there's so many wars we fought

Nu är jag hemma från Frida, där jag, Hanna och Hannah träffades och åt kladdkaka och snackade skit ikväll. Som vanligt var det supernajs.
Den sista timmen kände jag för att locka Fridas hår och hon var på det. Eftersom att hennes hår är ganska långt och så fantastiskt tjockt och fint så blev det underbart att få chansen att testa på det. Det är så bra att jag har alla mina vänner att testa och exprimentera på, eftersom att jag så gärna jobbar med händerna och jättegärna vill jobba som frisör.


ser ni vilket underbart vackert hår hon har? efter nyår vill hon ha det slingat med, jippie hiíhihihi!


Det planerades att jag, Frida och Hannah tar oss en trip till Helsingborg imorn. Vi åker vid elva och är väl hemma någongång på eftermiddagen! Ska bli mysigt. Längesen jag hade en riktigt tjejdag med mina underbara vänner.
Nu ska jag och Hannah disskutera hemlisar. PUSS&KRAM.


what do I know?



Nu sitter jag här igen. Så trevligt så.
Under tiden som jag varit borta har jag hunnit med att äta frukost, gå ut en runda och även hunnit med att duscha, just nu sitter jag mest och väntar på att min pojkis ska komma hit så att jag kan på pussas hihi. Men jag antar att jag får vänta ett tag till, för han skulle smsa när han gick ifrån stan och det har han inte gjort än... Så då är frågan, vad ska jag göra för att fördröja tiden? i have no idea
Jag tror jag sjunger, det är alltid mysigt, vi hörs senare. PUSS&KRAM.

i'll be moved by you

Jaha, idag är idag. Vädret är vackert. Tänkte dra på mig ett par joggingbyxor och dra ut och gå en runda nu innan Oliwer kommer. En lång runda med musik i öronen. underbart.

Jessica lämnade stan för nästan nio timmar sen, hon ska bara vara borta någon vecka men det kommer kännas så jäkla tomt utan henne. Dock har jag lovat att hållet henne uppdaterad med händelser under tiden hon är iväg. Känns som att jag fått ett mycket viktigt jobb, hehe.

Jag tycker vi hörs senare när jag är hemma igen. PUSS&KRAM.

it's this pretty face

Sådär ja. Ännu en dag gången.

Jag målade mina naglar innan, det gick skit så måste ta bort allt igen. Nu ska jag göra en knäckemacka. Vi hörs imorn! Bara så att ni vet.....
PUSS&KRAM.

like a girls night at home




and it makes me want you

Idag vaknade jag så tidigt som tio över två, och var jättetrött, på dåligt humör, hungrig men ändå inte, jag var även kissig och illamåeende. Idag är helt enkelt inte min dag.
Min mamma har även fått för sig att steka köttbullar, vilket jag inte alls är sugen på, jag vill ha pizza eller sallad, en stor fet tallrik med gröna salladsblad och röda skivor tomater hade varit underbart, men nej, jag ska äta köttbullar, precis som jag gjort varje dag under julen.
u n d e r b a r t

Men jag har ändå en massa saker som borde göra mig glad.
Igår var det värsta mysiga kvällen hos Hannah, det vill säga att vi åt massa popcorn och snackade. (Bilder kommer från andra datorn senare).
Imorn så ska jag och Oliwer byta julklappar plus att det blir ännu en myskväll, fast denna gången hos Frida. 
Och på tisdag så har jag och Jacob planerat in en fika.
Så varför är jag på dåligt humör då? JAG VET INTE.

