summertime

Idag har verkligen varit en riktigt sommardag.
Efter att jag vaknat och varit och handlat med mamma så stack jag med Oliwer ner till stranden i några timmar och fick konstig färg på min rygg. Ser lite ut som att jag solat med linne, fast det gjorde jag inte. Jag är faktiskt inte riktigt säker på vad som hände, haha.
När vi tyckte att vi hade fått nog sol, och Oliwer var trött på att höra mig tjata om hur hungrig jag var hela tiden, så stack vi hem till honom så att han kunde byta om och sedan bar det vidare hem till mig där jag fick duscha och sedan hjälpa mamma med maten. För eftersom att det är morsdag så är nu mormor och morfar på besök, och de sitter just nu ute på balkongen och äter paj. Men jag mår inte så bra så jag ska snart gå ut och gå en runda istället.
Fast jag ska vara lite social med dom nu först.
Vi kanske hinner höras lite senare ikväll, men annars så puss & godnatt!


superman

Förlåt för den dåliga upptaderingen, men har inte orkat sätta på datorn, hehe. (a)

Igår blev det en mysig tjejkväll med allt som hör till, hemma hos Jessica. Manikyr, pedikyr, ansiktsmasker och skitsnack. Bättre kan det knappt bli ;)
Bilder kanske kommer senare, för jag har inget batteri i kameran.

Idag har det jobbats och slitits på Torstens, men kul har jag haft. Om man säger så iallafall... Och jag tjänade ju faktiskt ihop trehundra, idag, bara på en halv dag. Känns skönt att ha lite att använda nu!

Jessica kommer hit om cirka tio minuter och då ska vi handla mat till mig och sen blir det chillande för oss ikväll, kanske får hit lite folk och så, vem vet? Trevligt ska vi ha iallafall.

Men nu ska jag klä på mig, vi får höras senare.
puss&kram.

what is that supposed to mean?

krya på dig morfar.♥

Sitter nu med alla mina böcker och om jag räknar dom exakt så är det 6 böcker, jag menar 6 böcker. Och allt är tills imorgon, dumma lärare!
Men istället för att sätta igång att plugga så ringer jag min älskade kusin Emilia som jag pratar med nu.
Tänkte bara dra en snabbis, återkommer med morgondagens planer senare. Puss!:)


highschool never ends

Är i skolan, i vår fina it-resurs med alla mina söta vänner från vår lilla klass, hehe.
Ska snart ha musik och sedan skulle vi, jag och hannah egentligen samlats med annat folk i musiksalen, för vi har precis fått reda på att vi ska vara med i kören på avslutningen, så ja... Men istället ska vi vara med på träffen imorn, när jag har matteprovet ;) hehe.

Iochmed alla prov och grejor imorn så får jag vara hemma och plugga hela eftermiddagen idag, fast med lite hjälp från marcus sida, hehe.

Nu är det dags för musik, puss!


all these things

Onsdag och ingen mat i kylen, värre kan det inte vara, haha. Har nu i någon timme funderat på att gå och köpa något att äta, men icke, jag har liksom inte orkat ta mig ur stolen, till dörren och sen ut i den hemska blåsten, ni skulle bara veta!
Så istället blir det då att jag sitter här, för mig själv vid datorn och hoppas att hungern lägger sig, inte för att jag tror det men man kan ju alltid hoppas!
Idag blir det bara massor av läsning, har fortfarande över hundra sidor kvar och jag ska vara klar imorgon eftermiddag?! Men det löser sig nog. Läser nog länge inatt, helldre det än hela dagen!

Nu ska jag ringa min pojkis, för han svarar inte på mina sms, hihi. puss!

we're better together

Ett stort tack till min underbara vän Jessica som äntligen fixat min header!

Jag har fått egendomliga ryck, puss.




bilder? jupps.

Kvällen har tillbringats med skattkammarön, mina drömmar, en soffa och duschen. Ganska trevligt ändå. Sen åt jag ett halvt bröd också, så jag får ingen frukost imorn och nu ska jag äta igen och sen ska jag läsa lite mer, hoppas jag kommer en bit nu, haha.
Men innan det ska jag föna mitt hår och det ska jag göra nu! Men vi hörs imorn, puss & kram.

something I'm not

Tisdagens skola är nu avklarad, och jag har tillochmed hunnit slänga i mig några mackor nu efter. Tänkte att jag snart skulle kila ner i stan, men jag vet inte om jag vågar, jag kommer bara slösa bort massor av pengar och det vill jag ju inte :/. Men jag ska försöka prata med mamma om att få lite mer pengar nu under sommaren, räcker med bara några hundra, men så att jag inte känner mig så jäkla instängd. Tror nog att jag ska göra det redan ikväll!

