigt snabbt innan maten.
PUSSS

i know you'd like too see me..

.. with nothing but your t-shirt on lalalal
     
Skola idag, som vanligt. Var trött som ett as och somnade nästan typ hundra gånger. Hade även hemkunskapsprov som gick åt helvete. Fast simon livade upp min sorgliga dag som vanligt bara med att finnas i min närvaro, tack bästavän.
Efter skolan drog jag till Hannah och hämtade lilla Jessica (& krya på dig hannah!!!! jag saknar dig i skolan redan :() och sen kilade vi två till stan. Efter ett tag träffade vi Hampus och Simon och stack till Espressohouse och fikade, som vanligt. Fast nu är mitt kort tomt igen :( ska nog snart ladda det igen, haha-haa.
Jessica följde med mig hem och hjälpte mig att göra mat till mig och mamma och satt sedan med och verkade trevligt. Och nu till helgen blir det ekebo med Jesssyyy och Fridaa. Kanske Hannah med om vi har tur, hihi! Kommer bli sjukt kul.
Imorgon blir det att knarka boyfrienden mine hela dagen, mysigt värre! Kanske drar snabbt till Hannah med något uppfriskande om hon fortfarande är sängliggandes. Jag tror hon behöver det.
Det var allt för den här gången :D
PUSSSS

helvetesfan är precis vad jag tycker om dig

Är du helt seriöst dum i huvudet?! Man säger inte sånt, och verkligen inte till en tjej. Du vet ingenting om hur verkligheten är och inte heller hur det känns att höra dom orden, så jävla lågt.
Jag har mått skit p.g.a dom hur jävla länge som helst, jag trodde det gått över nu, efter ett år. Men icke. Fortfarande när man går på stan så kan man se folk skratta åt en, men då kan man intala sig att det inte är till en själv, men du tryckte upp det i ansiktet på mig och det är precis det som bryter mig, krossar mig i bitar..
Och bara för att jag inte är sexfixerad som dig så betyder inte det att jag inte är kapabel till att ha det. För en sak är så jävla säker, jag är ju dock hundra gånger bättre än dig, överallt & vad det än gäller. :)
Hoppas du läser detta och verkligen fattar hur jävla trög du är, för det är precis vad du är!
TRÖG

träning träning & träning

Var på ungdomsmottagningen med mamma, fick piller till min mage, bäst så! haha.
Om en och en halv timme kommer Lisa hit och då drar vi och tränar lite extra innan träningen, fyfan va skönt det ska bli! Måste verkligen börja komma igång med allt sånt nu igen och inte bara sitta inne och slappa hela dagarna bara, även fast det också kan vara skönt ibland.
Nu ska jag ta tag i mig själv och ta tag i plugget, för en dryg timme har jag nu på mig att lära mig en jävla massa grejor:( hahha.
 

PUSSSS


godnattpuss!

Nu är det dags för mig att säga godnatt. Men jag tänkte att innan jag lägger mig så ska jag säga godnatt till mina söta läsare via en puss! PUSS:*
Men vi hörs imron!
hhihihihi, godnatt.

första konfan..

Nu sitter jag här igen, vid datorn och skriver i min blogg, för att det är mysigt. Fast denna gången är något annorlunda.. Jag äter pannkakor och dricker cola. Finns det något som är godare när man kommer hem från skolan egentligen? Skulle inte tro det va..
Bussen till stan tar jag kvart över tre, så jag är där nere halv fyra och då bär det av till konfan. Efter det så träffar jag jessica utanför espressohouse och sen följer hon med mig hem, så mysigt, hihihihi!
Vi hörs igen senare ikväll, för nu måste jag plocka undan efter mina pannkakor.
PUSSS

pluggisdag, yeah

this long distance is killing me

Skola idag ändå... Jaja, ganska chill. Började med våran hemska teknik, som vanligt på måndagar. Sen var det någon friendsgrej i aulan som vi kollade på, sen träffades vi med klassen efter, halv tolv vart det slut, och vår nästa och sista lektion: b-språk började kvart i ett, mysigt! Sen hade vi ju tjatat oss till av Roger så att vi slapp SO:n, hihihi, ägda :D
Blir ingen träning för mig idag, måste hinna ifatt i matten. Helt sjukt vad efter jag ligger. Jaja.
PUSS