♦ Kanske beror det på att jessy sticker till lanzarote imorn & bara lämnar mig här i kalla sverige? 
maybeee

♦ Kanske att jag faktiskt inte tycker om att sova länge?
nej
♦ Kanske för att mamma var iväg innan och köpte två tröjor för hundra spänn?
möjligtvis 
♦ Eller kanske för att min mamma är seg när det gäller att fixa internet till min nya dator?
kanske det, kanske

I vilket fall som helst suger idag mycket hårt.
Jag hör av mig sen typ, kanske. PUSS&KRAM. 


my shoppingbag


gårdagens shopping, båda från monki.
även ett par leggins och en bh.


i wanna feel alive

Jag ber om ursäkt, men jag har haft så mycket för mig. Men nu är jag tillbaka på fötter igen!

Julen har tillbringats med familjen till hundra procent. Det har ätits mycket julmat och spelats mycket spel. Julklapparna har aldrig varit så många som dom var iår och ingen har nog heller varit så glad. Julen blev en lyckad sådan.
Vill ni veta vad fisen fick i julklapp? Men såklart ni vill!
presentkort på H&M och för 1h thaimassage, pengar, kläder, böcker och lite annat smått och gott! Glad blev jag iallafall.

Igår var det starten på mellandagsrean på onoff och jag fyndade en dator (jag som så länge väntat på den blev mycket glad) och även en tv, fast tvn fick jag faktiskt av mammsen. För dessa två saker tillbringade vi 2½ timmar på onoff i väntan på hjälp. När vi kom dit stog det nummer 109 på skylten, vi fick nummer 187, kul? nej.
Och när vi väl var klara och kom hem så börjades det direkt med att kopla in de nya grejerna, internet till den nya datorn kommer redan nästa vecka om vi har tur, då hör jag förhoppningsvis av mig oftare med!

Idag blev det att Oliwer följde med mig till malmö istället, Jessica fick liksom förhinder, så vi sköt upp det några månader. 
Jag köpte inte så värst mycket, eftersom att jag inte var på shoppinghumör, hehe. Men det blev iallafall en snygg bh, ett par leggins och två linnen från MONKI, så jag är nöjd i vilket fall! :)

Orkar inte skriva mer nu, inte heller lägga in bilder på denna dator, så ni får vänta med bilder tills jag har internet på min nya. Vi hörs imorn skulle jag tro. PUSS&KRAM.


you better hurry

Nu är julen nästan över, bara annandag jul kvar och det är imorn och då ska det fan shoppas!

Om tjugo minuter ska jag stå och vänta på bussen vid hållplatsen och jag har inte ens klätt på mig än, fasiken! Jag hör av mig när jag kommer hem. PUSS&KRAM.

streetlight, people



(bild från förra vintern.)

Min knäck blev misslyckad, dom vägrade stelna, alla hundra. Så efter maten så gör jag mer, och dom ska bli bra. Heheheh.  Även min sömn blev totalt misslyckad, mycket trevligt att 6 personer lyckas ringa på loppet av 40 minuter, tycker ni inte det? Och sen när jag väl somnar så kommer mamma hem och tänder alla lampor. Äh, inte mitt fel om jag inte är frisk imorn iallafall.

Nu ska jag se till att jag får mat någongång, PUSS&KRAM.

whenever we pretend it's summer

Alltså.... Nu är det såhära, att denise är sjuk.
Därför ska hon göra knäck nu, och sen ska hon soooooooova

Ikväll kommer helahalva släkten ner och imorn ska det passas ungar, JIPPIE.
Jag kommer antagligen inte att uppdatera i maximal takt nu under julen, men ni har nog förståelse.
PUSS&KRAM

but my skin is really thick

Omringad av godisstänger och cola så tycker jag nog att klockan tickar väldigt snabbt... Det är något särskillt dethära med att sitta framför datorn, det får alltid tiden att gå.

Nu tänkte jag gå ner och fixa till mig och lägga mig i min tomma kalla säng.
Vi hörs mer imorn, antagligen efter att jag forit runt på stan med mormor.
PUSS&KRAM

beautiful songbird


två par örhängen och ett halsband - 35 kronor.

follow me

Klockan är elva och både mina ögon och min mamma tycker att det är dags att gå till sängs, men varken min kropp eller min hjärna håller med då jag somnade i sängen någon timme med Oliwer innan.