Efter att jag kommit hem från stan blir det bara att plugga satan av mig till alla söta prov och grejor denna veckan, och läsa klart boken såklart!
Men er ska jag inte lämna i sticket, vi hörs senare!
Puss&Kram!


d.

like a bullet in my heart

Har tillbringat denna underbara mådag med min underbara pojkvän, eller ja en del av den iallafall.
Nu ska jag kolla klart på project runway med honom också och sen ska han gå och jag ska läsa 5 kapitel i skattkammarön. Vi får höras imorn.
Sleep tight. love denise

halo

   

jag kände för det.
puss!


you got me all twisted and confused

Förlåt för min jättedåliga uppdatering, men jag ska nog allt försöka att ta igen det!

Helgen har varit mestadels underbar.
I torsdags blev det lite chill på stranden med mina flickor och så och därefter stack vi hem till Frida ett tag och sen sov jag där.
I fredags kom min efterlängtade sofie hit, som jag inte träffat på nästan ett år nu, och det är inte klokt att vi inte tagit tag i det förrens nu? Dumma oss!
I lördags var jag ute med Sandra och Amanda hela kvällen, eller ja, Amanda stack vid tolv, för hon skulle upp och jobba dagen efter. Även fast kvällen slutade i gungbrädegungning av hat så var det ändå en mycket lyckad kväll och det har jag då Sandra att tacka för, så tack för det!
Igår blev det mest att ligga hemma och ta det lugnt med Oliwer. Vid halv tio stack vi upp till coop där vi träffade Hampe och då stannade vi där ett tag, mysigt det ju. Väl hemma så fick jag städa och hålla på och så läste jag lite i min bok som jag knappt börjat med och ska ha läst ut och ha prov på på fredag, detta ser inte bra ut Denise.... Men jag har ju faktiskt bara 200 sidor kvar ;)

Idag var det fotbollsturnering, i Strövelstorp för tjejernas del, där vårt gula ÄFF;s lag faktiskt kom på andra plats, naturligtvis pga mina sexiga räddningar, he-he.
Och nu var det ju då egentligen meningen att Oliwer skulle komma, men han ska kolla fotboll istället, den lilla tönten. Så jag får väl plugga vidare och äta som en häst istället.

puss och kram!

don't stop til you got enough

Dagen i sin helhet kommer säkert bli jättebra, men dagens humör är inte på topp och jag vill inte att det ska bli fel eller att jag skriver något som blir helt fel, därför hoppar jag helt enkelt över inläggen idag. Hoppas ni mår bra iallafall.

puss&kram!

when the stars are shining

Nu är klockan över tolv och jag är långt över alldeles för trött för att fortfarande vara vaken så nu blir det en sovdejt för min del, kudden är ändå den bästa vännen jag har, hehe.
Jag tackar också för en någorlunda trevlig kväll, bilder kommer det inga av den anledningen att jag inte klickade några.

Hör av mig mer imorn, puss och hejsvejs.

the funeral of hearts

Planerna för imorgon är näst intill helt avklarade.
Jag och Frida lär befinna oss på stranden imorgonkväll, vi skulle uppskatta besök!
Sen går det att höra av sig också, fast ring inte mig, jag varnar er.
   

Nu ska fisen nog nanna kudde.
godnatt!

run away from me

Kanske kan påstå att denna kvällen blev precis lika misslyckad som den lät redan innan när jag skrev, om inte ännu mer misslyckad... Jag skulle båda duscha och lägga ansiktsmask, även äta popcorn och kolla på tv. Men icke! Har inte ens börjat än....
Fast duschar gör jag imorn istället så det får bli popcorn och lägga sig tidigt ikväll istället. Ska faktiskt bli ganska skönt.