 PLUS  LIKAMED 

hannah & felicia<3 hihihi

Vaknade av att Hannah ringde mig vid elva och då gick jag genast upp och städade och duschade och en massa sånt. Tjugo i ett skulle jag vara klar för att ta bussen till stan med Felicia och Hannah. Som vanligt skulle vi till espressohouse och fika, supermysigt!
Andreas och Marcus kom förbi ett tag också så att jag fick pussas lite :) hihihii.
Nu sitter jag här och mår jättedåligt och väntar på mat och Andreas som ska komma hit ett tag sen, och sen ska jag lägga mig jättetidigt och vägra gå till skolan imorn om jag har såhära ont. bajs på mensvärk åttahelvete!
PUSSS

tack för kvällen!

Tack så hemskt mycket för ännu en lyckad kväll. Dom är så hemskt älskade och det tar säkert inte lång tid innan det händer igen, eller?:D

vi började med att gå ner i stan och hyra film och köpa godis m.m

sen kom vi hem och fixade upp allt superfint, så som bara flickor kan

men filmen var dålig, så vi hade pusskalas istället
det var mysigt<3

lisa skulle beskydda oss från spöken, så henne låste vi in i garderoben
och jag och frida var på partyhumör till tusen, tjohej!:D

sen försvann hannah och felicia med min kamera, fast jag hittade dom & då fick jag gå med på att vara med på lite bilder, sen kom vi tillbaka och då tyckte vi att det var alexandra och fridas tur.

vi hade en mysig kväll, och denna bilden får avsluta det hela.
tack hannah för att du är bäst
jag älskar dig hjärtat

Nu ska jag gå ner och städa, för imorn börjar jag med en fika med Hannah och Felicia. Dom ringer och väcker mig senast klockan elva med. Jag kommer dö. Men vi hörs imorn efter allt fikandes och så. Måste faktist ta tag i mitt pluggande då med, sorgligtvis...
PUSS & GODNATT ♥

tjenna tjabba tjohej :D

Jag är på skitbra humör!!!! (utan anledning :o)
Kommer precis från nyårsrevyn på rönneskolan, jag var typ den enda där som var yngre än 40, SKITKUL! h3h3h3. Jaja, men det var faktist trevligt och så, fast var tvungen att sitta bredvid konfa-Marie :(.
Hannah smsade mig mitt i föreställningen med och frågade om jag hade lust att komma till henne sen och kolla film och det lät så kul så det blir så ikväll, men innan det så blir det kvällsmat med mamma, kyckling och pasta, supergott!
Vi kanske hörs medans jag är hos hannah, för om dom har valt dåliga filmer så är jag vid datorn fööööööörst. hihihi

PUSS



jag tyckte att jag var så söt så jag gick ut och tog lite foton innan. puss på mig





efterlängtade fredag...

   

FREDAG! Finns det mer att säga egentligen? Älskat värre.

Gick hem från skolan, hade mensvärk satan! Sov till klockan blev två då mormor kom och hämtade mig för att jag skulle städa hos henne, så trevligt så.... hahaha. Hon var inte hemma iallafall, så Andreas kom istället. Vi började med att göra våfflor och sen hjälpte han mig med att städa, ganska kul att se faktist... hihihi. När vi var klara stack vi inom koffes och köpte ben&jerry's efter mina behov, femtiofyra kronor splash åttahelvete, men jaja.
Skulle ju egentligen ut med Jessica, men så blev det inte, hade jag endå inte orkat pga värken, men det fixar sig, näsa helg är våran!!! Och jag tror du hade lika kul utan mig endå.
Så kvällen spenderades istället med en värmegrej på magen liggandes bredvid älskling i soffan undertiden som vi tittade på tv, hehehe. samantha who in my <3 ett så jäkla bra program! fredagar 22.40, check it out biatches :)
Somnade vid halv ett och vaknade redan halv tio imorse, så kan det vara ibland. hahah.

Om två timmar ska jag och mamma ner till rönne för att titta på ängelholmsrevyn, mysigt värre. Och vad som händer senare ikväll har jag ingen aning om.
PUSS!

tandläkare utan hål...

