en måndagskväll

Nu sitter jag här, en måndagskväll, lyssnar på secondhand serenade - fall for you och väntar på att lipstick jungle ska börja, vilket det gör om fem minuter! Så jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag sätter mig som fast limmad vid tv:n.

Idag fick vi sluta en och en halv timme tidigare pga att vår fysik lärare Pias barn hade blivit sjukt, så det tackar vi för! Så att istället för att sluta halv fyra slutade vi idag klockan två då jag och Simon gick hem till mig för att äta lite innan båda han och jag var tvungna att sticka, jag till min träning och han vidare för att möta upp Amelia på skolan igen.
Jag var på träningen en halv timme tidigt, vilket jag inte alls förväntade mig pga att jag var tvungen att ta mig in till stan och fixa lite grejor, men så blev det!
Nu efter träningen har jag faktiskt lyckats att sticka en bit och ätiti mig riktgitriktigt mätt!

Men nu bär det av mot tvn och sen ska det mysas med min efterlängtade chokladmask! Vi får höras senare
pussis

so, so sorry!

Jag har inte uppdaterat p.g.a att jag har varit så hemskt trött och jag har då absolut inte orkat starta datorn. Skolan tar kål på mig, helt sjukt. Jag undrar verkligen hur det kommer att bli nu när träningen börjar igen också, om det är så att man blir piggare eller tröttare? Det lär vi väl märka snart...

I veckan har man bara fått smaka på hur schemat är, vilket är väldigt hemskt. Men nu har vi kommit på lite ändringar och så, vilket betyder att vi får sluta några timmar tidigare på torsdagarna och slipper en två och en halv timmes håla! underbara känsla
Annars har det bara blivit massor av fika och även lite shopping faktiskt! Blir nog inga bilder på det, eftersom att min kamera inte är laddad... Men det löser vi!:)

Igår stack jag till Insparken på Bahnhof med Sandra och Isabel, och jag tackar för en superkväll! Efteråt så stack jag och Oliwer och köpte mat och sen bar det av hemåt för att sova!

Imorse vaknade jag för att städa mormors bil, vilket blev superbra och där inkasserade man 200 spänn väldigt enkelt! Resten av dagen sov jag, har varit riktigt trött på sista tiden så det behövdes verkligen!
Vaknade igen vid fyra för att fixa mig, för halv sex kom Sandra hit, då hon och jag skulle vidare till Madde, där vi firade hennes sweet sixteen! (bilder från kvällen, eller maten, kommer senare. om hon orkar skicka!)
Så jag tackar för en superkväll även ikväll!

Imorn ska jag bara ta det lugnt, och hjälpa mamma med att måla, och kila till mormor för att städa och inkassera lite pengar till, vilket verkligen behövs för tillfället!

Men nu tänkte jag sova, vi får höras så fort jag har orken igen, så ni får verkligen ursäkta mig om det blir lite inlägg den närmsta tiden. pussis♥


my shoppingbag + kvällens outfit

Converse i skinn, snyggaste i höst och vinter? absolut
(om man bortser från alla snygga höga pumps och boots, men som en enkel vardagssko är den superdupersnygg!)
  
Jag ska tjata på mamma som en liten katt! Den stora frågan är bara, svarta eller bruna? 


KVÄLLENS OUTFIT
ja, det blir ju inte dagens.... eftersom att jag har haft andra kläder innan idag hehe.



Svart tröja med knappar - Vero Moda
Jeans - BikBok
Converse - Beyond Retro
Pärlarmband - Thomas Sabo
Halsband - Konfirmationspresent av mamma
till det hela kommer jag att ha min skinnjacka och min svarta lilla väska från beyond retro!

thaimat och skolfoto

Har varit en helt okej dag idag faktiskt, kan ha med att göra att vi bara haft chill lektioner och att jag slapp våran 2½ timmars håla mitt i dagen... för att jag skulle iväg istället, men innan det mötte jag upp mamma i stan för att äta lite lunch och idag fick det bli efterlängtad thaimat! Som vanligt var det supergott.