Ska fortsätta nörda online spel nu! Puss

try to kick a hole in the sky

Onsdag idag, eller skulle jag kanske skriva fredag? Ja, vem vet egentligen? Hehe.
Dagen har varit väldigt mysig, även fast jag inte riktigt orkat dra på mig världens bästa humör, så ett litet förlåt för det.
Skolan var chill, var inte med på idrotten och satt bara och chillade på svenskan och b-språket, sen var det ju bara so:n kvar, och där gick allt toppen. haha!
Efter skolan mötte jag upp Oliwer precis utanför skolan och sen gick vi hem till mig. Väl hemma hos mig bytte jag genast om till min bikini och lade mig i solen med honom och bara låg där, i någon timme blev det säkert. Men ja, varken jag eller han klarar av att ligga stilla länge i solen, för båda blir uttråkade och rastlösa, hehe, så vi gick in och kollade tv istället, very mysigt.
Det var väl denna dag fram tills att Oliwer gick vid sex tiden.
En halvtimme efter det fick jag oväntat besök av Elin och ja... Sen kom Calle med, men ja, det får man väl leva med. Fast de gick när vi skulle äta vilket vi har gjort nu. Grillat och nypotatis, så ljuvligt!
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske duscha och lägga lite ansiktsmasker och så, who knows? Annars blir det popcorns ätning och tv kväll, men det kan faktiskt också vara mysigt.

Imorn vet jag inte om jag hinner höra av mig jättemycket. Mamma sa att det skulle bli varm och soligt imorgon med, så jag tänkte ta lunchtimmarna till lite solning då också. Efter det så hoppas jag innerligt att Frida gjort allt hon ska med sin häst, för då invarderar jag henne. (Fast jag kanske duschar innan, he-he)
På kvällen blir det utgång med min flicka och sen sover jag hos henne halva natten. Kanske tillochmed blir så att det kommer upp lite bilder. Vem vet?

You'll be hearin' from me later.
peaceout


what do we do?

Skola och fysikprov idag, annars har det varit ganska lugnt. Till och med så att provet gick bra, och det är jag ganska förvånad över, haha.
Om en timme ska jag ringa Oliwer samtidigt som jag ska gå ner i stan för att där träffa Lisa och Hannah för en fika på Torstens, supermysigt. Men vi hoppades ju på bra väder så att vi kunde på sitta på den underbara uteserveringen och mysa ordentligt i solen, men icke även fast det ser ut som att molnen faktiskt håller på att spricka upp lite nu... Jaja, vi får hoppas på det bästa som jag alltid säger.
Nu ska jag nog fixa lite här hemma och så innan jag fixar det sista med mig också så kanske vi hörs senare ikväll.
Puss!

angel

Idag är det den artonde maj och det vill säga min faders sjuttio års dag. Grattis!

Är i skolan nu, har sista lektionen, So. Efter att jag slutat drar jag och Hannah till kyrkoården och så och den solar jag nog ett tag.

Hörs senare. puss!

miss kisskiss bang

Bättre hemmakväll kan det nog knappt bli. Började äta gott och mycket med mamma, lövbiff med bearnaisås och klyftpotatis. Efter det så började vi med att kolla på Robinson och övergick sedan klockan nio till Eurovision Song Contest med lite popcorn och sånt gott.
Och nu har jag heeeelt och hållet fastnat för Tysklands bidrag, miss kiss kiss bang. Jag kan tyvärr inte hjälpa det, men det är faktiskt härlig och ger mig hemskt mycket sommar känslor.
Nu ska jag ta och hugga in i det sista godiset jag har kvar och så. Kanske slänger in ett litet inlägg senare, precis innan jag somnar. Puss!


run and hide

Igår efter att jag kommit hem från väla så blev det att jag stack ut med Oliwer, Elliot och Mike ett tag. Kallt var det, haha. Men sånt får man leva med! Var hemma igen vid tolv och somnade nästan direkt.

Idag vill jag verkligen göra något, men just nu har jag verkligen ingen ork så det blir att sitta hemma, titta på tv och äta popcorn, typ.
Sen hoppas jag väl på att Oliwer ska höra av sig lite också, men jag tror inte så starkt på det.
Nu ska jag återgå till att ha så tråkigt som möjligt.
You'll hear from me, love'n'kisses

när du gav mig en gloria

Klockan är nio och jag har varit hemma i knappt en timme. Och jag är dödstrött!

Har tyvärr inga foton på grejorna än, men det kanske kommer, ni får väl hålla tummarna, hehe. Men jag har gjort av med cirka 1000 spänn, inklusive mat och buss. Det är ändå inte så mycket med tanke på vad jag köpte för något.
Nu ska jag skälla ut Oliwer, kanske.
puss!

i'd like to party all the time

Att man kan vara på så bra humör och vara så peppad bara för att man ska till Väla och shoppa?
Fast nu är det ju såhär... Jag ska till Väla med Hannah och då kan man inte kalla de shopping, det är så mycket mer än det, det är heltenkelt obeskrivligt, hehe! ;)
Om en halvtimme går jag tillbaka till skolan och sen går vi och möter upp hennes pappa hemma hos henne. För han ska köra oss dit och så blir det bussen hem.