Gick ju till skolan imorse... Hade hemkunskap och gick sedan till tandläkaren, som tur var hade jag inga hål. Bäst så! Hahaha. Hos tandläkaren träffade man fan hela sverige, det inkluderar: Henke, Frida, Elin, Maja och några till har jag för mig ;p haha. Efter att man varit där stack man hem, jag pallade inte, hihihi. Hade ändå bara musik kvar.
Så för min del bar det hem, jag åt, duschde och tittade lite på tv medans jag väntade på att andreas skulle sluta och då ringa mig, och det gjorde han vid två :) så då gick jag och mötte honom för att vi sedan skulle kunna gå till coop och fylla på min mobil. HiHiHiHi
Kvällen har sedan blivit mys på mitt rum, med musik och lite prat, trevligt värre.
i love you

   

jag glömde nästan...

SIMON NILSON BLIR FEMTON
byxmyndig
straffmyndig
och mycketmycket mer :)
men som om regler någonsin hindrat dig innan... Hoppas du har haft en superdag!
GRATTIS

nattatajm

Nu är klockan tio och jag ska snart sova, men jag tänkte att jag skulle skriva lite här till mina trogna läsare först.
Gick ju som sagt och mötte Andreas, sedan hem till honom. Efter det fick vi gå hit så att jag skulle kunna byta om och sen kilade jag till espressohouse och mina flickor där det fick bli en nyttig grov scones innan träningen.
Jag har nog helt seriöst aldrig varit med om en jobbigare träning! I slutet klarade jag fan inte ens av tempot och satte mig ner istället :) fast jag är ju inte precis vad vid att träna nu... Men det ska det bli ändring på!
Men nu är jag iallafall dödstrött och jättesugen på att bara lägga mig i sängen och sova i all oändlighet, ska bli så skönt!
Imorn blir det bara skolan till tio för sen bär det av till tandläkaren och sen på eftermiddagen kommer Andreas hit.
jag älskar dig
Men nu är det sådags för mig att bäddas ner och bli vaggad till sömns.
godnatt pussgurkor!



fortfort, skynda dig!

Sitter här och väntar på att mina kanelbullar ska bli varma och på en Andreas som jag snart ska möta, så här måste allt gå i en jäkla fart.
Slutade en timme tidigare idag för att alla lärare skulle på en kurs och imorn kilar jag väl hem efter tandläkaren skulle jag tro. Chill vecka till tusen!
Efter att jag träffat Andreas bär det av till träningen och sen vidare hem och kolla topmodel, kan bara inte slita mig, vet inte varför, men det går inte.
Nu är kanelbullarna klara och jag har inte mer tid.
PUSS


espressohouse-dag

Denna dagen har varit efterlängtad, läääängggeee! Dags för fika på Espressohouse med Hannah.
Vi har haft en riktigt mysig dag, bara suttit där inne i flera timmar och pratat om allt mellan himmel och jord, allt från kycklingar till skärp. Verkligen supermysigt och måste göras om snarast!!!

Jaja, i skolan idag, så skulle vi ju få våran nya matte/kemi/biologi lärare och hon suger, hängpattar och kanintänder har hon också. Men sånt får man leva med och man kan ju alltid hoppas på att det blir bättre. HaHa!

Det är då i stort sätt min dag. Tack Hannah, du är bäst.




första skoladagen.

    
Jag tror jag dör på riktigt inatt, jag är så in i helvetes jävla trött. det är svends fel, tro mig!
Började då den första dagen, med teknik i två och en halv timme och med Svend Jensen som lärare. Jag hatar verkligen dom lektionerna!
Efter den hemska tekniken så blev det idrott och så och sedan en chill tyskalektion. Sedan bild och SO. En ganska chill dag endå, om det inte hade varit för tekniken och att vi går till halv fyra.
Skolan tog ju trots allt slut sen endå och då var det brottom innan träningen, först hem, fika med mig själv, så jäääääääävla mysigt!!!! Sen till mormor för att tjäna moneymoney<3 och vidare till dansen och nu är jag helt död. Verkligen helt död!