Det var även skolfoto idag, jag hoppas att gruppbilden blev bra iallafall, för det blev ju definitivt inte det enskilda! hahaha. Men för engångsskull så hade vi faktiskt en bra fotograf, det kändes skönt!:)

Nu tänkte jag ta mig ett äpple, börja fixa med mina byxor (ni kommer ihåg de med nitarna i bakfickan?) de ska trashas idag, tror jag... och så ska jag välja kläder tills ikväll då jag möter upp Hannah, Frida och kanske Jessica i stan för att äta. Ska bli supermysigt eftersom att vi inte träffats tillsammans på ett tag nu! (jag ska försöka ta lite bilder faktiskt)

Sen ska jag göra något som faktiskt inte är sådär jättelikt mig, jag ska lägga upp en dagens outfit lite senare, fast innan jag sticker! Hur längesen var det nu? Någon månad sen kanske? Ja, inte vet jag... Haha

Det får bli mina avslutande rader och så hörs vi senare, puss♥


(från sommaren -08)

hos hannah igen

Nu sitter jag här hos Hannah igen, men det gör mig absolut ingenting, inte när man är hos någon man älskar inte.

Jag ville bara tacka alla för en underbar helg, ett speciellt tack till Sandra, verkligen! Och till Oliwer också såklart!

Nu ska vi äta, vi får höras efter skolan imorn eller något. Puss!

godnatt!

Det blev aldrig någon jetski ikväll, tyvärr. Men om det är bra väder på söndag så kan vi ju alltid hoppas att det flyttas dit! hihihih
Just nu är hon inne och borstar sina tänder och så och sen ska vi lägga oss och snackar skit! Hör av mig imorn bitti.
pussis♥


hannah-lover-girl



ser ni? jag betyder mest!
love my girl!

hos hannah!

Nu sitter jag äntligen i lugn och ro hemma hos min älskade Hannah efter en hel dags aktiviteter!

Först och främst var det ju första dagen i skolan, då vi fick reda på våra hemska scheman och eftersom att jag går i 9d så får man ett av de sämsta schemana av alla, vilket suger. Med det vill jag bara säga att jag har minst en timmes håla varje dag förutom fredagen då jag inte har några raster alls.
Men iallafall, efter skolan, vid ett, stack jag, Hannah, Jessica, Alexandra och Frida ner till Torstens där vi fikade och hade det allmänt mysigt ända fram till klockan tre då vi sepererades åt olika håll. Jag for vidare till mormor fort för att städa och så och sen vidare till Thé Huset där jag mötte upp Hannah för att gå hem och packa.
Just nu sitter jag här och lyssnar på Hannah som pratar med sin pojkvän, och dom låter lite för kära måste jag ändå påstå... Nästan så att man blir rädd!
Men snart så ska vi åka och handla och sen bär det vidare mot att åka jetski, vilket ska bli superkul!


Det blir nog inte så jättemycket uppdatering i helgen, men det får vi fixa! pussis♥

dagen före dopparedagen, eller?



Så, nu är det den dagen som nog inte många såg fram emot för 9 veckor sen men som ändå blivit mer och mer efterlängtad ju närmre man kommit. Am I right? För idag är det onsdagen den 19 augusti, dagen innan vi här i Ängelholm börjar skolan. och ja, jag längtar en aning
Men en sak som jag definitivt inte förstår är varför, varför, vi ska ta vårat skolfoto på fredag? Innan har det alltid varit att det har blivit kris i närheten av jullovet, att vi knappt hunnit få våra bilder. Då tog vi våra bilder i september. Men nu ska de helt plötsligt tas dagen efter att vi börjat? Jaja, jag antar att det inte finns något jag kan ändra på i detta läget, hur gärna jag än hade velat...

Nu ska jag faktiskt kila ner och duscha och göra mig lite fräsch. Lägga på en ansiktsmask och måla mina naglar, även välja kläder tills imorn. Sen blir det att jag lägger mig i soffan med mamma (om hon inte är allt för upptagen med att packa vill säga...) och äta lite bilar och dumle, vilket jag verkligen förtjänat!
Vi hörs nog senare, eller imorn bitti, om ni har tur. pussis♥

LISEBERG




göteborg minsann!