Men nu ska jag fixa det sista med mig. Träffas? Ja, ni vet var vi är ;)
Jag återkommer med köpen senare, puss!


and that's fact

Nu är det torsdag och vad är det bästa med det? Jo, att det är fredag och det vill säga helg imorgon!!!

Idag blev det att träffa Sandra, som sagt. Träffade henne i stan vid fem då vi gick och fikade och hade en allmäntmysig stund för att sedan trava vidare hem till henne. En mycket mysig kväll.
Nu har jag precis duschat och lagt på en ansiktsmask som ska av strax, då jag också ska fixa lite med mitt hår.

Imorgon vid tre bär det av till Väla med Hannah, och förvänta er inte att ni når oss, för vi kommer vara helt inne i shoppandet ;) hehe. Älskar sådana stunder med min Hannah!

Nu ringer min timer, får kila. Kanske hörs senare. ♥

count from one to ten

Kan ju börja med att berätta att detta har varit den värsta, hemskaste, sämsta dagen på mycket länge. Har mått illa, haft ont i huvudet och extrema besvär med allergin, men det löser sig väl hoppas jag....
Om en halvtimme kommer mormor över så att jag får någon hundralapp till och sen ska jag träffa Sandra ikväll, hoppas jag iallafall, om hon nu inte typ.... kidnappas av shoppaholics, hehe. Eller så kanske hon glömmer ringa?;) Vem vet liksom!
Nu innan mormor kommer tänkte jag äta lite och kanske ta en powernap framför tv:n? Jag tyckte det lät som en perfekt idé iallafall!
 
Återkommer senare, pusssis!


jag liksom föll över kanten

Och äntligen är det kväll!
En såhär seg dag har jag nog aldrig haft, men jag vågar inte gå ut, för då slösar jag bara bort alla mina pengar och det kan jag ju inte göra nu!

Men nu sitter jag här och väntar på Oliwer iallafall och pratar med Sandra om att vi faktiskt måste hitta en helg för våra planer, det börjar ju dra sig mot sommaren nu liksom... Kanske hinner träffas imorn ett tag, innan hon försvinner iväg till Frankrike ända tills den 23:dje!? Men det löser sig!
Får väl hoppas att Oliwer kommer snart, så att jag kan få sluta att ha så här tråkigt... heheh.
Puss!

maaaaagic

Jag försöker verkligen, men den jävla headern kommer bara på komentarsidan, så om ni vill se den så får ni se den där!
Vad tycker ni annars? Blev det bra? Det tyckte jag iallafall. 
Men nu skiter jag i detta för ska jag faktiskt ta lite glass och läsa lite.
Puss!

a girl like that

Onsdag idag och nej, jag bloggade inte igår, hehe. Men sånt är livet. Drar därför idag om båda dagarna, bara för att vara snäll.

TISDAG
Började med skola och så, som faktiskt var väldigt chill för att vara en tisdag. Efter att vi slutat på fysiken gick jag hem till Oliwer, sov där ett tag medans han duschade och så, sen kilade vi ner i stan och satte in alla mina pengar, i absolut sista sekunden!
När jag var klar där så mötte vi upp Richard och satt med honom i parken ett tag och bara tog det allmänt lugnt för att senare gå vidare hem till mig. Väl hemma hos mig så började det med att jag fick en skitsnygg ny tröja av mamma, som jag själv tänkte köpa när jag och Hannah ska till Väla. (ni får se den senare i inlägget) Sen kollade vi lite på tv och åt innan han var tvungen att sticka hem.

och när jag ändå håller på drar jag en "gårdagens outfit" med

vit tröja - lånad av mamma
jeanskjol - gammal från H&M
vita converse - nilssons

långt halsband - H&M
pärlarmband thomas sabo - konfa present
silvrig ring - JC/konfa present

brun väska -  lindex/konfa present

ONSDAG
Idag blev det ännu en till chill skoldag, har det bara väldigt jobbigt på idrotten där vi har fotboll för tillfället, och jag kan verkligen inte springa överhuvudtaget. Utan ett asma anfall då vill säga... Men det överlever väl jag!;)
Idag var det ju meningen att jag skulle till Väla med Hannah, men det blev inte av för att hon hade massor av prov denna veckan. (Vi som inte ens har några läxor?) Men vi bestämde att vi tar det på Fredag istället, så kan vi shoppa loss som absoluta galningar hela dagen lång! Sånt gillar vi starkt, hehe.
Lite senare går jag nog ut och går en runda, om min mp3 funkar vill säga, annars dör jag, hehe. Annars blir det bara att vara hemma och ta hand om min sjuka mamma idag. (krya på dig mammsen!:)

tänkte att jag skulle ta en dagens outfit idag med, hehe

vit&blå randig tröja - Kappahl (den jag fick av mamma)
tiger jeans - köpta i göteborg

pärlarmband - samma som förra.
silvrig ring - samma som förra
pärlörhängen - glitter