Vid nio tiden ska jag sitta klistrad vid tv:n och titta på den nya serien lipstick jungle. Den verkar bra och så, bäst att den är det med då. Jag får väl helt enkelt hoppas på det bästa.
PUSS SÖTNOSAR


snabbare mot varmare tider..



Fan vad tiden går snabbt. Jullovet är slut nu, men egentligen så är det ju inte så långt till sommar lovet. Allt börjar bli varmare, dagarna längre och allt känns konstigt. Det är på något vis ljusare och det är jag verkligen inte van vid! Fast sommaren är här snart och det tycker vi ju om iochförsig.

När jag vaknade i morse ville jag inget helldre än att somna om igen, men tyvärr så gick ju inte det. Jag var tvungen att gå upp för att jag skulle hjälpa mormor att bära lådor och sånt. Det var värt mödan och jag gick därifrån hundra kronor rikare och imorn får jag hundra till och på fredag får jag, om jag har tur 350 kronor till. Detta har jag verkligen behövt efter alla biobesök som absolut fått mig jättepank! haha.
Imorgon börjar skolan, 8.15, med teknik och Svend, som alla hatar.... hehehe. Slutar gör jag vid halv fyra, då det är brottom, för fyra ska jag vara hos mormor och halv fem börjar min träning. Jävla dag.
Och jag antar att jag inte lär skriva något då... För om man känner alla rätt, så lär man få en jävla mycket läxor nu med.

På tisdag blir det en efterlängtad fika med Hannah på espressohouse, längesen nu faktist! Lär sitta här enda långt in på kvällen, så ni vet var ni hittar mig om ni inte orkar ringa.

Nu ska jag nog snart lägga ner för att föna till mitt hår lite snabbt, och sen fixa på mitt rum.
godnatt sötnosar till läsare!


majsfis-dag

Vaknade av att Andreas ringde och väckte mig imorse :) sen mamma och sen av Majsans sms. Vi bestämde oss för att träffas en timme senare, för att senare kila ner i stan. Väl där nere gick vi bara runt och träffade alla möjliga lärare och rektorer, dom var verkligen överallt! Det var som värsta invationen.
Liter senare bestämde vi oss för att vi ville kolla på bio, så ikväll, halv nio, sitter vi i lilla biosalongen för att titta på australia med massor av smörpopcorn och godis! Supermysigt med min pingla. Efter det, då klockan hunnit bli halv tolv, går vi hem :) hoppas det är en bra film bara.  
   
Nu kommer mamma snart hem och då ska vi mumsa i oss hamburgare och pommes, fan vad nyttig jag har blivit! hihihi. Men det är ju trots allt sista fredagen på lovet, och därmed även sista helgen. Usch vad jag inte vill tillbaka till helvetesskolan. Fast vi har tur, och började inte igår :D hahaha. synd om er som gjorde det.
Nu är det dags för mig att börja laga maten.
PUSSSS

2009

mitt internet har varit dött, det är min ursäkt

nyår blev fantastiskt tillslut






Bbörjade med att vi var hos Maja, vi åt och lite så. Mös gjorde vi med. Sedan vid elva bar det ner på stan för att träffa folk. En lyckad nyår, även fast den började med skit. Men tack flickor :)

Dagen efter åkta man då till Kalmar, för att träffa sin kusin.

 
Och där var det snöstorm som ni ser. Riktigt mysigt på vägen hem från stan i skinnjacka... ;)
Tack för den helgen Emilia. Jag hade saknat dig alldeles för mycket.

Efter detta har det bara varit chill. Nicole sov här nu i helgen, har även träffat Sandra, Alle och Stoffe lite. Riktigt längesen nu faktist, synd är väl det. Har blivit mycket tid åt Marcus och Andreas också, dom vart saknade dom med.

Eftersom att jullovet är slut på söndag och skolan börjar på måndag, så vill jag bara tacka alla för gjort lovet till ett bra sådant. (Jessica kan känna sig inräknad, även fast hon vart i Egypten det mesta av tiden.. :/ vi saknar dig!)
Tack för alla som varit där för mig, när jag som mest behövd det, tack för allt helt enkelt.

Nu ska jag ta och nannakudden ett tag tror jag. Har ni tur så återkommer jag imorgon.
PUSS

RSS 2.0