Vi har bara tagit det allmänt chill. "Vi" satte upp tomtestaden som jag tycker är så mysig, Oliwer skulle egentligen hjälpa till men han låg så lugnt och fint i soffan så.... hehe. Sen åt vi knäck, you know... ME♥KNÄCK

Imorn ska jag till Familia med mamma så att hon får införskaffat de sista julklapparna och så ska vi köpa julmat på citygross, mycket trevligt. Sen ska vi slå in de sista julklapparna.
På måndag kommer den feta släkten och invarderar, då ska allt vara klart!

Jag hör väl maybe av mig imorn. hehehe. PUSS&KRAM

med ljus i sitt hår


it's christmas time



Sitter med julmusik och en omkring flygande mamma i bakgrunden medans jag väntar på Oliwer som inte förstår när jag verkligen menar att han ska skynda sig!
Idag har jag redan hunnit med att plocka undan kläderna som täckte mitt golv, alla saker i vårt "kontor", som vi så gärna kallar detta rum, jag har även hunnit med att klä granen och städa badrummet, och så hann jag med en snabb avduschning också och detta på bara 2½ timmar! Jag känner mig verkligen som superwoman!
Nu håller solen på att gå ner, jag som så gärna ville ut och gå en runda... Fasen. Det är det värsta med vintern! Men jaja, får väl gå ut när det är mörkt istället, kanske till och med börjar snöa lite mer på det vackra lagret som redan ligger? Vem vet liksom? Ska nog kolla in SMHI:s prognoser nu dirket! Vi hörs senare.
PUSS&KRAM. d

and then I'm gone

Om 45 minuter står det en bil, inte vilken bil som helst, utan mammas silvriga volvo s40 (som jag förövrigt hatar... hehehe) utanför julias hus och sen bär det av till simon och alla hans kompisar som varken jag eller julia träffat innan, tur att jag har Cattis iallafall!
Förra året var jag den som åt längst, mest och ja... jag åt tills maten var slut och sen lite till. Kommer det bli så iår också? Det är en jävligt bra fråga ska jag fålov att berätta för er. Jag är inte lika kränge längre.... Eller är jag det? Äh, jag vet i fan!

Nu ska jag måla min andra hand också, så att den blir lika blå och fin och så peppar jag med knäck! PUSS&KRAM.

this ain't a song for the brokenhearted

Underbara dag! Nu har jag tre veckor av härligheter framför mig, och det börjar redan på måndag då mina kära släktingar kommer ner!
Just nu sitter jag här och sjunger till Glee's låtar, speciellt till mixarna av My confessions/It's my life och Halo/Walking on sunshine (klicka på dem om ni har spotify), har blivit helt besatt av den serien! Fast jag har redan förutspått vad som ska hända, heheh, men jag lovar att jag inte ska berätta!

Idag fick jag komentarer om att mina ögon såg docklika ut och även att jag var väldigt uppklädd, men jag tycker att man ska vara det när man har chansen, iallafall om man gillar att klä upp sig, och det gör jag! Finns det egentligen något bättre än att ta på sig massa smycken, sminka sig snyggt, dra på en kort snygg kjol och en snygg topp och sen sist men inte minst ett par snygga klackar? NEJ, det existerar inte
Så jag klädde helt enkelt upp mig idag och jag såg ut såhära


spetstopp - lånad av madde
svart jeanskjol - Åhléns
armband - veckorevyn, Thomas Sabo, pappas gamla, JC.
Det röda badet hittade jag i garderoben och sen hade jag ett par klackar från DinSko till det hela. Jag tyckte iallafall att jag var söt! :)