Om tio minuter kommer mamma och hämtar mig och sen bär det av till paradiset med min älskade vän Jessica.

Vi hörs när jag kommer hem om jag hinner... Mycket nu, tyvärr.
pussis♥
                                                                   

en hektisk söndag?

Förlåt för att det inte blev något inlägg, men hade ingen ork att starta datorn på hela dagen!

Nu är allt fixat och klart för dagen. Om en kvart sitter jag på min svarta cykel påväg ner i stan för att möta upp Madde och sen sticker vi vidare till Väla! Där ska det handlas heheheheheh.

Imorn drar jag till Göteborg med Jessica,so smell ya later!♥


en lyckad fredag!

Så, nu har alla gått och mammsen är hemma!
Måste säga att iallafall jag har haft en trevlig fredag här hemma hos oss.
Det fick bli att Isabel, Sandra och Oliwer och några fler kom hit och att vi bara tog det allmänt lugnt här, snackade (och så spelade vi naturligtvis V.Ä.N.N.E.R spelet! Det är verkligen ett måste, riktigt roligt var det haha)
Nu tänkte jag faktiskt snart gå ner och lägga mig, för imorn ska jag upp ganska tidigt för att städa hos min kära mormor. Men vi hörs väl, om inte innan så efter eller kanske tillochmed hos henne!
puss!

there's ot much too say

Jag har inte så värst mycket att skriva här idag. Vaknade vid halv sju i morse av att jag var jättekissig och frös som en liten kyckling, för tror ni inte att Oliwer (han som kallas "min underbara pojkvän") har snott allt mitt täcke?! Jo, minsann!
Men vid nio någongång somnade jag om och sov stenhårt några timmar till.
Efter en lång och mysig morgon har jag bara chillat, satte mig på balkongen i solen innan och läste lite, det var mysigt!
Nu ska jag bestämma om jag är sugen på att dra ut med Sandra och Isabel ikväll... Pga min mage kanske inte det blir så roligt, men vi får se när Sandra hör av sig om en snar timme!

Föresten! Imorn så tänkte jag att jag skulle ringa både Jessica och Jonas (mammas kusin) om när vi ska åka, komma fram och om busstider i Göteborg, så att allt blir färdigplanerat och så!
Det ska bli sjukt roligt med Jessica i Göteborg i två dagar! Fast ni får nog önska oss lycka till, jag menar, vem vet om vi dör i typ...... ↓↓↓Uppswinget .....

Åkt den har jag, förra året när jag var där. Men för mig som är lite höjdrädd så är ganska jobbigt att tänka tanken att kunna se ut över hela Göteborg typ... Så jag åkte inte den sist jag var där, men med Jessica klarar jag allt. (kan bero på att hon har krafterna att stå ut med mina skrik och handkläm....)

Nu ska jag bannemä fixa till mig lite! Vi får ta och höras senare!
pussis♥

snabb update

Nu har jag precis duschat, och ska snart gå ner och smörja in mig så att jag slipper en massa knottror på benen! Hade även tänkt att jag skulle lägga på en ansiktsmask, men märkte väldigt fort att de tagit slut... Så jag får väl köpa några imorgon.
Oliwer sover här ikväll, eftersom att han är bäst! hehe :)

Vi hörs senare! pussis♥

godmorgon!

Klockan är snart nio och jag har redan varit vaken i tre timmar, är jag sjuk eller? Ja, just precis, det är vad jag är. Men det har faktiskt varit några mysiga timmar tillsammans med mamma innan hon stack iväg till jobbet, känns som att vi knappt träffas längre ju!
Idag har jag faktiskt inga planer alls, mer än att ringa Oliwer och väcka honom lite senare, eller ja... mycket senare, men den tiden lär gå fort, så länge man har en påse godis och en tv! HeHe