Innan jag slutar skriva här så tänkte jag berätta för er att inom snaraste framtid kommer det antagligen komma en ny design och header också, tyckte att det var dags för lite förändring.
puss & kram ♥

you told me not too talk so fast

Tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg innan jag går till sängs.

Eftersom att banken stängde innan jag kom till stan idag, så ska jag ner till stan imorgon igen, helt ensam och sätta in mina åttatusen älskade kronor, ska försöka ta lite och sätta på mitt kort med. Men inte så mycket, för jag ska ju faktiskt köpa min dator och kaaaanske en mobil också, fast på den fronten får vi ju hoppas på det bästa!

Nu ska jag äta upp det sista av min glass och sen sova. Vi får väl höras imorgon.
Puss!

when you wanna have a good time

Satt precis och tänkte på hur sugen jag är på att göra något med Jessica, men den andre juli börjar närma sig nu! Men innan dess ska vi nog lyckas trycka in en massor av saker, det behövs verkligen.
På lördag åker hon hela vägen till Turkiet och bara lämnar mig här, kommer saknar henne något infernaliskt i skolan, hon gör ju dagen för alla liksom.... Men jag, Hannah, Lisa och Anna får väl försöka att klara oss ändå;)

Idag efter skolan blev det att sticka till stan med Hannah, Jessica och Lisa då vi fikade på Grafitti och ja.... Ni läste rätt. Vi var INTE på Espressohouse! Känns ändå lite konstigt, haha.
Massor av skitsnack och resemyssnack, och jag har nog aldrig längtat mer efter värme och sol än vad jag gör nu. Efter någon timme så stack Hannah hem, för att hon inte mådde så bra, så du får krya på dig! Sen gick jag, Lisa och Jessy runt lite, kollade lite skor m.m innan Lisa också lämnade oss då jag och Jessica blev ensamma helt plötsligt. Då behövde jag kissa... :/ hahah. Sånt måste man göra ibland HEHEHE.
Fick skjuts hem av mamma vid halv 6 - 6 tiden, då jag precis en liten stund innan hann träffa älskling som nu har utnyttjat sin födelsedagspresent :) fint blev det!


att ens hjärta kan slå så.

Peace and Love ♥

where did I go wrong?

Idag är det söndag och dagen efter dopparedagen...

Dagen igår var väldigt lyckad tycker jag och sången gick nog ändå bättre än förväntat tycker jag (även fast rösten sprack lite i början, men det vara bara för att jag var så nervös tror jag).
Efter själva konfirmationen så blev det kramar, foton och en massa hejdån och lyckoönskningar hit&dit och sen bar det hemåt. När man väl var hemma så åt vi och jag fick en massor av presenter.
Sammanlagt blev det cirka 8000 i pengar + en massor av fina smycken, detta tackar jag då hjärtligt för!

  




På kvällen var det show, så förvirrad som jag är så glömmer jag naturligtvis hotpants och strumpbyxor, men kan man flasha pattarna så går väl röven också lika bra? Eller vad säger ni? För är det inte typiskt att precis innan man ska gå på scenen så går axelbandet på linnet av, ett sånt skämt, haha! Men dom som fick lov att se showen och därmed mina bröst är nog glada nu :)

Nu tänkte jag kila över till Oliwer ett tag och titta på deras (jag antar, söta) hundvalpar som de fick i förgår, på hans födelsedag! Men vi hörs senare.
Puss & Kram!

the big day!

Ja, som sagt så har jag inte alls haft någon tid i veckan vilket ni har märkt? Men nu är jag back on track, tror jag iallafall.