Nu tänkte jag faktiskt att jag skulle göra knäck, och sen ska jag sova lite, är så sjukt trött. Vi hörs nog innan jag kilar till Simon ikväll. PUSS&KRAM. d


when I gave you my heart

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag får sova några extra timmar innan sista dagen i skolan imorn. Eller ja, kan man ens kalla det skoldag? Vi börjar nio och slutar halv elva, det känns inte lönt.
Iår är det första gången jag slipper stressa när jag får mina betyg, tillochmed första året jag har en riktig avslutning med min klass, för innan har jag alltid varit med på avslutningen. För att jag skulle kunna vara det krävde i och för sig lite jobb, Berit, min musiklärare, är lite tjurig nu, för hon tycker verkligen att dom behöver mig i julkören, men sorry!

Efter att jag slutat imorn har jag inte en aning om vad jag ska göra... Jag ska nog typ, chilla. Slå in Simon present och sen åker jag till honom vid sex och firar honom, som fyller 15 på lördag om jag har rätt för mig! Grattis!
Resten av helgen tillbringar jag i lådor med julpynt tillsammans med mamma. Vi ska även bära in den stickiga granen, kanske ska tvinga Oliwer och komma hit och bära in den? Det låter väl som en bra idé?

Nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar i sittande ställning. Jag hör av mig när jag slutar imorn skulle jag tro. PUSS&KRAM. d


we will never see the truth around


"it's winter and I'm in love(typ?)"
Sista dagen innan skolan slutar idag och det är den mysigaste vinterdagen på år, fast nu går snart solen ner och då får jag inte längre skåda detta vackra ting. Men jag kan ju alltid hoppas att det är lika vackert imorn!

Kom nyss hem från stan där jag och Elin var på den sista minnesstunden för vår vän Jan som tyvärr lämnade oss i lördags.
Innan det var det skola utan seriösa lektioner och nu sitter jag här och fuktar upp mitt supertorra ansikte med en ansiktsmask, den ska snart tvättas av och då tar jag något att äta och sen sjunger jag upp.
Ikväll ska några utav oss som gick lucian i skolan gå en extra gång på ett hem för handikappade typ, ska faktiskt bli ganska kul!

Vi hörs senare! PUSS&KRAM.

jag ser det snöar!

Ja, snön har äntligen kommit till lilla Ängelholm med, tur för mig som älskar snö (måste bara sula om mina skor som har hål i sulan nu också, fasen.... hehe).

Idag blev det julklappsfika i stan med tjejerna. Fick ett bodylotion och en pudergrej från Frida, ett par pärlörhängen från Hannah och en ring från Jessica, tack! Jag blev mycket glad, hehe.
Efteråt gick jag och Hannah själva på stan i snön. Hon letade efter ett par leggins i zebrarandigt tyg och jag hittade två snygga armband på herravdelningen på JC som jag unnade mig. Varför hittar man alltid massa grejor nu innan jul? Fasen.

Nu ganska precis har min och Jessicas tredje Göteborgstrip ändrats till en Malmötrip istället, eftersom att vi ligger back i pengar och tid. Den 26:e bär det av, om det inte händer något drastiskt. då invarderar vi placet typ



Jag avslutar med en bild på hannah och mig från ikväll.
Vi hörs så fort jag har tid. PUSS&KRAM. d

rest in peace



http://www.youtube.com/watch?v=VrQzZTHuyrQ

Du var en underbar vän, en underbar person.
Vi kommer aldrig att glömma dig.

Jan Le
15/10 1992 - 12/12 2009

we were meant to be

Woooh. Det gick bra ikväll, tacka gudarna för det, säkert bara för att jag hade Almas tummarupp och min fantastiska pojkvän i publiken, även en Jacob och sist men inte minst Sandra. Ojojoj. Jag blir så glad när min sång blir uppskattad.
Imorn är det två shower och jag ska gå upp klockan sex! Detta sker för att jag ska hinna med att duscha, annars blir det kaos. (Mamma har förberett mig på att hon ska hälla vatten på mig...)