& snacka om att jag saknar den tiden, mig och speciellt håret!
Nu ska jag faktiskt återgå till min värmekudde och tvn! Vi hörs absolut senare, det vill säga om inte Oliwer på något mystiskt sätt får för sig att gå upp nu och underhålla mig ( vilket jag verkligen inte tror p.g.a vad han gjorde igårkväll).
i love you, puss♥

godis till en sjukling

Godis, Godis, GODIS. Så underbart det är, skulle kunna äta kilo efter kilo. Spelar ändå inte någon stor roll idag, för vet ni vad?!?!?
Jag har gått och blivit sjuk, en aning feber och så har jag väl spytt ett antal gånger också... Inte kul alls faktiskt! Men förhoppningsvis är det över imorn så att jag kan återgå till att göra ingenting (vilket man inte gör när man är sjuk heller, men det är mycket roligare när man är frisk, och så är det bara!).

Kanske konstigt att jag inte lyssnade på min kropp imorse.. Jag förstod ju att något var fel! För när man går upp och man bara skakar och fryser, så är det faktiskt något som inte står riktigt rätt till! Men eftersom att man är sin mammas dotter så lyssnar man inte på kroppen, utan gör istället vad som är roligt och vad som behövs, lägga sig i sängen och vara sjuk är ett big nono!

Nu tänkte jag faktiskt att jag skulle sätta mig och titta lite på tv, för om jag inte har helt fel för mig är det Navy CIS nu vilket jag avgudar. Vi får höras imorn, pussis♥

my shoppingbag

Nu hoppar jag in i duschen, och sen tänkte jag försöka att locka mitt hår, vill så gärna se hur mitt korta hår blir!
Jag kan nog inte beskriva hur härligt och fint jag tycker att det är med långt, glansigt fint lockigt hår, helt underbart!

jag menar, kolla bara?!

hörs senare! pussis♥

det här funkar inte, ellerhur?

Jag klarar mig inte utan att få skriva lite här varje dag. Ni anar inte saknaden jag känt de senaste dagarna!

Idag var det meningen att jag skulle ner och hämta ut lite grejor på apoteket och även lämna in mina timmar som jag har arbetat, så jag skriver klart allt på min lapp och beger mig ner mot stan. Vad tror ni jag upptäcker när jag kommer ner i stan? Jo, jag glömde naturligtvis lapparna på köksbordet här hemma... Så typiskt! Så istället för att hämta ut det, och inte verka så löjlig att vända dirket och ta cyklen igen gick jag och köpte mig två coca-cola och en ost&skink baguette på Grafitti vilket fick bli min supernyttiga frukost!
Med min baguette bar det av hemmåt där jag kollade i brevlådan, en skattelapp JIPPIE, några hundra kronor rikare iallafall! Och sen bar det av till soffan för min frukost, lite The Tyra Banks-show och att fixa med naglarna, underbart att dom är borta nu. För nu i slutet var de bara så fula och ojämna, inte fint alls!
Efter det bar det av till Hannah dit även Lisa och Frida kom och så satt vi där och pratade lite innan jag tjatat tillräckligt om att jag var sugen på PimPim så att de gick med på att cykla ner i stan och köpa glass (och för min del då, PimPim! =))

Nu ska jag vänta på Oliwer som förhoppningsvis är här om några timmar... Men vem vet?
Jag hör av mig när jag känner för det, men lång tid lär det väl inte dröja.... Pussis♥

sorry!

Jag måste ursäkta mig men jag mår inte sådära jättebra för tillfället så jag återkommer om en vecka, inte med mycket uppdatering kanske, men bättre än inget, right?!
i love you

-

Orkar inte blogga för tillfället, och ja, jag vet att jag  inte gjort det på ett tag... Men jag återkommer, jag lovar!


allt och inget


Igår blev det Liseberg med Oliwer, Mikael och mamma vilket var väldigt mysig, uttröttande och superroligt! Kom dit redan vid halv tolv och stannade tills dom stängde vid tio. Tack för en superdag!

Ikväll blir det en liten inflyttningsfest hos Oliwers syster, så det blir väl kvällsmat och lite sånt mysigt där.