Idag är det den stora dagen alla väntat på, den dagen vi ska ha massor av gäster, jag fyller TRE ÅR :D neeeeej.... Men det är ju faktiskt min konfirmation och om 30 minuter bär det av till kyrkan då jag ska vara jättemodig och sjunga och gå in först och stå helt ensam inför sådära.... 400 personer, men nejdå, jag är inte alls nervös, nejdå, inte alls.... (läs med sarkism!)
Nu ska jag nog gå och hjälpa till med det sista, vi får höras imorn eller något!
Puss♥

'cause you make it real for me

Nu är det söndag, det vill säga den sista dagen på denna långhelgen.
Jag måste verkligen säga att jag trodde att denna helgen skulle bli mysig och skön. Att det skulle få vara riktigt skönt att få sova ut och bara umgås med dom jag tycker om som allra mest. Men tjohej! Har vaknat 8 varje morgon, bara tjagsat massa med folk och hållt på, det har faktiskt inte varit en rolig helg....
Fast vissa saker har ju ändå varit bra iallafall, tack gode gud för det!<3

Nu tänkte jag kila över till Oliwer i några timmar för sen måste jag hjälpa mamma att städa här hemma, rolig avslutning på helgen! Men innan jag drar tänkte jag dra ett veckoschema, så att ni förstår varför jag inte kommer att blogga eller att jag kommer vara jävligt svår att få tag på denna veckan, så här kommer det:

Måndag: 8.15-15.30 skola, fixa hår och smink, 17.00-19.00(?) genrepsshow typ
Tisdag: 8.15-14.00 skola, 14.15-15.45 städa hos mormor, 16.00-ca 19.00 konfa
Onsdag: 8.15-14.00 skola, handla&städa med mamma, och såklart ringa till Hannah som fyller år!
Torsdag:
-11.30 fixa smink och hår, 12.00-15.00 show, baka, 18.00-ca20.00 show
Fredag: 8.15-13.30 skola, 14.00-16.00 konfagenrep, försöka hinna träffa älskling (då han fyller 18!), föna mormors hår & städa
Lördag: -11.30 fixa mig, 12.00-14.00 konfa, konfafest, 18.00-20.30 show
Söndag: Underbara lediga dag, då jag umgås med mina underbara kusiner! (och städar...)

Så nu kanske ni förstår om jag inte uppdaterar så värst mycket denna veckan... men ni får faktiskt ha förståelse! Jag måste hinna med skolan, med läxor och så också ju!
Men nu är det verkligen dags för mig att bege mig ut! Vi hörs kaaaaaanske ikväll.
Puss!

snabbis!

Nu har jag precis fixat färdigt mig och ätit gott så nu bär det ut på kvällens äventyr med Oliwer:)

Hör av mig senare ikväll, om inte mamma surar. Puss!


with my ipod on repeat

Sommaren är här & jag menar det!
Denna dagen har varit en underbar "få-sträck-dag" och det har vi tagit nytta av.
Som ni vet så låg jag och solade med Hannah innan, i förmiddags och det gjorde jag ända tills klockan blev halv ett. Då skulle hon duscha och fixa sig så jag kilade hem och lade mig på balkongen i min vackra limegröna solstol och somnade ett tag. När jag vaknade bestämde jag mig för att måla naglarna i solen också, så jag har legat i solen i stort sett hela dagen. (förutom den kvarten mamma tvingade upp mig på coop dådå).
Nu kommer snart oliwer. Jag ska då se om det blivit någon skillnad på våran bränna, bäst att jag börjar närma mig hans nu alltså....
Imorn är det genrep med dansen, typ hela dagen. Får se om det hinns med att blogga.


soldyrkarna N1

our last summer

Solen är underbar och klockan är bara elva!!! Och ja... Jag är redan vaken, vilket jag faktiskt varit ända sen klockan åtta i morse. Fråga mig inte vad det inte är som händer med mig!

När Hannah vaknade vid nio så låg vi och pratade ett tag och sen gick vi och åt frukost för att sedan lägga oss i solen ett tag, vilket vi gör nu, och bara ha det mysigt med lite sommar musik och liknande. Väldigt mysigt med min flicka må jag säga!

Vi hade en ganska okej kväll igår. Började med att äta hos Hannah och sen cykla hem till mig ett tag och satt där och chillade någon timme. Vidare bar det sen av mot stranden, fast långt kom vi inte, haha!
Var i stan i några timmar istället. Träffade Oliwer ett tag och sen gick vi hem till mig. Sedan sov jag hos Hannah.
Det var väl kvällen i korta drag.... Ni får helt enkelt klara er ;) hehe.

Nu ska jag steka järnet för att komma ifatt lite.
See you later, alligator!

RSS 2.0