Imorn blir det förhoppningsvis även en trip till Familia, måste köpa de sista julklapparna. Måste hinna ner på stan med.... Kan bli stressigt, men är man superwoman så klarar man allt!

Bilder från ikväll när jag hunnit med att ladda upp kameran och lägga in bilder, jag skyndar.
PUSS&KRAM

all of the times we had


woooh. jag ägde placet tyyyp assåoooo. mat ville jag ha också... hehehe. coooling

Jag är inte alls ett dugg nervös inför imorn då jag ska sjunga solo på lucian, nej då. Inte alls med tanke på att jag förra gången glömde bort halva texten, neeeeeeeeeeeejdåååååååå!!! Men oroa er inte, jag har min hanna på fiol sidanom mig. hehehe.
NYHEMSKOLAN 18.30!

Idag har jag sovit. Fick reda på mitt sugiga biologibetyg också, fasiken.
Nu ska jag snart sova igen, somnar nästan i stolen. Måste plocka undan efter min kära pojkvän på mitt rum också! Dummis.... Vi hörs imorn, tror jag.... kanske inte. Love you. PUSS&KRAM d


'cause I wish you were here

Tisdag och världens jobbigaste och segaste skoldag.
Tänkte bara uppdatatera mig snabbt så att ni tror att jag gått och dött som man verkligen kan tro ibland. För er som kanske till och med hoppas det, tyvärr! Jag är fullt levande!
Nu ska jag borsta mitt hår och tillbaka och titta på film på engelskan. Vi hörs ikväll någongång, efter alla konfagrejor och luciaträningar. PUSS&KRAM. d

summer of '09


Sitter och snackade med Jessica om vår nästa göteborgstrip innan och påmindes då av sommaren.

Jag saknar värmen.
Jag saknar solen.
Jag saknar gemenskapen.
Jag saknar stranden.
Jag saknar galenskaperna.
Jag saknar grönt.
Jag saknar öland.
och sist men inte minst,
Jag saknar kvällarna något fruktansvärt.

Vem älskar inte att sitta uppe länge i värmen och äta gott och mysa? Kunna vara på stranden långt in på natten? Jag älskar vintern (när snön ligger och solen skiner) men sommaren är fan så mycket bättre. KOM TILLBAKA NU!
Tack alla för förra sommaren och nästa ska bli precis lika grym, om inte bättre!


living without blood running throuh his wains

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag är fan sugen på att skriva.... Hrm.....
Jag skulle kunna skriva om massa knäppa grejor, om typ hur lack jag är på min jävla dator, eller på vilket jävla problem jag har med att mina nymålade naglar inte ens håller en dag. Eller om hur förbannad jag är på min mamma för att hon lyckas, på något magiskt vis, alltid ta isönder mina kameror när hon håller i dom.
Men icke-så-nicke. För vet ni vad? Under denna minimala tiden jag skrev detta så blev jag inte längre sugen på att skriva något här GOODBYE!

they tried to teach me how to dance a foxtrot above my head

Måndag morgon och ännu en håla. Och precis som varje vecka så sitter jag här hemma och går tillbaka till skolan om en timme. Jag är så lycklig att jag bor nära skolan, så lycklig!

Sitter och lyssnar på bästa låten ever på min superbästia spotifylåtlista, så ni som har spotify, klicka här. När ni väl klickat på länken så letar ni upp låten fireflies med Owl City (och han som sjunger är förövrigt ganska snygg), eller bara lyssnar på hela albumet som heter ocean eyes!

Nu känner jag för att dra en dagens.
shit alltså, jag är på G idag! precïs såhär det ska vara!