Och fresten, jag fick precis reda på att jag hade kommit med i Veckans Blogg hos Nelly Paulsson, jag skulle verkligen uppskatta alla som röstade på mig och just det kan ni göra här. Ett stort tack på förhand! :)

Nu ska jag ut och leka soldyrkare i cirka en timme till innan jag går i duschen och lite så.
Vi får höras senare ikväll, pussis♥

framtidskoll: tjockis

Hur kommer det sig att man alltid blir sugen på grejor på kvällarna?
Är det inte godis, popcorn eller helt enkelt en pizza så är det mackor eller något helt annat. Jag förstår det inte och jag vet ju att det inte är bra, men ändå sitter jag där varenda föreviga kväll. Som just nu typ... Knäckemackor med massor av smör och leverpastej och ättiksgurka, MUMS, men så var vi ju vid det dära med att det inte är nyttigt..
Men så många kilo extra lägger man nog inte på sig..... eller? HeHeHe

Imorn blir det Liseberg, utan jessica, men jag, oliwer och mikael ska ha kul bara vi tre.
vi får höras när jag kommer hem eller kanske helt enkelt på onsdag. pussis♥

en stad i kaos

Ni skulle sett mitt rum innan, helt sjukt hur stökigt det kan bli av bara en dags målning! Men nu är det vitt och fint. Bara ett tredje lager som väntar på de randiga tapeterna... Men det får väl mina små taniga armar klara av!

Imorn bär det av till Göteborg och Liseberg, hemskt synd om inte Jessica kan nu men då får jag väl ta den smällen... Fast allt hade varit mycket roligare med henne, definitivt!

Nu ska jag gå ner och duscha av all min vita färg. Den har verkligen kommit åt överallt på min lilla kropp!
Vi får höras lite senare eller kanske någon annan dag! pussis

my shoppingbag


världens coolaste
byxor om jag får tycka till!
& hur lätta som helst att fixa också ju!
På torsdag, om inte redan på tisdag, bär det iväg för att leta efter ett par snygga och billiga jeans, sen trashas och nitas det!


måla, jag? katastrof!

Yes! Idag har det varit en massa för arbete, skruvat ner hyllor och grejor och jag ska snart ner och tejpa allt som ska skyddas ifrån färg. För imorgon runt tio så börjar jag måla mitt blåa rum vitt! Sen ska jag köpa massor av grejor till det och även tapetsera min garderob. Det kommer att bli så vackert.
Och jag tänkte att jag skulle ta för och efter-bilder men jag glömde det och kom inte på det förens efter att vi skruvat ner en massa grejor... Men jag kan ju ta lite bilder ändå, så kommer dom när allt är klart! Heheh.

Som ni kanske märkte så kom det en ny kategori igår också fresten!
"My Shoppingbag"
Där tänkte jag lägga upp lite tips på köp m.m. Jag tar även gärna in tips på saker jag ska skriva om, så var inte rädda att ge mig förslag! Och se gör jag det bästa jag kan :)

Nu ska det tejpas, och sen kanske jag ska testa oliwers nya säng (a) vem vet hihihi.

pussis♥

my shoppingbag


veckans planer!



Imorn, Söndag
Imorn blir det planering, mätning av rum, solning och att städa och tjäna lite pengar hos mormor. Gutt!

Måndag
ÄNTLIGEN börjas det! Går nog upp tidigt och börjar spackla och måla, sexigt som fasen ska mitt rum bli nu. Fy fan asså!!! Sen ska det även planeras...

Tisdag
Antagligen Göteborg och Liseberg med Oliwer :) Efterlängtat som fan det med! Kanske tillochmed blir att vi stannar över natten... Men det tror jag icke!

Onsdag
Vem vet? Kanske lite jobb?;)

Torsdag -framåt
Ingenting planerat, men jag har redan bestämt att jag ska ha skitkul för en del pengar, med min pojkvän också för den delen. Om han så vill eller inte (a) Annars får jag väl hitta på något utan honom...

Nu ska jag faktiskt börja rensa ur mitt rum, vi får höras när jag känner för det. Pussis♥

RSS 2.0