Ser ni hur coola mina nya strumpbyxor är? Nu saknas bara bootsen....

strumpbyxor - lindex
converse - trampolin
jeanskjol - gammal, H&M
tröja - lånad av mamma
armlänk - pappas gamla

Målade mina naglar igårkväll, kände för svart och vitt... hehehe


Nu är det dags för mig att dra mig tillbaka till skolan.... men vi hörs nog senare idag!

today's a different day, so don't think off it as it was yesterday PUSS&KRAM  d

second chances never matter anyway

Jag har haft en helg utan en sekund ledig, och har jag haft en minisekund ledig, så har jag sovit.
Började med nobellfesten i fredags efter skolan, helt okej. Var hos Hannah innan och fixade mig med henne och Jessica och på slutet entrade även Hanna Netteus placet.
Vi drog från skolan tidigare än förväntat, kollade på idol, blev förbannad och gick och lade mig!
Man låter inte Calle vara kvar när Tove fortfarande är med i leken? Är svenska folket dumma i huvudet eller? idioter
Igår så var jag hos mormor i fyra timmar underdagen och städade och packade upp hennes tomtesamling, fick även jävulskt ont i min rygg... Lyfte säkert någon back eller något fel, fasiken alltså... Gick till Oliwer efter att jag hade varit hemma och ätit.
Idag har jag bara lyssnat på musik, haft öppethus med dansen, städat, pluggat, lagatmat och hjälpt mamma med hennes glöggfest för kvarteret. Ni behöver alltså inte tveka på att kalla mig wonderwoman.

Nu är jag dödstrött, ska bara visa er en bild på mina supersnygga nyinförskaffade strumpbyxor från Lindex och ett par supersnygga kängor från H&M som jag suktar efter....
så jävla snyggt ihop *massadreggel....* mmmmums.

(jag vet att bilderna inte är bäst.... men strumpbyxorna finns iallafall
med i senaste veckorevyn....
)
dröm er nu bort i modet och klädernas värld! PUSS&KRAM.  d


morgondagen är långt bort

Det börjar närma sig tiden då jag borde sova, haha, men som tur är har vi en välförtjänt sovmorgon imorgon!

Blev ingen film ikväll utan fortsatte istället kolla på Glee med mamma, samtidigt som jag fixade lite med mina naglar. Nu tänkte jag ta mina fysikböcker med mig ner till sängen och lägga mig och ringa Oliwer. Vi hörs imorgon! PUSS&KRAM

jump around

Kom nyss hem från träningen, gick åt helvete. Så ja, somsagt, om ni vill se mig trilla och göra bort mig, var då på friskis klockan 14.00 på söndag! hahah.
Nu sitter jag här och väntar på att få mat, och sen blir det att hopppa in i duschen. Har sovmorgon imorgon så jag kanske tittar någon film med mamma ikväll. Nu orkar jag inte skriva mer :D PUSS&KRAM.



jag behöver få ha en dag med en massa leenden,
för det är något jag verkligen saknar idag♥


we've been through it all

Torsdag idag då, alltså snart helg igen. Tiden går alltid så fort nu veckorna innan jul, så skönt!

Har pratat med Hannah, Jessica och Frida idag och vi har bestämt julklappsbytningsdatum. Kommer ni ihåg när jag berättade om det förra året? Vi möts upp och sätter oss på ett mysigt fik i stan (förra året var det Espresso House), beställer massa fika och kaffe och sen snackar vi skit och byter julklappar, supermysigt!
Hade ju även mitt So-prov i morse, skulle kunna tänka mig att jag får ett VG- men fan inte bättre, vilket jag tycker är lite synd. Men han valde ju helt fel frågor? Gud... heeh. Och om bara tjugo minuter så har jag ett G-prov i matten. Blev klar med min svenska innan också och lämnade in den, så nu är jag klar för denna veckan.

Imorn är det Nobelfest i skolan då vi inte har några lektioner förutom dansträning typ och sen ses vi senare på kvällen och äter och så. Detta är dock bara för niorna, hehe.

Nu ska jag nog ta och springa tillbaka till skolan! Vi hörs om ett par timmar!
PUSS&KRAM

poignet avec le tatuage

Idag har världens onyttigaste dag skulle jag tro. Typ.
Började morgonen med två chokladbitar, åt sesamkakor i skolan (cpäckliga och vad jag antar, inte alls så nyttiga som dom påstås vara) och det var också det ända jag åt i skolan. Efter skolan fick det bli massvis med glass, för det blev jag sugen på, eller ja, egentligen blev det faktiskt en bananasplit med juleskum och coca-cola till! Typ sådära tio minuter senare blev jag sjukt sugen på kyckling, så jag gjorde sallad, tinade och stekte kyckling och lade sedan upp det en tallrik med en majonäsklick och  f r o s s a d e!

Ni ser ju själva hur underbart det ser ut? åååh, är redan sugen igen... :(

Jaja, nu är iallafall mitt matupptag uppdagat och jag sitter här (vilket inte heller är så bra eftersom att jag har världens segaste religionsprov imorn...) med sjukt bra och hög musik heheh.

Jag är sur på Madde. Hon hittar massa snygga tatueringar, jag vill verkligen tatuera min handled. Jag är ju fortfarande sugen på pappas personnummer som ni vet, men mamma vill inte att jag ska göra det och jag vet att vissa andra också vill göra det, och eftersom att jag verkligen vill att det ska vara något specifikt och utstående så vill jag helst inte ha något som en massa folk har, så nej, det blir inte att jag tatuerar handleden. På ett tag iallafall. Jag har istället en annan idé som jag inte tänker berätta p.g.a. vissa anledningar!

Nu ska jag ta tag i min skolgång och sätta mig med religionen, önska mig lycka till!
PUSS&KRAM!

what would I be without you?

Sitter alltså i skolan och väntar på min So som börjar om sådära tjugominuter.... Mitt tyskaprov som jag hade innan var fail, mormors  julklapp är klar och vi är den ända klassen som går längre än till två idag. fuck it.

I eftermiddag tänker jag träffa Oliwer om han vill eller inte, för jag saknar honom, min lilla pojkis.
Jag tänker även äta massa mat ikväll för vi ska äta gott, morotsstuvning med isterband, I WILL LOVE YOU FOREVER.

Och ja, om ni undrar, jag är cptrött, I am going to die.
PUSS&KRAM

this is my december, this is me alone


första-december presenten som jag fick av mamma från förra året.
Den var vacker och jag kände mig verkligen älskad när jag fick den.
Det är en bra idé till någon man tycker om men inte riktigt vet vad man ska köpa.

Jag tror inte en själ missat att det är första december idag. Det vill säga, man får första paketen i paketkalendern (för dom som nu har en sådan då vill säga...), man öppnar första luckan i chokladkalendern och ser första avsnittet på julkalendern (om man nu har ork och vilja att göra detta då) och jag har då missat allt detta.
Min paketkalender har mamma dragit ner till helgerna bara för att det ska bli lite mer present av det hela, om ni förstår vad jag menar? Jag glömde helt bort att det var december i morse, hade allt annat i huvudet just då och glömde alltså bort min morgonliga choklad till frukosten, men känns det verkligen som december? Inte vad jag tycker iallafall... Och sist men inte minst, julkalendern! Jag har nog inte sett hela julkalendern på år, förra året så jag bara några få avsnitt och fattade nada, för lilla jag är inte hemma klockan sex på kvällen och inte vaken kvart över sju på morgonen, så vad gör man?... hehehe.

Nu har jag iallafall hela min dag avklarad och nu ska jag, bokstavligt talat, slänga mig i sängen och plugga (läs: somna kvickare-än-kvickast!) Imorn slutar jag vid tre och hör av mig så fort som möjligt, har jag tur så kan jag få sova någon timme i morgon eftermiddag innan jag tvungen måste plugga och kanske hinna med att träffa Oliwer en stund.

PUSS&KRAM

RSS 2.0